ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ یک عروسی حال به هم زن دیگه .... اصلا دیگه اوقم میگیره از این آدما و فامیلا خدا لعنت کنه همتونو چه غلطی کردم ... کاش نرفته بودم :/ 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ آنجا ببر مرا که شرابم نبرده است... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم... خدامیدونه... شاید خدا یه عیدی بهمون داد امشب... کاش... 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ امشب احساس میکنم هر چی بخوام بهم میده خودش....آخه امشب عیده.... خدایا اول بهم صبر بده....به من بینش بده که با چشمم آدما رو نبینم با قلبم ببینم..... به عمرم برکت بده حتی اگه کم و کوتاه هست...دلم که میوه نداره ولی خودت بارورش کن.... 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ فکر کردم ستایشو هشت و نیم میده ولی مثل اینکه هفت و نیم داده ندیدم چی شد جای حساسش بود 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ دلم میخواد جایی که دلم میخوادبودم ... ........... بابالنگ درازم ، بیا منو به جایی که میخوام ببر 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ همه چی خوبه... :) شاعر میگه گل در بر و می در کف و معشوق به کام است البته نه در این حدا! ولی خوبه 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ ای بد نیست امشبم... به که نیومده زود بخوابیم... حالا کووووووووو تا 3...4....هی... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ امشب هوای خانه دل من بارانیهدلم آی دلم ............... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ آرام در دلم میگریم در این تلخی شب و قایقی خواهم ساخت در دلم شاید در افق آنجا که خورشید نگاهت می پاشه ستاره های امید را در دریای اشکانم ساحا بگیرم و دمی ......... بیاسایم 11 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ امشب هنوز شب نشده کلی دلتنگی و حرف ... خدایا کدوم یکی از این شبا باید منتظرش باشم ؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ چه شبایی رو داریم میگذرونیم... درس نخونده... استرس... دلتنگی.. نبودش... انتظار... استرس... دلهره... اشک... چرا آخه؟... تظاهر به خوشی... تظاهر به خوب بودن... تظاهر به بی تفاوت بودن از نبودش... این آدم چطور تا صبح میتونه زنده بمونه آخه... 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ امشب شکر خدا دلم ارومه وضع روحیم بد نیست موسیقی شادی تو خون من جاریه 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا شکرت به خاطر این که امشبم زنده ام. خوشحالم نه به خاطر این که اتفاق خاصی باعث خوشحالیم شده باشه، به خاطر این که هیچ اتفاقی نتونسته ناراحتم کنه! شکر 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود زنهار از این بیابان وین راه بینهایت "حافظ" 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ با شبای من چیکار دارید آخه شما... خووووووووب... استرس امتحان فردا... دعاکنیداااااااا... خداوکیلی زحمتمو کشیدم.... 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ شب خوبی بود.. یعنی خوب شروع شد ولی نمیدونم چرا اصلا الان دل و دماغ ندارم.. 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ به من امشب ای ساقی بده می دریا دریا اونقد امشب مستم کن که بشم دور از دنیا بده جامی ای ساقی که بسازم با دردا 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ امشبسردرگم همه چیز مبهم:/ دنیای بد:whistles: 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده