Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ خیلی بدم...باختیم...تو90... امشب دیگه حوصله خودمم ندارم... 1 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ امشب مثل هرشب امیدم به خداوندی توست ارحم الراحمینم 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ امشب... از خستگی دارم میمیرم از 4 صبح بیدارم دقیقاً این شکلی ام:obm: 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ چرا نمیشه؟ کم کم دارم دارم شک میکنم شاید اصلا اون چیزی که من فکرشو میکردم نیست. خدا فقط بهم بگو چند تا شب دیگه باید صبر کنم؟ 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ دلم نگرفته ولی کاش کسی بود که باش حرف میزدم... هععععی خدا 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ باز امشبم بیخوابم و تا خوده صبح بیدارم... خدایا شکرت... امروزمونم سالم وسلامت وبخیر تموم شد... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ گشنمه خدایا چجوری قراره یه ماه روزه بگیریم؟ از همین حالا دلم واسه صبحونه و نهار تنگ شده 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺷﺎﻧﻪ ﺑﻐﻠﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺷﺐ ﺻﺒﺢ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺘﻨﮓ ﺑﺎﺷﯽ ... ﺳﯿﺪ ﻋﻠﯽ ﺻﺎﻟﺤﯽ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام · · برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام · برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ تووووووووووپ وعااااااااالی شب همگی خوش... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ امشبم که فوتبال و... خوب...ای بدنیست... باز شکر نفسی میاد ومیره... تن سالمی دارم... شکر... شب همگی آروم... 3 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ خدایاااااااا شکرت خدایا دلم میخواد بغلت کنم.....خدایا دوست دارم.....امشب حالم توووووپه .....خدایا ممنونم که کمکم کردی..... :shad::2rqfst4::w14::w14::2eaoapgxehimkak1y7e :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:qfu28wh4kkweeki7jfi خدایا همه رو کمک کن که مشکلاتشون رفع بشه..... 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ من زن ميخوام هيچ ربطي هم به امشب نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ امشب دلم خواست این جمله رو اینجا بنویسم کاش آدمهای خوب را هم میشد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار... 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ امشب همهچی خوبه. لپ تاپو زیر و رو میکنم و در همین حال از ذخیرهی لایزال! لواشکی که گذاشتم کنارم یه ذره یه ذره میخورم دیگه چی میخوام؟ اومم ای کاش قرار فردا با دوستم کنسل میشد 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ فقط فردا شب...خدایا یعنی ممکنه.. بعد اینهمه مدت مگه میشه... خدایا شکرت.. صدای قلبم تا فردا باید با صدای بلند بشنوم... سخته بعد مدت ها دیدن کسی که کنارش دستپاچه و لرز میگیری... فردا شب بخیر بگذره...همین... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ شبها خودم اشکامو پاک میکنم صدامم درنمیاد کسی که نباید بفهمه تودل من چی میگذره من خودمم خودم سهم منم ازاین دنیا تنهایی تنهایی تنهاییی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده