Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2012 فتوشاپه با فتوشاپ چطوری سبیل ببر بی دندون میره توی دماغ خوک؟ 2
میلاد 24047 ارسال شده در 5 تیر، 2012 با فتوشاپ چطوری سبیل ببر بی دندون میره توی دماغ خوک؟ فتوشاپ بلد نیستم من که بهن بگم چجوری....ولی میشه این شایعات رو برای تخریب ببر ها میسازن..باور نکن 2
Astraea 25351 ارسال شده در 5 تیر، 2012 چاق ترین خوک جهان وای چقدر چندشه!!!!!!!!!!!!!!:84eb3ampc0vsywihe0iاینو میخورن؟؟؟؟؟ :obm: 2
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2012 وای چقدر چندشه!!!!!!!!!!!!!!:84eb3ampc0vsywihe0iاینو میخورن؟؟؟؟؟:obm: چرا نخورن؟ دمبه خالصه، میدونی آبگوشتش چه مزه ای میده؟ 2
Astraea 25351 ارسال شده در 5 تیر، 2012 چرا نخورن؟دمبه خالصه، میدونی آبگوشتش چه مزه ای میده؟ خیر..نمیدانم..چون ما فقط غذاهای حلال میخوریم تا جزء مومنات باشیم و از برکات الهی بهره مند شویم!!!! 2
amirgb 8546 ارسال شده در 5 آبان، 2012 گوشت لاما شيرين هستچيزي ما بين گوشت شتر و گوساله مزه اش براي ذايقه ي ايراني چندان مطبوع نيست و لذا نمي شود به جاي گوشت گوساله فروخت يك مدت دنبال مجوز براي پروار بندي لاما و آلكاپا بودم ولي نشد سواي گوشت داراي پوست و پشم مناسبي هم هست كه از نظر اقتصادي توليد را به صرفه تر مي كند كلا در ايران مشكل عدم تنوع مواد پروتييني داريم و همين سبب شده كه از نظر بازار و قيمت با مشكل مواجه باشيم در قسمت طيور سعي شد با پرورش شتر مرغ بوقلمون بلدرچين كبك قرقاول و... جايگزيني و يا رقيبي براي مرغ ايجاد شود اما عدم حمايت صحيح و نيز عدم سياست و هدف گذاري مشخص با شكست مواجه شد در بحث گوشت قرمز هم همين مشكل وجود دارد اما ديري نپايد كه توليد كم در مقابل هزينه ي بالا صرفه را در جايگزيني ساير حيوانات به جاي گاو گوسفند قرار مي دهد و ما شاهد حضور گشوت هايي از قبيل لاما و آلكاپا و ... در ايران خواهيم بود اين پست من يادتون هست؟ امروز به اون پيش بيني رسيديم قيمت ها در مقابل افزايش بي رويه ي هزينه ي توليد جوابگو نيست و ما مجبور هستيم كه متكي به واردات بشيم. هم در زمينه ي گوشت قرمز و هم گوشت سفيد 4
ارسال های توصیه شده