ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اینقدر یکی گفت بچه میخوام یکی گفت نمیخوام، این عکس منو یه جوری میکنه: این چیهههههههههههههه!!!!!!!!!واقعا مصیبته!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ای کاش سعادت کمک به این عزیزان دست میداد تا فرزندانی صالح از نژادی برتر به جامعه تقدیم کنیم. 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اینقدر یکی گفت بچه میخوام یکی گفت نمیخوام، این عکس منو یه جوری میکنه: 11 قلوچجوری نگهشون میداره؟اصلا از کدوم کشوره؟بابای بچه ها کوشن 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ 11 قلوچجوری نگهشون میداره؟اصلا از کدوم کشوره؟بابای بچه ها کوشن:w58: باباش رفته دنبال مجوز تاسیس کارخانه پوشک واسه این بچه ها 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ 11 قلوچجوری نگهشون میداره؟اصلا از کدوم کشوره؟بابای بچه ها کوشن:w58: به نظر نمیاد یک بابا داشته باشن. :icon_pf (34): بیچاره هم بابا هم مامان. نصفه شب همه بزنن زیر گریه کی میخواد به اینها شیر بده. 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر نمیاد یک بابا داشته باشن. :icon_pf (34):بیچاره هم بابا هم مامان. نصفه شب همه بزنن زیر گریه کی میخواد به اینها شیر بده. باباشون نسبت به جمعیت هند احساس دین میکرد؟ 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ باباشون نسبت به جمعیت هند احساس دین میکرد؟ باباهه چه میدونسته اینجوری میشه. اینکه چی شده یه دفعه 11 قلو شدن،برای من جای سئواله. این سئوال دلت بچه میخواد رو باید از این مامان بیچاره پرسید. 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اینقدر یکی گفت بچه میخوام یکی گفت نمیخوام، این عکس منو یه جوری میکنه: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: بابای اینا کی بوده ؟ خداییش رستم هم همچین توانایی نداشته !!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ بابای اینا کی بوده ؟ خداییش رستم هم همچین توانایی نداشته !!!:icon_pf (34): نقش بابا این وسط چیه؟ مادره هست که از رستم تحملش بیشتره. 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ بچهههههههههه؟؟؟ شوخی میکنید ... خودم کمم یه بچه دیگه هم تحویل اسن جامعه بدم؟؟؟ نه بابا ... 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ یکی میگفت: باید از کنار مشکلات زندگی با سرعت عبور کنی و بگی: مییییگ میییییییگ! اما انگار نمی دونست مشکلات نشستن رومون و میگن : انگوررررررری ، انگورررررررررری! با این وضعیت و مشکلات،فقط دوست داشتن بچه ممکن نیست. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ باباهه چه میدونسته اینجوری میشه. اینکه چی شده یه دفعه 11 قلو شدن،برای من جای سئواله. این سئوال دلت بچه میخواد رو باید از این مامان بیچاره پرسید. در حالت عادی هر تخمدان زن یک تخمک آزاد میکنه، هر ماه هم یکی از تخمدانها خانمهایی که برای بچه دار شدن یا دلایل دیگه انواع داروهای هورمونی مصرف میکنن آزاد شدن تخمک دو یا چند برابر میشه در شرایط استثنایی همه این تخمکها با اسپرم ترکیب میشن و تعدادی از سلولهای تخم تشکیل شده به دو یا چند سلول تخم مجزا تبدیل میشوند( دو یا چند قلوهای همسان) در مورد این خانم احتمالا 3 یا 4 تخمک از تخمدان آزاد شده و با 3 یا 4 اسپرم ترکیب شده و 3 یا 4 سلول تخم به وجود اومده و این 3-4 سلول هر کدوم به دو یا 3 سلول تخم جدید تبدیل شدن احتمال زیاد در این 11 قلو، چند 2 یا 3 قلوی همسان وجود داره( ودر شرایط خیلی خیلی بعید همه این 11 قلو ممکنه ناهمسان باشن) 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6] دوستانی که قصد دارن بچشون تو 12-12-12 بدنیا بیاد دست بجنبونن که اخرین فرصت همین هفته است![/h] 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ دوستانی که قصد دارن بچشون تو 12-12-12 بدنیا بیاد دست بجنبونن که اخرین فرصت همین هفته است! چرا زودتر نگفتی؟ کلاس های فشرده هم داریم؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ چرا زودتر نگفتی؟ کلاس های فشرده هم داریم؟ فکر نمیکردم متاهل باشی 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ فکر نمیکردم متاهل باشی مگه آدم متاهل شاخ و دم داره؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ من دوقلو دوست دارم دخمل باشه بهتره ولی پسرم دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ جدیدترین عکس از رویا دخترم امروز بعد حموم ازش عکس گرفتم...گفتم میخوام عکستو بذارم نواندیشان بچم خجالت کشید:girl_blush2: مامان قبونش بره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی این عکس واقعیه؟ :w58: نه بابا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده