Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ لحظاتی پیش فیلم جدایی نادر از سیمین به کارگردانی اصغر فرهادی جایزه ی اسکار بهترین فیلم خارجی را از آن خود کرد. در هشتاد و چهارمین مراسم اسکار اصغر فرهادی جایزه ی بهترین فیلم خارجی را از دستان ساندرا بولاک دریافت کرد. فرهادی پس از جایزه ابتدا به مردم ایران سلام فرستاد و این گونه سخن گفت : ایرانیان بسیارى در سرتاسر جهان در حال تماشاى این لحظه اند. و گمان دارم خوشحالاند. نه فقط به خاطر یک جایزهى مهم یا یک فیلم یا یک فیلمساز. آنها خوشحالاند چون در روزهایى که سخن از جنگ، تهدید، و خشونت میان سیاستمداران در تبادل است نام کشورشان ایران از دریچه ى باشکوه فرهنگ به زبان مى آید. فرهنگى غنى و کهن که زیرگرد و غبار سیاست پنهان مانده. من با افتخار این جایزه را به مردم سرزمینم تقدیم مى کنم. مردمى که به همه ى فرهنگ ها و تمدنها احترام می گذارند و از دشمنى کردن و کینه ورزیدن بیزارند. از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونید ویدئو رو دانلود کنید.با تشکر از azadeh_arch _eng 36 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اصغر عاشقتممممممممممممممممممممممممممممممممممممم من الان نمیدونم چیکار کنم دارم میمیرم از خوشحالی 20 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اصغر عاشقتممممممممممممممممممممممممممممممممممممم من الان نمیدونم چیکار کنم دارم میمیرم از خوشحالی شادی از قبلش نوشته بودم با وجود اینکه امید نداشتم.عالـــــــــــــــــــــــــــی بود. واقعا افتخار میکنم به اصغر فرهادی 10 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شادی از قبلش نوشته بودم با وجود اینکه امید نداشتم.عالـــــــــــــــــــــــــــی بود. واقعا افتخار میکنم به اصغر فرهادی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::w330::w330::w330::w330: 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها تبریک من نمی دونم چمه دستام داره می لرزه اشکام سرازیره 19 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها تبریک من نمی دونم چمه دستام داره می لرزه اشکام سرازیره خودتو کنترل کن.دومیش مونده 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ لیلا جان تبریک میدونم اون لچک مسخره و حقیر امیز رو به میل خودت سر نکردی 21 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ خودتو کنترل کن.دومیش مونده یعنی چی مگه این جایزه اصلیه نیس ؟ 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی چی مگه این جایزه اصلیه نیس ؟ این بهترین فیلم بود.تو بخش فیلمنامه هم کاندید شده.با فیلمای هالیوود رقابت میکنه اونجا. 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها من ندیدم کسی فیلمی دستش رسید برا منم بفرسته 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ این بهترین فیلم بود.تو بخش فیلمنامه هم کاندید شده.با فیلمای هالیوود رقابت میکنه اونجا. اصلششش همین بود حمید اونم نبره مهم نیس مهم اینه که اولین اسکاررررر تاریخ ایرانو گرفت :hapydancsmil: واااای پیمانو لیلا چه خوشگل شده بودن :hapydancsmil::hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها من ندیدم :4564:کسی فیلمی دستش رسید برا منم بفرسته من دارم ضبط میکنم.فردا برات اپ میکنم تیکه فرهادی رو اصلششش همین بود حمید اونم نبره مهم نیس مهم اینه که اولین اسکاررررر تاریخ ایرانو گرفت :hapydancsmil:واااای پیمانو لیلا چه خوشگل شده بودن :hapydancsmil::hapydancsmil: اون که اره. همه چی عالی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووود 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ آقای فرهادی در هنگام دریافت جایزه اش گفت: "سرزمین من فرهنگ کهن و غنی دارد که زیر غبار سنگین سیاست مخفی شده است. جایزه ام را به مردمم تقدیم می کنم. مردمی که مخالف خشونت هستند و با تمدن ها و فرهنگ های دیگر سر سازگاری دارند." یعنی اصغرآقا هم اینقد باحال 17 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ آقای فرهادی در هنگام دریافت جایزه اش گفت: "سرزمین من فرهنگ کهن و غنی دارد که زیر غبار سنگین سیاست مخفی شده است. جایزه ام را به مردمم تقدیم می کنم. مردمی که مخالف خشونت هستند و با تمدن ها و فرهنگ های دیگر سر سازگاری دارند." یعنی اصغرآقا هم اینقد باحال اره.اولشم به مردم ایران سلام کرد 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ هوراااااااااااااااااااااااااا.....اصغر فرهادی باعث شد مردم ایران بعد از مدتهاااااااااااا از ته دلشون احساس غرور و افتخار کنن 11 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ hip hip HHHHHHHHHHHHooray:a030: ferasati: 9 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ پس ده نمکی و سلحشور چی میشن؟ خیلی خوشحال شدم،بهش تبریک میگم،بترکه چشم حسود. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده