شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ امشب با خیلی چیزا نمیتونم کنار بیام اتفاقای خوبی نیافتاده این چند وقت .....! فقط خدا باید کمکم کنه! 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ امشب این ثانیه ها نمی گذره انگار ساعتم خوابیده باید یه تلنگر به زندگیم بزنم. 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ شب گندیه . مزخرف . یه حس بیخودی دارم الان . سرخوردگی . پشیمونی احساس میکنم این چند وقته جون کندم برای هیچ . 5 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ طی یک تصمیم انتحاری قراره مسیر زندگیم عوض شه... حسی دارم که شبیه هیچ حسی نیست... یه معجون از امید و ناامیدی و حماقت و جسارت... 5 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ امشب خیلی دلشوره دارم . خوابم نمی بره . استرس اینده ، اضطراب گذشته . خدا به خیر بگذرونه . 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ امشب عجب شبیه...!!! صدای داد و بیداد میشنوم میرم بیرون خبری نیست!!! صدایی شبیه تیراندازی هم شنیدم...!!! نمیدونم شاید توهم میزنم:icon_pf (95)::icon_pf (72)::guntootsmiley2::ghd8rpyczsi4wew2e4j 3 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ امشب همین یه ساعت پیش داشتیم با خانواده میرفتیم زیر 2تا تریلی .خدا رحم کرد. به خیر گذشت. 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ امشب دلم گرفته هر چی به خودم دلداری میدم انگار فایده نداره پس کوش کجا رفت اون همه امیدواری؟؟؟!!!!!!!!!!! کاش پیش خانواده ام بودم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ امروز روز خسته کننده ای بود کارام بدجوری بهم گره خورده یه امشب میخوام استراحت کنم و همه خستگی هامو در کنم که..... تو کوچمون پارتی گرفتن.....صداش گوش آدمو کر میکنه....درست راس ساعت 23:30 شروع کردن خدا به خیر بگذرونه فقط..... خیلی خسته ام .... خیلی !!!! 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ امشب کلی اس ام اس بازی کردیم.................. 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ فکر کنم امشب دیگه رابطمون تموم شد... نه دوست دارم تموم شه نه ادامه پیدا کنه. گیری کردما 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ دارم از حال می رم دیگه...8 ساعت کم نیست... پام درد می کنه خستم ولی یه چیزایی تو سرمه که... هــــــوم... سرگردانم بر سر کویت... شب می بارد از سر مویت.... آهنگ قشنگیه... یعنی منو یادشه اصن؟ چه دل خوشم.... لیوان بزرگم جلومه...روش نوشته : Friends laugh with you, friends are forever, friends accept and forgive خستم...خوابم میاد اما...می دونم الان خوابم نمی بره 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ امشب بالاخره اون چیزی رو که خیلی وقت بود میخواستم بهش بگم و گفتم. آخخخخخخخخخخخخخخخخیش راحت شدم حالا می تونم راحتتر واسه آینده برنامه ریزی کنم. 7 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ امروز تولدم بود ولی روز قشنگی نداشتم خیلی دلگیر بودم هیچ بهونه ای برای ادامه زندگی نداشتم دلم می خواست بمیرم اما همین 2 ساعت پیش تصمیم گرفتم شرایط رو عوض کنم فکر کردم هرچی می خواد بشه من اینجام تا از زندگی کردن لذت ببرم پس از امروز به سبک خودم زندگی می کنم:w16: 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ لحظه های با تو بودن جز ساعت های عمر به حساب نمیاد.....انگار یه دنیای دیگس 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ اوووووووووف چه روزی بود... سره کار...له اومدم خونه.:imoksmiley: دیشب هم تا 4:30 صبح داشتم کتاب می خوندم....450 صفحه رو یه کله 6 ساعته خوندم! عجب کتابی هم بودااااااااا کاش دیروز عصر نتم قطع نمی شد لعنتی... امروز دیگه مصمم شدم روی هدفم..دیگه نمی گم چند ماه...می گم چند روز دیگه .... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ امشب به هر تاپیکی که رسیدم یه آهنگ گذاشتم ..... دلـــــــــم پُره !! [FLASH=[FLASH=width = 10 height = 20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]][/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده