رفتن به مطلب

با خوک بیشتر آشنا شویم.


Ehsan

ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 125
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با فتوشاپ چطوری سبیل ببر بی دندون میره توی دماغ خوک؟ :ws38:

 

فتوشاپ بلد نیستم من که بهن بگم چجوری....ولی میشه :ws3:

این شایعات رو برای تخریب ببر ها میسازن..باور نکن:whistle:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
وای چقدر چندشه!!!!!!!!!!!!!!:84eb3ampc0vsywihe0iاینو میخورن؟؟؟؟؟

:obm:

 

چرا نخورن؟

دمبه خالصه، میدونی آبگوشتش چه مزه ای میده؟ :ws37:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
چرا نخورن؟

دمبه خالصه، میدونی آبگوشتش چه مزه ای میده؟ :ws37:

خیر..نمیدانم..چون ما فقط غذاهای حلال میخوریم تا جزء مومنات باشیم و از برکات الهی بهره مند شویم!!!!:ws3:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
گوشت لاما شيرين هست

چيزي ما بين گوشت شتر و گوساله

مزه اش براي ذايقه ي ايراني چندان مطبوع نيست و لذا نمي شود به جاي گوشت گوساله فروخت

يك مدت دنبال مجوز براي پروار بندي لاما و آلكاپا بودم ولي نشد

سواي گوشت داراي پوست و پشم مناسبي هم هست كه از نظر اقتصادي توليد را به صرفه تر مي كند

كلا در ايران مشكل عدم تنوع مواد پروتييني داريم و همين سبب شده كه از نظر بازار و قيمت با مشكل مواجه باشيم

در قسمت طيور سعي شد با پرورش شتر مرغ بوقلمون بلدرچين كبك قرقاول و... جايگزيني و يا رقيبي براي مرغ ايجاد شود اما عدم حمايت صحيح و نيز عدم سياست و هدف گذاري مشخص با شكست مواجه شد

در بحث گوشت قرمز هم همين مشكل وجود دارد

اما ديري نپايد كه توليد كم در مقابل هزينه ي بالا صرفه را در جايگزيني ساير حيوانات به جاي گاو گوسفند قرار مي دهد و ما شاهد حضور گشوت هايي از قبيل لاما و آلكاپا و ... در ايران خواهيم بود

اين پست من يادتون هست؟

امروز به اون پيش بيني رسيديم

قيمت ها در مقابل افزايش بي رويه ي هزينه ي توليد جوابگو نيست و ما مجبور هستيم كه متكي به واردات بشيم.

هم در زمينه ي گوشت قرمز و هم گوشت سفيد

  • Like 4
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...