میلاد 24047 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2012 خوب اینم جدول دور دوم نگا کنین امتیازاتونو اشتباه وارد نکرده باشم - hamidbala با DavOOd_TiTaN تعویض شد. یعنی تو لیست بالا حمید همون داووده تا آخر سه شنبه بازیتونو انجام بدین لطفا 7
Mohammad Aref 120569 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 امتیاز من چرا صفر نوشته شده؟اشتباه کردی میلاد هی بهت میگم نصف شبا نیا انجمن، تو طول روز بیا :vahidrk: انقدر نیومدی جفتمون 0 شدیم 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 هی بهت میگم نصف شبا نیا انجمن، تو طول روز بیا :vahidrk:انقدر نیومدی جفتمون 0 شدیم خب تو نصه شبا پا میشدی میومدی همش قاچاق همش قاچاق شرم کن 2
mustafa3 834 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 اقا این حریف من کلا بهش میگم فلان روز بیا نمیاد بهم میگه فلان ساعت خودم میام بازم نمیاد من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
hilda 13377 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 اقا من هدفم کلا امید دادن به گروه بازنده ها بود من هی بازنده ها رو با امید میفرستم سمت برنده ها میلاد چرا حذفی نیست بازی ها ... چند بار باید هر کی ببازه تا ولش کنین 3
میلاد 24047 سازنده ارسال شده در 4 خرداد، 2012 اقا این حریف من کلا بهش میگم فلان روز بیا نمیادبهم میگه فلان ساعت خودم میام بازم نمیاد من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با حریف قبلیتون که بازی نکردین برای جفتتون باخت زدم حریف این دوره هم محمد رضاست که گفتش زیاد به نت دسترسی نداره و انصراف داد. صبر کنین تا دور بعد اقا من هدفم کلا امید دادن به گروه بازنده ها بود من هی بازنده ها رو با امید میفرستم سمت برنده ها میلاد چرا حذفی نیست بازی ها ... چند بار باید هر کی ببازه تا ولش کنین 3 تا بازی دیگه داری 2
hilda 13377 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 با حریف قبلیتون که بازی نکردین برای جفتتون باخت زدمحریف این دوره هم محمد رضاست که گفتش زیاد به نت دسترسی نداره و انصراف داد. صبر کنین تا دور بعد 3 تا بازی دیگه داری هدفت از لیگ برتر شطرنج چی بود میلاد ؟ چرا لیگ حذفی نه ؟ من یعنی 3 بار دیگه الکی ببازم بقیه امیدوار شن 2
میلاد 24047 سازنده ارسال شده در 4 خرداد، 2012 من کی باید مسابقه بدم ؟ با مهندس خوشفکر هماهنگ کنید کی بازی کنید. 2
Secret: 2286 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 من باختم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
afshin18 11176 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 اقا این حریف من کلا بهش میگم فلان روز بیا نمیادبهم میگه فلان ساعت خودم میام بازم نمیاد من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر وقت گفتم میام اومدم چرا الکی میگی؟ 1
میلاد 24047 سازنده ارسال شده در 4 خرداد، 2012 هر وقت گفتم میام اومدم چرا الکی میگی؟ مهم نیست حالا من خواستم نتیجه رو وارد کنم اومدم پروفایلتون ببینم کی نیمده سر بازی براش باخت بزنم دیدم جفتتون سعی داشتین هماهنگ کنین ولی نشد. جفتتون باخت خوردین بازی بعدیتون رو انجام بدین 2
hilda 13377 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 من باختم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توام مثه من باید بری شطرنج سنگین وزن ... اینا ماله سبک وزنه به درد ما نمیخوره اقا من شطرنج مثبت 120 کیلوگرم میخوام 3
afshin18 11176 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 من باختم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیتون رو وارسی کردم فقط داشتین تو سوتی دادن از هم سبقت می گرفتین 2
Secret: 2286 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 بازیتون رو وارسی کردم فقط داشتین تو سوتی دادن از هم سبقت می گرفتین میدونم و بزرگترین سوتی من این بود که آخر بازی رخمو از جلوی سرباز برداشتم 2
mustafa3 834 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 هر وقت گفتم میام اومدم چرا الکی میگی؟ من که هم 8 اومدم هم ساعت 10 ولی شما نبودید مهم زیاد
میلاد 24047 سازنده ارسال شده در 4 خرداد، 2012 بازیتون رو وارسی کردم فقط داشتین تو سوتی دادن از هم سبقت می گرفتین آره جفتمون اشتباه زیاد داشتیم یه جا من رخم رو با موس ورداشتم میخواستم ببرش یه جایی بعد از دستم ول شد رو یه خونه دیگه از این وارسی یه چیزی هم یادمون بده
//\// 1806 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 سلام ... توي جدول جديد هم سمت چپي ها سفيدن؟ شما بیا مسابقه بدیم ؛ هر کدوم رو دوست داری انتخاب کن ! 1
ارسالهای توصیه شده