sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ امشب وجودم خسته است از سردي دلهاي سرد آيا توام در ياد من هستي در اين شبهاي سرد؟! 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ امشب... بی حالو حوصله امروزم خبر خاصی نبود.. به غیر اینکه همه هی بهم میگن صبور باش... تو تحمل کن... تو سیاست داشته باش.. عب نداره 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ امشب و امروزم تکرار دیشب و دیروز 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ امشب بعد از چند روز آرومم ... :girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ امشب سرشار م از حس های مثبت .... دیدم داره به زندگی عوض میشه ... یعنی زوریه باید عوض بشه ... امشب آهنگ شاد و فرح بخش گوش میدم تا به دنیا دهن کجی کنمممممممممممممم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ امشب اولین شبیه که دلم برا خودم سوخت 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ از دیشب تا الان 12 ساعت خوابیدم هنوز خوابم میاد و بدنم خسته اس 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ امشب ........ کلا روز جالبی نبود سراغ هر چی که رفتم به بن بست خورد تشنگی دیوونه ام کرد با 2 تا از دوستام رفتم بیرون و کلی حرف زدم ... نت هم با 2 تا از بچه های دیگه هم صحبت شدم .... اما نه تنها حالم بهتر نشده که بدتر هم شده یه حس خیلی بدی دارم .... نمی دونم باز چه مرگمه برنامه ای رو که 3 روز روش کار کردم و قرار بود شنبه تحویل صاحبش بدم با یه قطعی برق همه اش پرید همه این ها به کنار و فردا جمعه است روز بی قراری و حال خرابی ودیوونگی من خیلی خسته ام.... حاضرم باقی مونده زندگیم رو واگذار کنم ... خواهانی هم هست ؟! .... 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ امشب دلم میخواد بخوابم و چند روز بیدار نشم ... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ هیچی بدتر از سر درگمی نیس... متین سردرگم که میگن منم 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ امروز کلی چیز جدید در مورد پروژه ام پیدا کردمو خوشحالم .امیدوارم بتونم هرچه سریعتر بهشون رسیدگی کنم. 5 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ امشب نمیدونم چمه که حتی شادترین اهنگو گذاشتم ولی هیچ حسی ندارم بهشو خیلیی دلم گرفتههه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ هیچ چیز برام لذت بخش نیست...حتی دوست ندارم نقاشی بکشم...هیچ چی...فقط می رم سره کار...میام خونه...کتاب می خونم ...می خوابم 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ از تکرار خسته شدم....یکی بیاد یکم هیجان درست کنه این یکنواختی تموم شه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ از وقتی این تاپیک رو استارت زدم؛ همه چی بد بوده؛ و بدتر شده؛ بابا مگه میشه همه چی این همه بد پیش بره؟ جدی میگم! خسته شدما! 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ هیچ چیز برام لذت بخش نیست...حتی دوست ندارم نقاشی بکشم...هیچ چی...فقط می رم سره کار...میام خونه...کتاب می خونم ...می خوابم از تکرار خسته شدم....یکی بیاد یکم هیجان درست کنه این یکنواختی تموم شه تنوع! تغیر! هرچند کوچیک! مثلاً مدل موهاتونو عوض کنید، کوهنوردی، تلفن زدن به چندتا دوست قدیمی، عوض کردن گوشی موبایلتون، برنامه یه روزه تور صحرا گردی و خیلی کارای دیگه که اگر یه سرچی تو نت بزنید زیاده. آدم از زندگیش خوشش. میاد باور کنید تاثیر داره. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ تنوع! تغیر! هرچند کوچیک!مثلاً مدل موهاتونو عوض کنید، کوهنوردی، تلفن زدن به چندتا دوست قدیمی، عوض کردن گوشی موبایلتون، برنامه یه روزه تور صحرا گردی و خیلی کارای دیگه که اگر یه سرچی تو نت بزنید زیاده. آدم از زندگیش خوشش. میاد باور کنید تاثیر داره. توانی واسه این تنوع ها نمونده به خدا :imoksmiley: 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ امشب یه اتفاقاتی افتاد که می تونست برای من اتفاق بیفته ولی ... .دلم نسوخت فقط نکنه کسی دلش سوخته باشه. سر در نمیارم واقعا چرا نمی تونی همزمان دل همه رو بدست بیاری چرا حتما یکی باید ناراحت بشه ... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ چقدر بدم میاد از کسایی که بی تفاوت از کنار همه خاطره هاشون میگذرن:icon_razz: امشب دوست داشتنم تبدیل به تنفر شد دیگه برام مهم نیست که یه عمر با هم بودیم....پشت یه نیمکت نشستیم و کلی خاطره تلخ و شیرین باهم داریم:v57xpgj21gn50sq6izf من دوس دارم امشب تورو با همه خاطراتت دفن کنم برووووو به درک :97: حتی نفسهاتم هوا رو نجس میکنه.....لعنت بهت:(2310): 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده