Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ فک کنم 2شبی هس جمعا 4ساعت نخوابیدم... خیلی تنهام...همین کافیه واس دلیل این شبام... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دارم خدافظی میکنم با دوستام... امشب تموم شد... میرم و عوض شدم برمیگردم... 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ لعنتی!!! یه کم! فقط یه کم معرفت داشته باش!!! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ امشب... فقط میخوام ارزو دارم اروم بخوابم.همین.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ Cدلم میخوام آروم کنم امشب... چقدر بد بود امروزم....کاش امروز بشه بتونم فراموش کنم... میسپارم به خدا امشب همه چی رو... یا علی... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ وای انقدر خندیدم امشب....سردرد گرفتم... تبریزیای گل عاشقتونم.... صمد و ممد "فیس پوک"نگاه میکنم.عالیههههههههههه. 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ امشب شب خوبی بود قهر آشتی گفتن حرفایی که مونده بود رو دلم شکرت خدا 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ خوبه....اینکه همه به فکره حالمن...اینکه عوض شدم خوبهههههه... امشب یه شیطون میخوام تحمل کنم... امشب هوای کثیف تهرانم تحمل میکنم....افتضاحه 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ امشب خیلی خوب نیستم یکجوریم 6 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ امشب خیلی حالم بده تنها یه چیز میتونه من رو خوب کنه یه مسافرت چندروزه اما هرجور که بشینی حساب کتاب کنی امکانش وجود نداره 6 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ امشب... دیدن یک دوست و داشتن لحظات خوب در کنار هم و متوجه گذر زمان نشدن اس ام اس بازی با دو تا دیگه از دوستای صمیمیم امشب ک ب روزم نگاه میکنم میبینم روز خوبی بود.. وصل شدن نتم هم بعد از دوروز ک دیگه عالی چیزای خوب دیگه ای هم بود ک نمیگم الهی ب عدد نعمتات شکر :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ آشپزی کردم...خونه رو تمیز کردم اتو 2ساعت افتضاح خسته ام و تنها...مهمونم میاد... یه کوچولو دلم گرفته.... ولی باز شادم...:hapydancsmil: امشبم میگذره.... 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ امروز.. دیدن صمیمی ترین دوستم.. آتنای عزیز.. اونم بعد از یه مدت زیاد.. اونم در یه مکان خیلی خوب.. ب دست آوردن آرامش از دست رفته.. امروزمو دوست دارم.. خدایا ب عدد نعمتات شکر 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ امشب یه کم همون استرس و ترس دارم... به مامانم گفتم... خدایا خودت کمکم کن.... حالم خوش نیست... 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ امیدوارم امشب مثل روزش نباشه بدترین روز بود 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ امشب.... میخوام اتاقم اتاق تمیز کنم.... نمیخوام کناره مهمونمون باشم.... تحملش سخته.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده