Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 امروزم تموم شد.بازم به کارام نرسیدم:icon_pf (34): 9
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 حاصل عمر تلف کرده و ایام به لغو گذرانیده ، بجز حیف و پشیمانی نیست :icon_pf (34): 7
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 من امشب هم دلخورم، هم دلگير هم دلتنگ! دلتنگ روزاي گذشته روزايي كه فكر نميكردم به اين زودي بگذرن و برن... دارم حسرت گذشته رو ميخورم 11
JU JU 7193 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 من امشب هم دلخورم، هم دلگيرهم دلتنگ! دلتنگ روزاي گذشته روزايي كه فكر نميكردم به اين زودي بگذرن و برن... دارم حسرت گذشته رو ميخورم نگران روزهایی که گذشت نباش نه آن روزهایی که گذشت، نه آنی که گذشت دلتنگ نشو خود را زجر خواهی داد دلت تنگ میشود، آنچه گذشت، شادتر میشود از زجر دادن تو 7
دل مانده 7714 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 امشب.... امشب و شبای دیگه... خودم میمونم و... هیچی ولش...... 7
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 نگران روزهایی که گذشت نباشنه آن روزهایی که گذشت، نه آنی که گذشت دلتنگ نشو خود را زجر خواهی داد دلت تنگ میشود، آنچه گذشت، شادتر میشود از زجر دادن تو نه! شاد نميشه از زجر دادن من! همراه من ناراحت ميشه... همراه من شاد ميشه... ....... امشب شاديم! 7
JU JU 7193 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 نه! شاد نميشه از زجر دادن من!همراه من ناراحت ميشه... همراه من شاد ميشه... ....... امشب شاديم! خودم را به همین سردرد حال حاضر قسم میدهم به شب بیدار ماندنم تا ساعت 7 صبح به تپشهای قلبم به سخره میگیرد زندگی ما را ( همیشه شاد باشین ) 7
behe 2545 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 امشبو یه تب خال گُنده روی لبم !!!! راستی امروز آخرین امتحان دوره ی فوقمو دادم !!!! حسِ خنثایی بود نه خوب نه بد ؛ نه خوشحال نه ناراحت .... 9
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 دلتنگم ... قدر ادمایی که اطرافم بودن رو بیشتر میدونم زود برگرد ... 8
sasan2007 1323 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 من و تنهایی شب بازم سکوت اتاق ارامشی که از روز جا مونده بود برمی گردونه روی صندلی بشینم و ساز بزنم برای روزهای سخت 9
delovan20 1048 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 امشب دلم خیلی گرفته بغض گلوم رو گرفته اینقد گریه کردم چشمام به سختی باز میشه. پسر همسایه مون که خیلی جوان بود وبا یتیمی بزرگ شده بودبه بارگاه ایزد منان پیوست چقد سخته خدایااااااااااااااااااااااااااااااااا خدای به درگاهت دعا میکنم که مرگ عزیزانم را نبینم 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 داره زندگیم سبک میشه، یه بار و دغدغه و وسوسه از رو دوشم بر داشته میشه 7
black banner 9103 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 عجيب احساس دل تنگي ميكنم براي هيچ كس ! براي يكي كه نميدونم كيه خو وقتي كسي نباشه ! چطوري دل ادم تنگ ميشه ؟؟؟ نميدونم . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11
nafis.68 490 ارسال شده در 7 فروردین، 2014 گاهی بعضی از ادما رو از زندگیت حذف میکنی به خاطر خدا...!!! اما دلت دلتنگشون میشه سخته گاهی...!! . . اما با این حس دلتنگی چه باید کرد امشب عجیب دلتنگم . . . . سخته اما یادت باشه به خاطر خداست!! هزار جور فکر درباره چیزی که نیستی میکنن و اما دوباره دلتنگ میشی و باز هیچ کسی حرف دلتو نمیفهمه جز خدا . . . و امشب عجیب دلتنگم 8
MahSa.92 2151 ارسال شده در 7 فروردین، 2014 امشب عجیب خسته و دلتنگم.....پر از اضطراب پر از دلشوره... خدایاااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7
maryam39 8211 ارسال شده در 8 فروردین، 2014 برای یک بارم که شده سعی کردم مشکلم رو با گفت و گو حل کنم نتیجه داد همه چی ختم به خیر شد خطر از بیخ گوشم گذشت امشب آرامش بعد از طوفان 7
ارسال های توصیه شده