رفتن به مطلب

مجلس سنای انجمن

eder

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 173
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حامد جان شما خودت رو کثیف نکن بنده و برادران اطلاعات حواسمون هست بعد از اینکه رد صلاحیتش کردیم میبریمش بازجویی ببینیم از کی داره خط میگیره این آقا سر تا پا فتنست :icon_razz:
آقا یک بار بسیاز زیبا گفتند، زیر این دستکش مخملین مشتیست فولادی، مردم هشیار باشید، اینها همه اصل ممد رو هدف قرار دادند
اقا ازهمین تریبون اعلام میکنم بنده یک ادم انقلابی هستم به تمام ارزشهای مقدس انقلاب و ارمانهای مقوا ارج می نهم تمام این حرف و حدیثها پشت سر بنده صرفا توطئه ای بیش از جانب دست نشاندهای غرب و شیطان بزرگ می باشد بنده ادم مردمی و خاکی هستم (اب نپاشی گل میشیم) و با زیر سوال بردن بنده میخواهند کشور را به فساد و انحراف بکشانند مردمممممممممممممممم همیشه در صحنه گولللللللللللل این مفسدان فی الارض را نخوردید :w58:
  • Like 6
لینک به دیدگاه
با اجازه عزیزان (الله اکبر) سلام(الله اکبر)(اینارو امروز از یجا که این کاندیداهای محترم تشریف داشتن یاد گرفتم ... کلاً جای اهداف بگین فقط الله اکبر حل میشه .خوب الان به من بگین چی به خودمون میرسه تا منم کاندید شم(فک و فامیلمان هم اصلاً در خارج از ولایت نیستند و هیچ گونه ملحد و ... هم نداریم):ws3:
دخترمقبلا هم اشاره کردم هدف زدن مشت محکمیست در دهان استکبار بقیه ی کارها رو ادمین بزرگوار به شما دیکته خواهند کردنگران نباشید
  • Like 3
لینک به دیدگاه
الان من از این حرکتت بسیار خرسند شدم ، شدیدا هم حمایتت میکنم :gnugghender: باشد که دوپای دیگر نیز قرض گرفته ، تغییر مسیر دهید :whistle:

اعلام برائت میکنم، من از این شخص اعلام برائت میکنم، من با شخصی که چنین آواتار و امضای شنیعی دارد در ملا عام هیچ کاری ندارم، ولی اگر میخواهی بیا تو خصوصی یواشکی ثواب کنیم ( فیلم مارمولک)

• Like 4
لینک به دیدگاه
چیز مهمی نیست ولی درآمد اونجا بیشتره یا نماینده مجلس؟

ولی میدونم پیرمرد آسمانی پیشنهاد بد به من نمیدند، چشم بسته قبول:w02:

عزیزم اصل درآمد جایه دیگست اینها بهانست برایه خدمت:w02:

حالا اگه دوس داری بیا اینجا

بعدا یواشکی میفرستمت قاطی نماینده ها

• Like 1
لینک به دیدگاه
اقا ازهمین تریبون اعلام میکنم بنده یک ادم انقلابی هستم به تمام ارزشهای مقدس انقلاب و ارمانهای مقوا ارج می نهم تمام این حرف و حدیثها پشت سر بنده صرفا توطئه ای بیش از جانب دست نشاندهای غرب و شیطان بزرگ می باشد بنده ادم مردمی و خاکی هستم (اب نپاشی گل میشیم) و با زیر سوال بردن بنده میخواهند کشور را به فساد و انحراف بکشانند مردمممممممممممممممم همیشه در صحنه گولللللللللللل این مفسدان فی الارض را نخوردید :w58:

کدوم انقلاب؟ اصلا شبیه مخمل رنگارنگی

شما هم اینقدر مظلوم نمایی نکنید

اگه صلاحیت داشتید اعلام میشه :icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیزم اصل درآمد جایه دیگست اینها بهانست برایه خدمت:w02:

حالا اگه دوس داری بیا اینجا

بعدا یواشکی میفرستمت قاطی نماینده ها

هرچه پیرمرد آسمانی بگن، هدف من فقط خدمت به ورژن مقدس انجمن و مقام والای ادمین هست

• Like 1
لینک به دیدگاه
دخترمقبلا هم اشاره کردم هدف زدن مشت محکمیست در دهان استکبار بقیه ی کارها رو ادمین بزرگوار به شما دیکته خواهند کردنگران نباشید

ازون مشتا میگی که ملت همیشه در صحنه میزنن؟ کاری نداره کههههههههه

همه با ساندیسی میزنن ما که حقوقمون رو از ادمین بگیریم بیشتر مشت میزنیمو تازه محکم ترم هست

• Like 6
لینک به دیدگاه
ازون مشتا میگی که ملت همیشه در صحنه میزنن؟ کاری نداره کههههههههه

همه با ساندیسی میزنن ما که حقوقمون رو از ادمین بگیریم بیشتر مشت میزنیمو تازه محکم ترم هست

عزیزم امسال رانی میدیم

شارژ ایرانسل و تالیا و همراه اول هم از انجمن و با 99% درصد تخفیف میتونید خریداری کنید

• Like 5
لینک به دیدگاه
هرچه پیرمرد آسمانی بگن، هدف من فقط خدمت به ورژن مقدس انجمن و مقام والای ادمین هست

با مشارکت برادران پر شوری مثل شما انشا الله ورژن انجمن رو به 8 ارتقا میدیم :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:whistle:

8h266jt99iqour7c9el.jpg

طنز نمایش میدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:ws28:

احزاب؟ جبهه هاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28:

کلاااااااااااااا یک حزب بیشتر نداریماااااااااااااااااااااااااا :w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم ایران رو چین جدید میکنم و صنعت رو مثه هلو به کار میاندازم رشتمم که گویا هستش:whistle:

یه کاری میکنم به یاری آقا امام زمان نفت که سهله تمام کشورهای جهان استکبار له له بزنن برای کالای ایرانی و ما بهشون ندیم و اونا نتونن هیچ غلطی بکنن و بسوزن:whistles:

• Like 13
لینک به دیدگاه
به من رای بدید دیگه :3384s:

بهتون پول میدم :w02:

پول چیه بابا قدیمی شدهههههههههههههه:banel_smiley_4:

رد بول شارژ ایرانسل گونی سیب زمینی بنزین اینا الان مده :ws3:

اصلا نهار یا شام مفصل ندی که کسی نمیاد به حرفات گوش کنه کههههههههههه:whistle:

اینجا(مشهد) که مد شده دوستان بن 5 هزار تومنی محبت میکنن به مردم:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پول چیه بابا قدیمی شدهههههههههههههه:banel_smiley_4:

رد بول شارژ ایرانسل گونی سیب زمینی بنزین اینا الان مده :ws3:

اصلا نهار یا شام مفصل ندی که کسی نمیاد به حرفات گوش کنه کههههههههههه:whistle:

اینجا(مشهد) که مد شده دوستان بن 5 هزار تومنی محبت میکنن به مردم:w58:

از این سریالای جدید هالیوودی میبینین ؟:ws3:

جنگ جادوگرا و خون آشاما و شیاطین و گرگینه ها + شمار بسیاری از مردم عادی که همیشه آسیب میبینن :sad0:

همیشه در حال جنگن ... پیروز میدان وجود نداره ... همیشه مبهمه ...

تو ایران هم گروهای مشابهی داریم ... :ws3:

حالا اگه گفتین ولایت فقیه جزو کدوم گروهه :whistle:

فیلم نبینم چیکار کنم ها ؟ :ws52:

--------------------------------------------

عمرا اگه 1 دقیقه از وقتمو واسه رای دادن بزارن ... محاله :icon_razz:

ولی خودم مایلم نماینده مجلس بشم :whistle:

تا حالا یه خانوم باشخصیت اقتصاد دان وارد مجلس شده اصن ؟ هوم ؟ :w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ما نماينده اي ميخوايم درشت هيكل و قوي باشه...

قوي باشه تا وقتي تو مجلس سنا انجمن تكبير ميگه چنان مشتي بر دهان استكبار بزنه كه استكبار بره داداششو بياره... آره

اين قدر قوي و هيكلي باشه كه وقتي دوربيني چيزي مياد , از اون عقب ها خودشو جلو دوربين برسونه

اين قدر قوي و هيكلي باشه كه تو مجلسي , افتتاحي , چيزي ... با شونه هاش بقيه رو بزنه عقب و خودشو تو صف اول نگه داره

اين قدر هيكلي باشه كه تو كل كل خوردن كم نياره

خلاصه ميخوام نماينده من تو همه چي اول باشه:icon_pf (19):

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...