ایلین1366 5544 ارسال شده در 30 آبان، 2014 وای خدا من نمیکشم خدای من صدامو بشنو کمکم کن بهم صبربده خدا 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 آبان، 2014 سرم از درد داره میترکه... از این آدمایی که.... اه اه... گند زد به امشبم.. 3
maryam39 8211 ارسال شده در 30 آبان، 2014 ای کاش میشد یه فیلمی، سریالی چیزی میزدیم به بدن امشب حیف نمیشه 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 آبان، 2014 هوا خیلی خُنکِ... دوسداشتم حیاط بخوام ولی حیف بازی بسکتبال هست... ایشالا که ببره(بازی سختیه-افتتاحیه س با اسپانیا) 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 30 آبان، 2014 به شـــــــــــــدت استرس دارم امشب.... کی این 1 ماه تموم میشه خدا... تکلیفم معلوم بشه فقط... 3
ms13 1488 ارسال شده در 30 آبان، 2014 امشب از اون وقتاییه که یه متن طولانی مینویسم و بعد همشو پاک میکنم . 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 31 آبان، 2014 گاهی فراموشی خوب چیزیه به تعبیری الان دلم آلزایمر میخواد دوست دارم فراموش کنم همین! 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 آبان، 2014 امشب شاید روا باشد که کمی عمیقتر فکرکنم تا بپایم انچه را که دارم و بخواهم انچه را که در اصل ندارم و فکر میکردم دارم ..... نشد اونی رو که میخوام بگم تو کلماتم نمیگنجه 3
sarevan 9753 ارسال شده در 31 آبان، 2014 امشب.... کاش یک وقتایی درزندگی ،یک دکمه داشتیم..میزدیم..و یک خلا فکری ایجادمیشد واسمون...مثلایک هفته همه چیزمیایستاد و زمان میشد برای فکرما... هی روزگاررررررررررررررررررررر هی.............. 4
toghgrol 267 ارسال شده در 1 آذر، 2014 شاید امشب سفری در راه است...به بلندای سکوت...چون نسیمی که بلغزد در ابر...من همان تکه ابرم ندارد منزل... من همان رهگذر مهتابم... 5
ms13 1488 ارسال شده در 1 آذر، 2014 آدمهایی که زیاد شوخی میکنند اغلب غمگین تر و با احساس ترند . "وودی آلن" + باهوش تر و فهمیده تر و تا حدودی مودب تر از اینکه امشب دل یکی که زیاد باهام شوخی میکرد رو شکستم پشیمونم ... 4
bahar91 939 ارسال شده در 2 آذر، 2014 امشب...... یه معلم داشتم میگفت تا حالا شدهیه شب با خیال راحت خوابیده باشید؟ اون شب شبی هست که شما برای یه چیزی یا هدفی جنگیده باشید و تلاش بسیار کردید و الان بدستش آوردید الان با خیال راحت سرتون رو میذارید روی بالشت و میخوابید! این دومین شبی هست که همچین اتفاقی برام افتاده اون شب اول که توی سفر بودم و با تاخییر 3تا4ساعته مواجه شدم و هیچی الان هم که شب دوم هست سرما خوردم و یه گلودرد و گوش درد اساسی همراه با آبریزش و عطسه و بسته شدن دو جفت راه بینی!!!! آخه میشه با این وضعیت خوابید ؟؟؟؟؟!!!!! اینجاست که جا داره بگم خر ما از کرگی دم که هیچ چشمم و گوش هم نداشت ... ___________ خدایا تو را به عظمتت شکر عجب خدایی هستی .سختی هات هم لطف و کرمه لیاقت درکش رو به ما بده ممنونم خداجونم.فقط شکر 4
saghar... 6666 ارسال شده در 2 آذر، 2014 امشب از اون شباست که تا صبح بیدارم :bigbed: فردا یا امشب انتخاب واحده و معلوم نیست چه ساعتی شروع شه و به دلیل پرشدن کلاسا توسط دوستان عزیز ترم بالایی که قبلا اون درسا رو افتادن من باید تا صبح بیدار باشم:putertired: که به محض باز شدن جلدی بپرم انتخاب واحد کنم.فردا صبح قطعا مردم:imoksmiley: 5
ms13 1488 ارسال شده در 2 آذر، 2014 از اون شبایی بود که یه نفر حالم که نسبتا" خوب بود رو اومد بهش گند زد ... بعدش الان اومدم سایت یونی رو هم چک کردم دیدم شروع کلاسها زده 22.6 توی تقویم آموزشی!!! اعصابم به هم ریخت... خیالی نیست ... مث ترمای گذشته از هفته سوم شروع میکنم ! 6
maryam39 8211 ارسال شده در 2 آذر، 2014 امروز خیلی روز خوبی بود کنار دوستام خیلی خیلی خوش گذشت.:hapydancsmil: شب هم بیشتر خوش گذست فقط ایکاش انقدر شام نمیخوردم حالم بده 11
ارسال های توصیه شده