maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ به طرز فجیعی شبایی که بدون برنامه ی قبلی بیرون میری حال میده امشبم از اون شباست.:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ خدایا خیلی دلم گرفته خدایا میخوام بپرسم چرا چرا من خدایا خودت کمکم کن 8 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امشب میخوام یه کم برنامه ریزی کنم دیگه داره حالم از این همه تنبلی به هم میخوره میخوام به خودم قول بدم دیگه دست از تلاش بر ندارم.قبلا خیلی به خودم انرزی میدادم ولی چند وقته دیگه این کارم نمیکنم. امشب به خودم قول میدم مثبت فکر کنم...ایشالا که بتونم... 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امشب بعد ار یک دل گرفتگی شدید و کلی گریه....الان خیلی آرومم.شاید بعد از مدت ها اینقد احساس آرامش میکنم.خدایا شکرت 10 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امروز از ساعت 10 صبح تا همین الان پای کامپیوترم (کار میکنم واسه 2 تا لقمه نون) خیلی خسته ام -- همه ی این حرفا به کنار... الان میخواستم بگم دلم تنگ شده که صدای دلم در اومد گفت یعنی چی تا حالت گرفتس پای منو وسط میکشی راست میگه . . . . سکوت پر هیاهویی وجودم را فرا گرفته ... ولش کن بابا الان اگه شروع کنم به نوشتن ... بیخیال این هم میگذرد... 9 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ همیشه وقتی یه حس قشنگ تو جودم هست میترسم میترسم که همش وهم و خیالی بیش نباشه و امشب هم دلم پُر هست از این حس قشنگ اما با ترس . . . حس عجیبیه دوست دارم این دفعه قشنگ تموم شه! شایدم قشنگ شروع بشه! هوم؟! دوست دارم این دفعه راست باشه . . . دلم گواه یک معجزه را میدهد 10 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امشب خستگی توی بدنم داره موج میزنه اما نمیدونم چرا یک حال عجیب غریبی پیدا کردم یک فنجون قهوه تلخ توی این سرما با زدن سازم شاید این حالمو بتونم درک کنم امشب آسمون هم جور دیگه شده...... 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امشب......بعضی حرفا گفتنی نیست.... 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امشب......بعضی حرفا گفتنی نیست.... اول شب کلی حرصو و جوش خوردم سر موضوع های ناگفتنی بعدش یکی از دوستای خوبم اینجا اومد رعد باهم حرفیدیم.. پروف بارونی باز شده خیلی حس خوبیه ومثل همیشه انتظار 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امشب احساس دلتنگي ميكنم !! دوست دارم كه يكي بود سرمو ميزاشتم رو شونه هاش ... واقعا چرا بعضي وقتا آدم اينجوري ميشه؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امشب خیلی اعصابم خورد شد موقعیتی پیش اومده بود که بشه انتقالی بگیرم به شهر خودم ولی مطلع نشده بودم ولی الان که فکر میکنم میبینم برگشتن به شهر خودم چندان هم باب میلم نیست آرامش فعلیم رو نمیخوام از دست بدم 10 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ امشبم سرم درد میکنه......چقدر خسته کنندس این حال 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ امشب حس خاصي ندارم كه بگم ولي ديشب خيلي حال داد! كار طرحم مونده بود ولي ديدم خوابم مياد، بيخيال رفتم خوابيدم صبح ساعت 5 ام خيلي شيك بدون ساعت از خواب بيدار شدم، تا 6 بقيه شو انجام دادم ....... بعضي وقتا به اين بيخيالي ها به شدت احتياج دارم 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ زانو نخواهم زدحتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از قدم شود:5c6ipag2mnshmsf5ju3امشب اینو مدام زمزمه میکنم 9 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ آسمانت هر کجا که هستی اینجا، آن دنیا ابری، اما نه سیاه به رنگ خون 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ امشب که حرفشو نزن .... بیشتر فکر شنبه و شروع دیگری از هفته ی کاری و سرو کله زدن با یه مشت زبون نفهم !!!!! چرا بعضیا توی کارشون نرمش نشون نمیدن همش تندخویی و غرور ..... چراااااااااااااا!!!!!!!!!!!! 11 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ شب از نيمه گذشت اما چشمانم قصد تعطيلي ندارند..... 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ يه غمي رو دلم سنگيني ميكنه كه گاهي وقتا...بي خيال خدايا... تو كه ميدوني خيلي وقته ازت چيزي براي خودم نخواستم! هرچي خواستم براي اون بود... هميشه ميگه ريحانه برام دعا كن كه اوضاعم روبراه بشه... ... خدايا امشب كه شب يلداست، اونوقت يني وقت بيشتري داري كه به صداي بنده هات تا صبح گوش بدي ديگه!خب منم يكي از همونام ديگه ميشه به منم نگاه كني؟ صدامو بشنوي؟ قول ميدم پر حرفي نكنم... ... دلم عجيـــــــب گرفته امشب 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ امشب... چیزی نیست به جز ســــــکوت سنگین.... خدایا خستم از این ســـــکوت.... 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده