Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ امشب... خب هنوز که نشده... ولی خب میدونم امشبم خوبه... د لامصب منتظرتم .... 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ امشب خیلی دلتنگشم خدارو شکر که فردا میبینمش 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ شرمنده دیشب از خوشحالی نتونستم بیام... عااااااااااااااالییییییییییییییییی بود شبم...بعد از یه هفته... خدا بدجور داری شرمندم میکنی... این روزا هرچی میخوام سریع خدا میده.... خدا کوچیکتیم... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ امشب عروسی دعوتم تا صبح انرژی میگیریم جانمی:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ امشب عروسی دعوتم تا صبح انرژی میگیریم جانمی:hapydancsmil: منم عروسی میییییییییییییییییخوام اسپم نشه...دعوام نکنید... امشبم...خوبه...استرس فردا رو دارم...دانشگاه دیدن 2نفر...یا خدا... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ امشب خیلی خوب پیش میره باید هم خوب پیش بره چون روز خوبی داشتم نمیخوام امشب بد باشه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ دعــا میکنم که امشب مثـل هر شب نباشد کسی سمت دل های لرزان بیاید 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ امشب خیلی خوشحالم :hapydancsmil: خدایا شکرت 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ امشبم عاااااااااالیییییییییی.. ایشالا شبه همه عالیییییییییی باشه... 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ دارم از سردرد و خستگی میمیرم اما غافلگیر کردن یه دوست تو روز تولدش ارزششو داشت که تمام روز بیرون باشم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ شدید سرم درد میکنه... خوابم نمیاد... حوصله هیچکس ندارم... خدا... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ امشب دلم برا یکی از دوستای قدیمیم شدید شور میزنه نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده:5c6ipag2mnshmsf5ju3دعا میکنم سالم باشه 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ امشو شو شه ، ليپك لي لي لونه .... همين ! 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ شب دوحرفه امشب ش شیرینی ب با او همین 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ I want something that is almost impossible and just out of reach 5 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ امشب تو فکر اون شبی هستم که دیگه رسیدنش هم کمتر از انگشتای دستم شده خدایا امیدم تنها به توست میدونم ک نا امیدم نمیکنی 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ امشبم خوبه مثله همه ی شبام... "خودم"..."تنهاییم"..."خدام"..."فکرای عجیب و غریب"... شب همگی خوش... """""دوستون دارم زیااااااااااااااد"""" 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ امشب نفس که میکشم دست چپم از کتف تا سر انگشست شصت تیر میکشه کلا امروز فشار عصبی بالا بود...خستگی جسمی هم از یه طرف... خدایا یه نفسی بده که رمقی باشه برا بیدار کردن نفس... 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ متاسفانه، چقدر در این دنیا ( مجازی و واقعی )، افرادی وجود دارن بدور از درصدی شعور اجتماعی و عاطفی و ... جای تاسف داره انسانیتی که با افتخار کنار گذاشته میشه و جای خود رو به حیوانیت میده! و ضعف روابط اجتماعی 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ میخوام امشب با خدا شکوه کنم شکوه های دلمو تو میدونی بگم ای خدا چرا بختم سیاست چرا بخت من سیاست تو میدونی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده