رفتن به مطلب

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آقا و چرا ؟

*Sanaz*

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق  

47 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق

ارسال های توصیه شده

چه تفاوتی داره چه کسی پیش قدم بشه ؟

نظر سنجی ناقص بود... من هیچ کدوم از گزینه ها رو انتخاب نکردم...

کسی نگفت که کدوم حالت بده و کدوم خوبه، که حالا دنبال تفاوت بگردیم.:banel_smiley_4:

یک مسئله روحی روانی شخصی هست،انتخاب هر کدوم از گزینه ها نه عیبی محسوب میشه نه مزیتی داره.

هرکسی بنا به شخصیتی که خودش داره دوست داره یا عاشق باشه یا معشوق.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 183
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از کجا میدونی عمل نمیکنم؟ :w58:

وقتی میگم کسی پیشنهاد بده،منظور پیشنهاد مستقیم کلامی نیست که بری توی چشم طرف نگاه کنی و بگه با من دوست میشی.

هر اقدامی توی این جهت میتونه باشه،منظور اینست که چه کسی اول شروع به اقدامی بکنه.

در هر رابطه ای و به هر منظوری،معمولا یکی سعی میکنه پیش قدم بشه،این عجیبه واقعا؟:ws38:

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق

این سوال‌ی هست که پرسیدی عزیزم با یک باید!!!!!!!

بله عجیب هست!!! دوستی‌ چیزیه که خود به خود پیش میاد... می‌تونم بپرسم خودت همیشه میری از طرف مقابلت می‌خوای باهات دوست بشه؟!!!!!

عزیزم حرف من واضح هست!!! اگر تو جور دیگه با دیگران دوست میشی‌ خوب اون دیگه...

من به روش معمول با دوستام دوست شدم!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
کسی نگفت که کدوم حالت بده و کدوم خوبه، که حالا دنبال تفاوت بگردیم.:banel_smiley_4:

یک مسئله روحی روانی شخصی هست،انتخاب هر کدوم از گزینه ها نه عیبی محسوب میشه نه مزیتی داره.

هرکسی بنا به شخصیتی که خودش داره دوست داره یا عاشق باشه یا معشوق.

عزیزم سوالت رو واضح می‌پرسی‌؟!!!!!!

به من میگی‌ دوست معمولی به وافن میگی‌ عاشق و معشوق؟ یه جا میگی‌ ازدواج؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیزم سوالت رو واضح می‌پرسی‌؟!!!!!!

به من میگی‌ دوست معمولی به وافن میگی‌ عاشق و معشوق؟ یه جا میگی‌ ازدواج؟

من گفتم شامل همه اینها میتونه باشه.

اما برای هرکسی یک کدوم از همین هایی که مثال زدم نیاز داره یکی پیش قدم بشه.

مثلا شما میگی برای من دوستی پیش قدم شدن کسی رو نمیخواد،اما یکی برای همین دوستی منتظر پیشنهاده.

شاید برای ازدواج هم همینطور،برای همین مدام مینویسم این سئوال یک چیز شخصیه.

اون ملاقاتی که باعث میشه یا شما اول پیش قدم بشی یا منتظر طرفت بمونی،هر ملاقاتی میتونه باشه بسته به طرز تفکر شما داره.

مگر اینکه تو بگی کلا ملاقاتی که نیاز به شروع توسط یکی از طرفین باشه،وجود نداره.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من گفتم شامل همه اینها میتونه باشه.

اما برای هرکسی یک کدوم از همین هایی که مثال زدم نیاز داره یکی پیش قدم بشه.

مثلا شما میگی برای من دوستی پیش قدم شدن کسی رو نمیخواد،اما یکی برای همین دوستی منتظر پیشنهاده.

شاید برای ازدواج هم همینطور،برای همین مدام مینویسم این سئوال یک چیز شخصیه.

اون ملاقاتی که باعث میشه یا شما اول پیش قدم بشی یا منتظر طرفت بمونی،هر ملاقاتی میتونه باشه بسته به طرز تفکر شما داره.

مگر اینکه تو بگی کلا ملاقاتی که نیاز به شروع توسط یکی از طرفین باشه،وجود نداره.:icon_gol:

وای یعنی اقدر برات غیر قابل درک دوستی‌ عادی؟ عزیزم ازت پرسیدم شما میری به یه پسر پیشنهاد دوستی‌ میدی؟ جواب ندادی!

ساناز جان هیچ کجای دنیا حتی تو این مملکت واسه یه دوستی‌ ساده کسی‌ پیشنهاد نمیده!!!!

من واقعا منتظرم سوالت رو واضح بپرسی‌!

ازدواج با دوستی‌ فرق داره! دوست پسر و دوست دختر با دوست (جاست فرند) فرق داره! مسلما یه جور نیستن!

• Like 1
لینک به دیدگاه
وای یعنی اقدر برات غیر قابل درک دوستی‌ عادی؟ عزیزم ازت پرسیدم شما میری به یه پسر پیشنهاد دوستی‌ میدی؟ جواب ندادی!

ساناز جان هیچ کجای دنیا حتی تو این مملکت واسه یه دوستی‌ ساده کسی‌ پیشنهاد نمیده!!!!

من واقعا منتظرم سوالت رو واضح بپرسی‌!

ازدواج با دوستی‌ فرق داره! دوست پسر و دوست دختر با دوست (جاست فرند) فرق داره! مسلما یه جور نیستن!

نه عزیزم کسی برای دوستی عادی پیشنهاد نمیده،شما اسم دوستی عادی رو گذاشتین آشنا،فرقی نمیکنن با هم.

آدم با آشنای خودش هم دوست عادیه،نیست؟

آخه من متوجه نمیشم دوست عادی به چه دوستی میگین؟خیلی تعریف شما اهمیت داره.

درسته ازدواج با دوست پسر و دوست دختر فرق داره.

من هم میگم هرکسی تا یک مرحله ای از دوستی ها نیاز به پیشنهاد نداره.

همین دوست پسر دوست دختری که میگی،این پیشنهاد میخواد یا نه؟

اگه میخواد شما خودت شروع کننده هستی یا منتظر میمونی؟ :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه عزیزم کسی برای دوستی عادی پیشنهاد نمیده،شما اسم دوستی عادی رو گذاشتین آشنا،فرقی نمیکنن با هم.

آدم با آشنای خودش هم دوست عادیه،نیست؟

آخه من متوجه نمیشم دوست عادی به چه دوستی میگین؟خیلی تعریف شما اهمیت داره.

درسته ازدواج با دوست پسر و دوست دختر فرق داره.

من هم میگم هرکسی تا یک مرحله ای از دوستی ها نیاز به پیشنهاد نداره.

همین دوست پسر دوست دختری که میگی،این پیشنهاد میخواد یا نه؟

اگه میخواد شما خودت شروع کننده هستی یا منتظر میمونی؟ :icon_gol:

میگم تو پستای قبل ابهام حرف من کجا بود که با این پست یهو حرفمو متوجه شدی؟ تو قبلی‌‌ها هم همینو گفتم ها!!!!!!!!!!!!!!!!

بله گاهی پیشنهاد می‌خواد ولی‌ تو سوال کردی کی‌ باید اول پیشنهاد بده بایدی به نظر من وجود نداره هرکی‌ دوست داشت میتونه پیشنهاد بده!

• Like 1
لینک به دیدگاه
میگم تو پستای قبل ابهام حرف من کجا بود که با این پست یهو حرفمو متوجه شدی؟ تو قبلی‌‌ها هم همینو گفتم ها!!!!!!!!!!!!!!!!

بله گاهی پیشنهاد می‌خواد ولی‌ تو سوال کردی کی‌ باید اول پیشنهاد بده بایدی به نظر من وجود نداره هرکی‌ دوست داشت میتونه پیشنهاد بده!

نمیدونم شاید دقیق نخوندم.

اگه دقت کنی من نوشتم ملاقات.

سطح ملاقات رو هم گذاشتم به عهده خود فرد،بیشتر هم منظورم اون سطحی هست که یکی از طرفین احساس میکنه یا خودش باید پیش قدم بشه یا طرفش و اگه این دو حالت اتفاق نیوفته،اون سطح رابطه مطلوب ممکن پیش نیاد.

مثلا برای خود تو،دوستی عادی و معمولی و...پیشنهاد نمیخواد،اما برای یک عده میخواد،مخصوصا هرچی ذهن ها مذهبی تر باشه.

برای یک عده حتی ممکنه دوست پسر و دوست دختر شدن هم پیشنهاد نخواد و با یک چشمک دو طرف به هم برسن.

فکر کنم باید منظورم رو شفاف تر میگفتم، که خوب الان فکر کنم شفاف شده باشه.

منظورم از ملاقات اون سطحی از رابطه بین دو جنس هست که یکی از طرفین برای ارتقای رابطه به سطح بعدی باید پیشنهاد بده.

اون سطح هم کاملا بستگی به طرز تفکر فردی و اجتماعی هر دختر و پسری داره.

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم شاید دقیق نخوندم.

اگه دقت کنی من نوشتم ملاقات.

سطح ملاقات رو هم گذاشتم به عهده خود فرد،بیشتر هم منظورم اون سطحی هست که یکی از طرفین احساس میکنه یا خودش باید پیش قدم بشه یا طرفش و اگه این دو حالت اتفاق نیوفته،اون سطح رابطه مطلوب ممکن پیش نیاد.

مثلا برای خود تو،دوستی عادی و معمولی و...پیشنهاد نمیخواد،اما برای یک عده میخواد،مخصوصا هرچی ذهن ها مذهبی تر باشه.

برای یک عده حتی ممکنه دوست پسر و دوست دختر شدن هم پیشنهاد نخواد و با یک چشمک دو طرف به هم برسن.

فکر کنم باید منظورم رو شفاف تر میگفتم، که خوب الان فکر کنم شفاف شده باشه.

منظورم از ملاقات اون سطحی از رابطه بین دو جنس هست که یکی از طرفین برای ارتقای رابطه به سطح بعدی باید پیشنهاد بده.

اون سطح هم کاملا بستگی به طرز تفکر فردی و اجتماعی هر دختر و پسری داره.

دقیقا به همین علت گفتم حرفات رنگ شعار داره!!!! دلیل متوجه نشدن حرفای من همین بود!!!!! چون علیرغم حرفای ضد مذهبیت به نظر میاد خیلی‌ امروزی رفتار نکنی‌!
  • Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا به همین علت گفتم حرفات رنگ شعار داره!!!! دلیل متوجه نشدن حرفای من همین بود!!!!! چون علیرغم حرفای ضد مذهبیت به نظر میاد خیلی‌ امروزی رفتار نکنی‌!

من دارم دیدگاه های مختلف جامعه و مردم رو میگم و آدم های بیشماری که باهاشون در ارتباطم.

کجا گفتم این دید شخص من از روابط توی جامعه هست.. :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من دارم دیدگاه های مختلف جامعه و مردم رو میگم و آدم های بیشماری که باهاشون در ارتباطم.

کجا گفتم این دید شخص من از روابط توی جامعه هست.. :banel_smiley_4:

از اینکه متوجه منظور شفاف من نشدی!!!!!!
  • Like 1
لینک به دیدگاه
از اینکه متوجه منظور شفاف من نشدی!!!!!!

من متوجه منظورت در حالت کلی شدم.

اما اون استنباطی که از مطلب من داشتی رو متوجه نمیشدم.

نظر شخصی خود من اینه که تو دوستی عادی در حد سلام علیک دانشگاهی و .... نیازی به پیشنهاد نیست.

اما در دوستی با صمیمیت بیشتر مثل دوست پسر نیاز به پیشنهاد هست.

نمیدونم دیگه به نظر تو هم پیشنهاد میخواد یا نه و خودت پیش قدم میشییا منتظر اقدام طرفت میمونی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من متوجه منظورت در حالت کلی شدم.

اما اون استنباطی که از مطلب من داشتی رو متوجه نمیشدم.

نظر شخصی خود من اینه که تو دوستی عادی در حد سلام علیک دانشگاهی و .... نیازی به پیشنهاد نیست.

اما در دوستی با صمیمیت بیشتر مثل دوست پسر نیاز به پیشنهاد هست.

نمیدونم دیگه به نظر تو هم پیشنهاد میخواد یا نه و خودت پیش قدم میشییا منتظر اقدام طرفت میمونی.

عزیزم همین دیگه شما ظاهراً دوستی‌‌هات از یه حدی بیشتر نیست! من سلام و احوال پرسی‌ رو دوستی‌ نمیدونم!!!!!!!!!!!! دوستی من از حد سلام بیشتر می‌شه! شما ولی‌ ظاهراً همین قدره!

بحث بیشتر نمیکنم همینقدر فک کنم کافیه مرسی‌ :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عزیزم همین دیگه شما ظاهراً دوستی‌‌هات از یه حدی بیشتر نیست! من سلام و احوال پرسی‌ رو دوستی‌ نمیدونم!!!!!!!!!!!! دوستی من از حد سلام بیشتر می‌شه! شما ولی‌ ظاهراً همین قدره!

بحث بیشتر نمیکنم همینقدر فک کنم کافیه مرسی‌ :icon_gol:

ای کاش در تاپیکی یا جایی که خودت صلاح میدونستی اون حد بیشترت از دوستی رو مطرح میکردی که دوستی در نظرت شامل چیا میشه.

بازم میسی که توی تاپیکم شرکت کردی و بهش گرما دادی.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم پیشنهاد چه برای آشنایی چه دوستی چه ازدواج و چه چیزای دیگه مثل ملاقات و... بهتره از طرف مرد باشه

خانم ها اگه در چنین کارایی پیش قدم بشن حتی اگه پیشنهادشون از روی عشق و علاقه هم باشه تعبیر آقایون از این کار نیاز و شاید هوس میشه

و این در روابط بعدی اونا بی تاثیر نیست

به نظرم دخترا حتی اگه عاشق و دلسوخته و بی تاب هم باشن بهتره هیچ وقت غرورشونو نشکنن و به صورت مستقیم پیشنهاد ندن

و این کار رو بزارن به عهده طرف مقابل.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

شرمنده

من هم با حرف شما موافقم و به بچه ها همین حرف زدم.

شرمنده ها ولی الان شما روی سخنت با کی هست:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من تابو رو بکشنم یا تو ؟؟:banel_smiley_4: تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟؟:banel_smiley_4:

انقدر شعار میدی که آدمو وادار میکنی‌ یه چیزی بت بگه! :banel_smiley_4:

تو خودت اول بشکن بعد بشکن بشکن راه بنداز!

ببین این سارا باز از حرفات فک کرد خبریه! خبر ندارن از مذهبی‌‌ترین هاش مثبت تری! :banel_smiley_4:

اصلا نمی‌دونه سیگنال چی‌ هست! سوال هاش رو ندیدید؟

خوب من نیستم برای خودتون دور بر میدارین !!!! :ws38:

اولا بهتره بدونین سخت ترین نوع تابو شکنی ها، تابو شکنی های ایدئولوژیکی هست و اونهم در جمع طرفداران آن ایدئولوژی در محیط های رسمی و دانشگاهی و.... که بیشتر وارد جزئیاتش نمیشم،اگر فکر میکنین بیش از من این نوع تابوشکنی ها کردین،دیگه هیچی.

ثانیا بهتره بدونیم به کی میگن تابو شکن واقعی.

تابو شکن واقعی در واقع کسیست که ابتدا بتی را با دست خودش میسازد،سپس محو آن بت میشود اما روزی با دست خودش همان بت را میشکند.

مثلا کسیکه ابتدا چادری هست اما پس از بررسی میفهمه چادر اوج تحقیر هست و چادر رو کنار میذاره و با پوششی معمولی ظاهر میشه یک تابو شکن واقعیست،اما کسیکه از روز اول پوششی معمولی داشته این پوشش تابوشکنی خاصی نیست.

در ضمن کسی فکر میکنه میتونه از من بهتر تابوشکنی کنه،میتونه در عمل هم امتحان کنه،دیدار هم نزدیک هست تابو در برابر تابو خواهیم شکست. :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...