afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ بردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اقا این دور 4ام رو قرعه کشی نمیکنید؟ 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اگه ممکنه سریعتر بازیها رو بزارید که قبل از عید تموم کنیم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ خوب خسته نباشین این جدول بازی های دور چهارم : تا آخر 5 شنبه بازی این دور رو انجام بدین. هر کی انجام نده باخت زده میشه براش (کسی نتونست با حریفش هماهنگ کنه بیاد تو تاپیک بگه من بفهمم برای کی باخت بزنم) دور بعد از جمعه تا آخر شنبه که قبل از عید تموم شه موفق باشین. من چند روز زیاد نمیتونم بیام سایت...کاری یا سوالی داشتین به مصطفی پورمظفر بگین 7 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من به سفید برفی پیام دادم فعلا منتظرم که جواب بده 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ باباجون لینک نذارید آبروم رفت من صرفا شرکت کردم دور هم باشیمها کلا در طول زندگیم شاید ده بار هم بازی نکردم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من و M.Aref مساوی شدیم بقیه هم بازیهاتونو تا آخر امشب انجام بدین وقتش تمدید نمیشه ها 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من و M.Aref مساوی شدیم بقیه هم بازیهاتونو تا آخر امشب انجام بدین وقتش تمدید نمیشه ها لینکشو بذا 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ لینکشو بذا بیا:icon_razz: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بیا:icon_razz:http://fa.lichess.org/analyse/hqglbwvz این چرا این شکلیه لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من باختم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ میلاد من به داوود گفتم بازی نمیکنم ... جای اینکه بگه من انصراف دادم گفته بازی نکردیم برد بزن واسش خو این یکی هم برد بزن واسش من فک نکنم برسم بازی کنم تنک یو هانی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چه شکلیه؟ یه جوریه واسه شما هم اینجوری نشون میده؟ آخه با مال ما فرق داره که؛حرکتارو نشون میده و... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چه شکلیه؟ دیگه نمیشه نتیجه رو عوض کرد انصراف میخواستی بدی اینجا باید میگفتی که حذفتکنیم دیگه ------------------------------------------------------------------------------ شما 2 تا چرا با خودتون درگیرید؟ سایت نمیتونستم بیام بهش گفتم بیاد بگه این اومده مزخرف گفته به جاش حالا یه کاریش کن دیگه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ یه جوریه واسه شما هم اینجوری نشون میده؟ آخه با مال ما فرق داره که؛حرکتارو نشون میده و... آها یه لینک داره تو هر صفحه نوشته Replay and analyse اونو بزنی اینجوری حرکت ها رو نشون میده مثلا خواستی بازی رو مرور کنی و آنالیز کنی واس خودت ادامه میدادیم مساوی میشد . تو اونجا من درخواست مساوی دادم حریف قبول کرد بعد مساوی شدیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آها یه لینک داره تو هر صفحه نوشته Replay and analyse اونو بزنی اینجوری حرکت ها رو نشون میده مثلا خواستی بازی رو مرور کنی و آنالیز کنی واس خودت ادامه میدادیم مساوی میشد . تو اونجا من درخواست مساوی دادم حریف قبول کرد بعد مساوی شدیم مساوی چند امتیازه ؟ شاید سرباز میرسید اون آخر و وزیر میشد لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ مساوی چند امتیازه ؟ شاید سرباز میرسید اون آخر و وزیر میشد مساوی نیم امتیازه. اینجا اگه دو طرف اشتباه نکنن کسی نمیتونه وزیر شه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده