ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ آسمان گفت که امشب، شب توست سرخی صورت گل، از تب توست آنچه تا عشق مرا بالا برد بوسه گاهیست که نامش لب توست 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ نشنو از نی ، نی حصیری بی نواست بشنو از دل ، دل حریم کبریاست نی بسوزد خاک و خاکستر شود دل بسوزد خانه ی دلبر شود مهندس میدونستی این شعر از کیه؟؟؟من میدونم امشب ابرها به میهمانی ستاره ها رفتند خوش به حالشون 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ امشب چشمام باز نمیشه... حسابی خستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فکر کنم از اون شباست از خستگی خوابم نبره!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ امشب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ توی خیابونای شهر الکی پرسه میزدم ... خسته و عصبی از حرفای مردم... حالم خوب نیست باز امشب... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ با مینا شوشو حرف زدم کلی انرژِی گرفتم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ امشب تصمیم گرفتم از آدمهای بدبین فاصله بگیرم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ خوشحالم "دیشب" که یه نفر درکم کرد.... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ باز دندونم پوسیده ،:icon_pf (34):درد میکنه ! 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ امشب عروسیه دخترعموم بود خیلللللللللللی خوش گذشت اونقد جیغ زدم گلوم درد میکنه 7 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ دیشب عروسی داییم بود خیلییییییییییی خوش گذشت همه وسط بودن میرقصیدن خودمم صدام گرفته:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ دیشب اولین شب کاری کارم بود.. هوا خوب و عالی بود.. واس اولین شب خوب بود.. ولی امروز صب رسیدم خونه تا 5 ونیم عصر خاب بودمم :))) 6 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ امشب دلم میخواد فردا یه روز عالی باشه برام پر از خبرهای خوب و موفقیت آمیز 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ الان سرکارم.. شب کاری هم باحال بید ^_^ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده