Saman_88 8062 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 به زودی شاهد اصلاحاتی عظیم در ساختار انجمن هستیم به امید انجمنی سر افراز و اسلامی بهترین نیستم اما بهترین ها مرا انتخاب میکنند . سردار حاج سامان نامزد اولین دوره ی مجلس سنای انجمن 4
eder 13733 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 خودم رییس روح هام تایید صلاحیتت نمی کنم برا روح شدن :ws3: حد نساب چقده پیشکسوت ارواح که در پروفایلش آرام گرفته روح شماره 2 هم که خودم بودم .... البته در رفت آمد بودم حالا شما شدی تایید صلاحیت نمیکنی؟ حد نساب 90 % آراست 2
eder 13733 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 شما دعا کن اجاره کنن بعد یه فکریش میکنیم اکسیر جوانی دوست داری؟ انشاالله که خدا به همه ما مستاجرانی والا مقام عنایت فرمایند... عزیزم فکر کردی با چی تا حالا زنده موندم!!؟ روزی 3 لیتر اکسیر میزنم تو رگ .... حور العین بهشتی سراغ نداری؟ از وقتی از بهشت پرتمون کردن بیرون ندیدم تا حالا 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پیشکسوت ارواح که در پروفایلش آرام گرفته روح شماره 2 هم که خودم بودم .... البته در رفت آمد بودم حالا شما شدی تایید صلاحیت نمیکنی؟ حد نساب 90 % آراست خوب خدا رو شکر که رای روح ها مثل رای ............... دیده نمیشه پس از الان 90 درصد رو اوردم چون 1005 روح ها به من رای میدن میگی نه برو کاغذ هایی رای روح ها رو ببین 2
eder 13733 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 خوب خدا رو شکر که رای روح ها مثل رای ............... دیده نمیشه پس از الان 90 درصد رو اوردم چون 1005 روح ها به من رای میدن میگی نه برو کاغذ هایی رای روح ها رو ببین عزیزم ما انتخابات میلیونی در پیش داریم!!!!! 1000 رای؟ اگه اینطوره شما اصلا بیخیال شو بعدشم عزیزم من خودم چشم برزخی دارم رو نکرده بودم برگه که هیچی ... رد دود روح ها رو هم بررسی میکنم که کسی دو تا رای نده 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 انشاالله که خدا به همه ما مستاجرانی والا مقام عنایت فرمایند... عزیزم فکر کردی با چی تا حالا زنده موندم!!؟ روزی 3 لیتر اکسیر میزنم تو رگ .... حور العین بهشتی سراغ نداری؟ از وقتی از بهشت پرتمون کردن بیرون ندیدم تا حالا حاجی نگران نباش خودم هواتو دارم 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 عزیزم ما انتخابات میلیونی در پیش داریم!!!!! 1000 رای؟ اگه اینطوره شما اصلا بیخیال شو بعدشم عزیزم من خودم چشم برزخی دارم رو نکرده بودم برگه که هیچی ... رد دود روح ها رو هم بررسی میکنم که کسی دو تا رای نده ببخشید 1005 = 100% :icon_pf (34): چشم برزخیت با من شام بفرما منزل در خدمت باشیم بد نمیگذره 2
morta 3324 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اقا يه سوال ... اينجا زير 18 ميتونن راي بدن ؟ اخه به ما ميگند " شما به بلوغ سياسي نرسيديد " حالا ما رسيديم يا نه ؟ 3
afshin18 11176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 خب من دیدم که اوضاع خرابه و باید کاری کنم چون اگه الان اوضاع رو بهبود ندهم دیگه انجمن به نابودی می رود به همین دلیل واجب دانسته برخلاف میل باطنی و بیشتر به اصرار با وجود مشغله های زیاد این مسئولیت دشوار را بپذیرم و امیدوارم بتوانم در سنا به خوبی عمل نمایم و به داد بدبختان برسم و درمورد شعار من به نظر من و امام خمینی نمایندگان مردم نباید مرفه و سرمایه دار باشد نمونه اش نمی دونم همین فرانسه است یا ایتالیا که روز به روز دارن به ورشکستگی میرن و این چیزا من برای خودم یک نماد ساختم که اونو تو اواتارم قرار می دم با تشکر اقا افشین خان 1
El Roman 31720 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 قرنها ...!؟ ای یه چند هزار سالی هست ولی مثل یه چشم به هم زدن بودم پسرم ..... یادش بخیر .......... حامد من اصلا نمیدونم الان انتخابات چند نفر و چجوریه مثلا برا تهران که بزرگه مردم میتونن به چند نفر رای بدن؟ یا منطقه منطقست؟ مهمش تبلیغاته، انتخابات هم برگزار میشه یکی اول میشه دیگه، مهم نیست زیاد 2
El Roman 31720 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 http://www.noandishaan.com/forums/thread80934.html این لینک جهت نظارت تقدیم پیر مدر آسمانی 4
captain 9274 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 بسم الله رحیم حاج ممل هستم شوفر کشتی , بچه تهرونی ها بشم میگن کاپیتان !!! هیچ کی نمیتونه مث من نفت براتون بیاره. اینقدر نفت براتون بیارم که ندونید بشکه هاش رو چکار کنید. نظر به اینکه احساس کردم "تکلیف" به من الهام شد , من هم رسما" و راسا" کاندیداتوری خودم رو اعلام می کنم. با توجه به فرا رسیدن عید نوروز و فصل مسافرتها , بنزین از نون شب هم واجب تره !!! شعار انتخاباتیم هم " خانه هر انجمنی , یک شعبه نفتی" با کسب اجازه از ادمین عزیز , یه کم تبلیغات پیش از موعد هم شروع می کنیم. 5
lorena 10305 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 فتنه نکنید، این انگ ها به من نمیچسبد:icon_razz:مدرکش موجوده نشون بدم؟نشون بدم؟ 2
captain 9274 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 بنده هم به عنوان یک کاندید مستقل , از آب گل آلود ماهی گرفته و حمایت خودم را از "تخریب دیگر کاندیدا ها توسط یکدیگر" اعلام می کنم !! از این تریبون اعلام می کنم که : هر چه سند و مدرک از هم دارین رو کنین. من خودم همه را تایید میکنم. عرصه باید بر آنان که رژ لب (ببخشید داغ ننگ..) بر پیشانی دارند تنگ تر و تنگ تر شود. پ.ن. کلیه اسناد ویکی لیکسی را هم به قیمت مناسب خریداریم 2
El Roman 31720 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 مدرکش موجوده نشون بدم؟نشون بدم؟ نشون بده، منم اون چسب رو نشون میدم :gnugghender: 2
panisa 12133 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نشون بده، منم اون چسب رو نشون میدم :gnugghender: حاجی شما درجه حرارتی که مهرتون رو باهاش داغ کردین بگین ممنون میشم. 2
El Roman 31720 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 حاجی شما درجه حرارتی که مهرتون رو باهاش داغ کردین بگین ممنون میشم. :vahidrk: 2
El Roman 31720 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 حاجی بووووووووق...:vahidrk: دخترم شما جوان و خام هستی، یک صحبت خصوصی با شما داشته باشم به خودم رای میدی 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری