Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ امروزم تموم شد.بازم به کارام نرسیدم:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ حاصل عمر تلف کرده و ایام به لغو گذرانیده ، بجز حیف و پشیمانی نیست :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ من امشب هم دلخورم، هم دلگير هم دلتنگ! دلتنگ روزاي گذشته روزايي كه فكر نميكردم به اين زودي بگذرن و برن... دارم حسرت گذشته رو ميخورم 11 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ من امشب هم دلخورم، هم دلگيرهم دلتنگ! دلتنگ روزاي گذشته روزايي كه فكر نميكردم به اين زودي بگذرن و برن... دارم حسرت گذشته رو ميخورم نگران روزهایی که گذشت نباش نه آن روزهایی که گذشت، نه آنی که گذشت دلتنگ نشو خود را زجر خواهی داد دلت تنگ میشود، آنچه گذشت، شادتر میشود از زجر دادن تو 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ امشب.... امشب و شبای دیگه... خودم میمونم و... هیچی ولش...... 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ منم و سفره ی تنهایی و پیاله ای اشک :sorry: 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ نگران روزهایی که گذشت نباشنه آن روزهایی که گذشت، نه آنی که گذشت دلتنگ نشو خود را زجر خواهی داد دلت تنگ میشود، آنچه گذشت، شادتر میشود از زجر دادن تو نه! شاد نميشه از زجر دادن من! همراه من ناراحت ميشه... همراه من شاد ميشه... ....... امشب شاديم! 7 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ نه! شاد نميشه از زجر دادن من!همراه من ناراحت ميشه... همراه من شاد ميشه... ....... امشب شاديم! خودم را به همین سردرد حال حاضر قسم میدهم به شب بیدار ماندنم تا ساعت 7 صبح به تپشهای قلبم به سخره میگیرد زندگی ما را ( همیشه شاد باشین ) 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ امشبو یه تب خال گُنده روی لبم !!!! راستی امروز آخرین امتحان دوره ی فوقمو دادم !!!! حسِ خنثایی بود نه خوب نه بد ؛ نه خوشحال نه ناراحت .... 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ دلتنگم ... قدر ادمایی که اطرافم بودن رو بیشتر میدونم زود برگرد ... 8 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ من و تنهایی شب بازم سکوت اتاق ارامشی که از روز جا مونده بود برمی گردونه روی صندلی بشینم و ساز بزنم برای روزهای سخت 9 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ امشب دلم خیلی گرفته بغض گلوم رو گرفته اینقد گریه کردم چشمام به سختی باز میشه. پسر همسایه مون که خیلی جوان بود وبا یتیمی بزرگ شده بودبه بارگاه ایزد منان پیوست چقد سخته خدایااااااااااااااااااااااااااااااااا خدای به درگاهت دعا میکنم که مرگ عزیزانم را نبینم 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ داره زندگیم سبک میشه، یه بار و دغدغه و وسوسه از رو دوشم بر داشته میشه 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ عجيب احساس دل تنگي ميكنم براي هيچ كس ! براي يكي كه نميدونم كيه خو وقتي كسي نباشه ! چطوري دل ادم تنگ ميشه ؟؟؟ نميدونم . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ گاهی بعضی از ادما رو از زندگیت حذف میکنی به خاطر خدا...!!! اما دلت دلتنگشون میشه سخته گاهی...!! . . اما با این حس دلتنگی چه باید کرد امشب عجیب دلتنگم . . . . سخته اما یادت باشه به خاطر خداست!! هزار جور فکر درباره چیزی که نیستی میکنن و اما دوباره دلتنگ میشی و باز هیچ کسی حرف دلتو نمیفهمه جز خدا . . . و امشب عجیب دلتنگم 8 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ امشب عجیب خسته و دلتنگم.....پر از اضطراب پر از دلشوره... خدایاااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ برای یک بارم که شده سعی کردم مشکلم رو با گفت و گو حل کنم نتیجه داد همه چی ختم به خیر شد خطر از بیخ گوشم گذشت امشب آرامش بعد از طوفان 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده