Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ فتوشاپه با فتوشاپ چطوری سبیل ببر بی دندون میره توی دماغ خوک؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ با فتوشاپ چطوری سبیل ببر بی دندون میره توی دماغ خوک؟ فتوشاپ بلد نیستم من که بهن بگم چجوری....ولی میشه این شایعات رو برای تخریب ببر ها میسازن..باور نکن 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ چاق ترین خوک جهان وای چقدر چندشه!!!!!!!!!!!!!!:84eb3ampc0vsywihe0iاینو میخورن؟؟؟؟؟ :obm: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ وای چقدر چندشه!!!!!!!!!!!!!!:84eb3ampc0vsywihe0iاینو میخورن؟؟؟؟؟:obm: چرا نخورن؟ دمبه خالصه، میدونی آبگوشتش چه مزه ای میده؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ چرا نخورن؟دمبه خالصه، میدونی آبگوشتش چه مزه ای میده؟ خیر..نمیدانم..چون ما فقط غذاهای حلال میخوریم تا جزء مومنات باشیم و از برکات الهی بهره مند شویم!!!! 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ گوشت لاما شيرين هستچيزي ما بين گوشت شتر و گوساله مزه اش براي ذايقه ي ايراني چندان مطبوع نيست و لذا نمي شود به جاي گوشت گوساله فروخت يك مدت دنبال مجوز براي پروار بندي لاما و آلكاپا بودم ولي نشد سواي گوشت داراي پوست و پشم مناسبي هم هست كه از نظر اقتصادي توليد را به صرفه تر مي كند كلا در ايران مشكل عدم تنوع مواد پروتييني داريم و همين سبب شده كه از نظر بازار و قيمت با مشكل مواجه باشيم در قسمت طيور سعي شد با پرورش شتر مرغ بوقلمون بلدرچين كبك قرقاول و... جايگزيني و يا رقيبي براي مرغ ايجاد شود اما عدم حمايت صحيح و نيز عدم سياست و هدف گذاري مشخص با شكست مواجه شد در بحث گوشت قرمز هم همين مشكل وجود دارد اما ديري نپايد كه توليد كم در مقابل هزينه ي بالا صرفه را در جايگزيني ساير حيوانات به جاي گاو گوسفند قرار مي دهد و ما شاهد حضور گشوت هايي از قبيل لاما و آلكاپا و ... در ايران خواهيم بود اين پست من يادتون هست؟ امروز به اون پيش بيني رسيديم قيمت ها در مقابل افزايش بي رويه ي هزينه ي توليد جوابگو نيست و ما مجبور هستيم كه متكي به واردات بشيم. هم در زمينه ي گوشت قرمز و هم گوشت سفيد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده