afshin18 11176 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 من خیلی اسکار برام مهم نبوده چون هیچ وقت تو کار فیلم و این چیزا نبودم ولی دمش گرم به خاطر اینکه در چنین موقعیتی چنین پیامی داد(با خوندن پیامش بدنم مور مور شد) 2
پیرهاید 10193 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 از زمانیکه در مدرسه کارگاهی فیلم نامه نویسی و یا هدایت فیلم با این شخصیت آشنا شدم ، روزی را می دیدم که به این بالا ها دست پیدا کند به بت سازی عادت ندارم ، اما استاد اصغر فرهادی آرمان یک سینما شناس فرهنگی با رویکردهای خلاقانه و البته بی طرفانه است به او می بالم به امید پیروزی های بعدی 8
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 همش به کنار کاشکی لااقل از روی کاغذ نمیخوند متنشو...... یکم زشته برای کارگردان دیگه از رو برگه چهارتا جمله بگه اینکه چیزه مهمی نیست خیلی از خارجی های غیر انگلیسی زبان تو این مراسم های مهم با یه برگه که توش چیزهایی که میخوان بگن میان صحبت میکنن 4
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 عکسی بسیار باشکوه از لحظه جاودانه شدن نام ایران بر بلندای سینمای جهان! 11
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 ایسنا (واکنش وزیر ارشاد به اسکار گرفتن فرهادی) : وزیر ارشاد: اين حركتی بود كه ابتدا با صدور مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شد. 8
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 فرج الله سلحشور: جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین را افتخار نمیدانم،این فیلم یک فیلم متضاد با فرهنگ اسلامی ملت ماست. 8
پیرهاید 10193 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 در پاسخ حضرت سلحشور تام التمام منتهای کارگردانان ، الاستاد فی وقایع السینمایی و الفرهنکی حین الاستخراج فیلمنامه الیوزارسیف ، الی دادگاه الاتقلاب الاسلامی ، ملک السرقت فی الفیلمنامه و التِرتُوا فی المیزاسن و الدکوباز(ژ)، سلام الله علی جمیع الاهل الریا و التزویر و الجیوش السایبری مولانای عزیز می فرمایند: خویش را من نیک میدانم کیم فارغ از مردارم و کرکس نیم پ.ن: کلمه ی "من" در شعر ، نقل به مضمون از متکلم بودن اصغر فرهادی و اشاره تاکیدی بر خویشتنشان است که بنده به اختصار در جواب هنر پراکندی حضرات سینمای دولتی آوردم 8
Ehsan 112349 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 با مني؟ تو چیکاره ای این وسط که آخه بهت بگم هیز. :zadan: اینیکه محو لیلاست رو گفتم. :icon_razz:
afshin18 11176 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 مردک هیز. :icon_razz: خودت بودی الان وضعیتت از این بدتر بود 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 خودت بودی الان وضعیتت از این بدتر بود ما توی وضعیت های بدترش هم بودیم جیجیلی. زود همه را به یک چوب نزن. 1
afshin18 11176 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 ما توی وضعیت های بدترش هم بودیم جیجیلی. زود همه را به یک چوب نزن. منظورت بوقه است همینجوری شوخی کردم ولی چیز خوبی هم هست:دی 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 منظورت بوقه استهمینجوری شوخی کردم ولی چیز خوبی هم هست:دی ای بابا،اون بوق که یکی از هزاران مشکلات علماست. انواع و اقسام متلک به علما زیاد است. ولی من اینجوری دیگه بازوی لیلا رو که نمیگرفتم ، نیکول کیدمن هم بود نهایت یک ماچ ساده میکردم. 2
afshin18 11176 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 ای بابا،اون بوق که یکی از هزاران مشکلات علماست. انواع و اقسام متلک به علما زیاد است. ولی من اینجوری دیگه بازوی لیلا رو که نمیگرفتم ، نیکول کیدمن هم بود نهایت یک ماچ ساده میکردم. بعضی ها ذاتا پر رو هستن من از تو کمرو ترم فوقش یه سلام ساده و بدون خنده دلیل کمرویی هم ترسه 1
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 فرج الله سلحشور: جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین را افتخار نمیدانم،این فیلم یک فیلم متضاد با فرهنگ اسلامی ملت ماست. خب یکی بهش بگه شما اگه می تونی برو همین اسکار رو بگیر 1
ارسالهای توصیه شده