zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا به هرچیکه میخوام به سختی بهش میرسم با کلی استرس اومدم حذف و اضافه کنم اما یه درس مسخره به خاطره حداقل ظرفیتش پاک نمیشه تا من بتونم عناصرو بر دارم خدایا امشب بهم صبر بده بدجور اعصابم ریخته بهم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ ای بابا این که ناراحتی نداره فردا برو دانشگا 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ منم اصلا امشب حال خوشي ندارممممم ... نميدونم چرا 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز حتی یک کلمه هم درس نخوندم.خیلی از بچه ها عقب موندم امیدوارم بتونم جبران کنم 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امشب کارام خیلی خوب پیش رفت خدا جون ممنونتم. 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ امشبم مثه همیشه کابوس دیدم و خواب از چشام گرفته شده الان فقط یه چیز دارم....این که هوا روشن شه 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ امشب شب خوبی بود چون یکی بهم کادوی قشنگگگگگگگگگگگگگی داد:4uboxsmiley: 5 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ دوست دارم کارم درست شه دارم لحظه شماری میکنم روزا دیر میگذرن 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ امشب شب مهتابه عزیزم رو میخوام عزیزم اگر خوابه حبیبم رو میخوام مست است و هوشیارش کنید خوب است و بیدارش کنید :dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ چشام داره ميزنه بيرون بس كه يه نگا به صفحه كاغذ انداختم يه نگا به صفحه اكسل:confused:...انگشتامم كه بي اراده روي كيبورد مي لغزه!:putertired: 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ انگار حتی 5 شنبه شبها هم بدون تو 5 شنبه نیست! 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ امشب چشام خیلی میسوزه! گریه نکردما صابون رفته تو چشام!! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ شب سختیه خیلی خیلی سخت شب از دست دادن عزیزم خدایا روحشو شاد کن 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ امروز نمیخواستم امشب بشه، امشب منتهی به فرداست، فردا سالگرد یه خاطره خوبه بده! 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ امشب خیلی خوشحالم الان اون شعر معروف "من چقدر خوشحالم و...." در مورد من صادقه:hapydancsmil: خداجون ممنون:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ امشبم مثل همه شباي شنبه ديگهچه فرقي مي كنه!همش مزخرفه تا زماني كه موجوداتي به نام استاد وجود داره كه يك هفته كار رو در عرض ده دقيقه كركسيون مي كنه...و...دريغ از يك كلمه كه اميد بده بهت كه دوباره تلاش كن!...تو مي توني! من مي تونم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده