رفتن به مطلب

جدایی نادر از سیمین بالاخره اسکار را هم از آن خود کرد

ارسال های توصیه شده

لحظاتی پیش فیلم جدایی نادر از سیمین به کارگردانی اصغر فرهادی جایزه ی اسکار بهترین فیلم خارجی را از آن خود کرد.

در هشتاد و چهارمین مراسم اسکار اصغر فرهادی جایزه ی بهترین فیلم خارجی را از دستان ساندرا بولاک دریافت کرد.

فرهادی پس از جایزه ابتدا به مردم ایران سلام فرستاد و این گونه سخن گفت :

ایرانیان بسیارى در سرتاسر جهان در حال تماشاى این لحظه اند. و گمان دارم خوشحال‌اند. نه فقط به خاطر یک جایزه‌ى مهم یا یک فیلم یا یک فیلمساز. آن‌ها خوشحال‌اند چون در روزهایى که سخن از جنگ، تهدید، و خشونت میان سیاستمداران در تبادل است نام کشورشان ایران از دریچه ى باشکوه فرهنگ به زبان مى آید. فرهنگى غنى و کهن که زیرگرد و غبار سیاست پنهان مانده. من با افتخار این جایزه را به مردم سرزمینم تقدیم مى کنم. مردمى که به همه ى فرهنگ ها و تمدن‌ها احترام می گذارند و از دشمنى کردن و کینه ورزیدن بیزارند.

از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
میتونید ویدئو رو دانلود کنید.با تشکر از azadeh_arch _eng

• Like 36
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اصغر عاشقتممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

من الان نمیدونم چیکار کنم دارم میمیرم از خوشحالی :4564:

شادی از قبلش نوشته بودم با وجود اینکه امید نداشتم.عالـــــــــــــــــــــــــــی بود.

واقعا افتخار میکنم به اصغر فرهادی

• Like 10
لینک به دیدگاه

شادی از قبلش نوشته بودم با وجود اینکه امید نداشتم.عالـــــــــــــــــــــــــــی بود.

واقعا افتخار میکنم به اصغر فرهادی

:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::w330::w330::w330::w330:

• Like 8
لینک به دیدگاه
یعنی چی :w58:

مگه این جایزه اصلیه نیس ؟:ws52:

این بهترین فیلم بود.تو بخش فیلمنامه هم کاندید شده.با فیلمای هالیوود رقابت میکنه اونجا.:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
این بهترین فیلم بود.تو بخش فیلمنامه هم کاندید شده.با فیلمای هالیوود رقابت میکنه اونجا.:w02:

اصلششش همین بود حمید اونم نبره مهم نیس مهم اینه که اولین اسکاررررر تاریخ ایرانو گرفت :4564::hapydancsmil:

واااای پیمانو لیلا چه خوشگل شده بودن :hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 10
لینک به دیدگاه
بچه ها من ندیدم :4564::4564:

کسی فیلمی دستش رسید برا منم بفرسته

من دارم ضبط میکنم.فردا برات اپ میکنم تیکه فرهادی رو:hanghead:

اصلششش همین بود حمید اونم نبره مهم نیس مهم اینه که اولین اسکاررررر تاریخ ایرانو گرفت :4564::hapydancsmil:

واااای پیمانو لیلا چه خوشگل شده بودن :hapydancsmil::hapydancsmil:

اون که اره.

همه چی عالی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووود

• Like 4
لینک به دیدگاه

آقای فرهادی در هنگام دریافت جایزه اش گفت: "سرزمین من فرهنگ کهن و غنی دارد که زیر غبار سنگین سیاست مخفی شده است. جایزه ام را به مردمم تقدیم می کنم. مردمی که مخالف خشونت هستند و با تمدن ها و فرهنگ های دیگر سر سازگاری دارند."

یعنی اصغرآقا هم اینقد باحال:ws3:

• Like 17
لینک به دیدگاه
آقای فرهادی در هنگام دریافت جایزه اش گفت: "سرزمین من فرهنگ کهن و غنی دارد که زیر غبار سنگین سیاست مخفی شده است. جایزه ام را به مردمم تقدیم می کنم. مردمی که مخالف خشونت هستند و با تمدن ها و فرهنگ های دیگر سر سازگاری دارند."

یعنی اصغرآقا هم اینقد باحال:ws3:

اره.اولشم به مردم ایران سلام کرد

• Like 5
لینک به دیدگاه

هوراااااااااااااااااااااااااا.....اصغر فرهادی باعث شد مردم ایران بعد از مدتهاااااااااااا از ته دلشون احساس غرور و افتخار کنن hapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

• Like 11
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...