آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ چه شبی. حال عجیبی دارم. خوشحالم که اومدم انجمن.....با زهرا دعوام شد(ابجی کوچولوم) من دلم پر بود گریه کردم اونم بغلم کرد وگریه کرد، بوسیدمش. شب عجیبیه...... ایجان خوشبحالت چه خوب که ابجی داری خدا حفظتون کنه 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ فاطمه الان میان به جرم اسپم میگیرنمون. انقدر بوسیدمش. خیلی ماهه. مرسیییییییی 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ امشب فقط دوس داشتم دیوونه باشم... :smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ امشب فقط دوس داشتم دیوونه باشم... :smiley (18): :vahidrk: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ طبق معمول خوابم نمی بره آسمونم که داره غر میزنه بارون پاییزی سلام ... 4 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خواب زیاد ولی باید یه کاریو تموم کنم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خداروشکر امروزم به خوبی گذشت، شب خوبیه، خیلی خوب، خدا به همه ما آرامش بده خدایاصدهزاربار شکرت 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ امشب خدا داره منو شاد میکنه داره بهترین نعمتِ طبیعتشو به رخِ همه میکشه.... عشقِ منو.... بـــــارون 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ امشب خدا داره منو شاد میکنهداره بهترین نعمتِ طبیعتشو به رخِ همه میکشه.... عشقِ منو.... بـــــارون منم میخوام - - - Updated - - - امشب خدا داره منو شاد میکنهداره بهترین نعمتِ طبیعتشو به رخِ همه میکشه.... عشقِ منو.... بـــــارون منم میخوام 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ انقدر تو دانشگاه بالا پايين شدم دارم از پا درد مي ميرم!:obm: امروز واويلا بود تو دانشگاه...همه كمر همت بستن تا آبروي مارو ببرن:brodkavelarg:!خدايا خودت به ما رحم كن:icon_pf (34):........ 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ امشب سرم گیـــــج میره.....چرا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ امشبم داره میگذره مثل شبهای دیگر تنهایی و احتمالا بیخوابی تا دم دمای صبح 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امشب خیلی اوضاع مساعدی ندارم !! اعصابم ریخته بهم....یکی از دوستامم جواب تلفنم رو نمیده.....نگرانشم:164: سرم درد گرفته از این همه دغدغه و مشغله......تحملشو ندارم... برام سخته این همه ذهنم درگیر مسائلی باشه که نمیدونم من نوش چه نقشی دارم:sorry: 3 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امشب دیگه دارم به خاطر تصمیمی که یه ماهه ذهنم و مشغول کرده ، دیوونه میشم . کمک..... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امشب واسه کار فردا از خدا کمک میخوام:girl_angel: واسم دعا کنید لطفا نرگسم گوشیشو جواب نمیده نگرانشم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ دارم از استرس میمیرم تا یه ربع دیگه حذف و اضافم شروع میشه اگه خدایی نکرده عناصر رو نتونم بگیرم....نه میگیرم 4 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ خوشحالیم هفته دیگه معلوم میشه!ولی از الان حس خوبی دارم 1 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امشب و خیلی ها فراموش کرده بودند در حالی که برای من مهم بود. نمی دونم باید دنبال دلیل باشم یا فقط یه فراموشیه محض بوده نه پاک شدن خاطره ها. 1 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ نصف روز و خواب بودم ولی الانم خوابم میاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده