رفتن به مطلب

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آقا و چرا ؟

*Sanaz*

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق  

47 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق

ارسال های توصیه شده

من فقط صرفاً از رو همون توضیحاتت رو گفتم فقط خواستم بگم این رفتار‌ها رفتار دو تا دوست عادی هم هست همین

اره.اما دو تا دوست عادی رابطشون وقتی جدی بشه دیگه عادی نیست که.اون قسمت اول برای شناخت بود که من گفتم.اگه شناخت نداشته باشی که نمیتونی پیشنهاد قرار بدی عزیزم.میشه؟:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 183
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم گفتم که انقدم جدی نبود

ای بابا یه شوخی چقد بیخ پیدا میکنه تازگیا ها!:hanghead:

اینجا رو جدی نگرفته بودم.چون معلوم بود لحنتون شوخی بود.

بازم عذر میخوام.اما توضیح دادم براتون.شرمنده اگه شوخیتون جدی شد.ربطی به تازگی ها هم نداره.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره.اما دو تا دوست عادی رابطشون وقتی جدی بشه دیگه عادی نیست که.اون قسمت اول برای شناخت بود که من گفتم.اگه شناخت نداشته باشی که نمیتونی پیشنهاد قرار بدی عزیزم.میشه؟:w02:
حمید باور کن ربطی‌ به حرفای من نداره اینایی که میگی‌!

نه نمیشه ...

بی‌خیال میشی‌ عزیزم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینجا رو جدی نگرفته بودم.چون معلوم بود لحنتون شوخی بود.

بازم عذر میخوام.اما توضیح دادم براتون.شرمنده اگه شوخیتون جدی شد.ربطی به تازگی ها هم نداره.

:w16:

نه بابا بیخ چیه اوری جون...شما راحت باش عزیزم :icon_gol:

:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام... به نظر من فرقي نمي‌كنه كي اول پيشنهاد بده مهم اينه كه هر دو به دوستي با هم علاقه داشته باشن چون در غير اينصورت دادن پيشنهاد كار بيخوديه ... حالا اينكه بگيم حالا كه هر دو علاقه دارن و ميدونن كه علاقه دارن كي اول پيشنهاد بده اگه من خودم باشم سعي ميكنم اول خودم پيشنهاد بدم ولي اگه از طرف خانوم باشه رمانتيك تره!

:icon_redface::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

متاسفانه تو این مسائل من فقط میتونم سنتی فکر کنم!

به نظر من آقا باید پیشنهاد بده چون که همدیگرو ببینن اینم فقط برا جو امروز جامعه وله شدن غرور دختراست که میگم!

چون واقعا شدیم مایع خنده :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه منظور از قرار ملاقات اشنایی برای ازدواج یا نوعی ابراز علاقه باشه خب باید از طرف پسر باشه.

به نظرم اگه دختری اینکارو بکنه یجوری از چشم پسر میوفته اون پسر دیگه احساسش مث سابق نیست

یکی از دوستای یونیم اینکارو کرد با پسرم ازدواج کرد اما پسره هیچوقت علاقه ای که باید نشون نداد...

• Like 5
لینک به دیدگاه
یکی‌ با تو حرف زد مشتاق بود باهات حرف بزنه یا بهت کمک کرد یا علایق مشترک داشتید و... دلیل می‌شه بخواد رابطه جدی و نزدیکتری داشته باشه؟ دو تا دوست ساده نمی‌تونن اینجوری باشن؟

نگار جون منظور من بیشتر همونی هست که آقای حمید صفا میگن وگرنه دوستی عادی در حد سلام و احوالپرسی رو که همه با هم توی جامعه و دانشگاه داریم، دیگه پیشنهاد دادن نمیخواد.:banel_smiley_4:

اما یکسری از دوستی ها تنهایی به وجود میان،حالا با هر هدفی،از ازدواج گرفته تا بیرون رفتن با هم و....

این تاپیک هم فقط هدفش اینه هرکسی فقط کاری که خودش میکنه را بگه،بدون توجه به دیگران.

مثلا خود تو اگه از کسی برای ملاقات حضوری و تنهایی خوشت بیاد،اول پیشنهاد میدی یا دوست داری طرفت بهت پیشنهاد بده؟:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ساناز جان ممنون از دعوتت ...من تفکرم با تفکر عموم متفاوته واگه چیزی بگم ممکنه برخورده باشه واسه همین ترجیح میدم تو تاپیکت نظر ندم و گزینه ای رو نزنم :icon_gol:

فروغ جون تا حالا فرمهای روانشناسی آماری پر نکردین؟ :whistles:

فقط تو این فرم ها باید به خودتون و اقدام خودتون فکر کنین،کاری به تفکر عموم و قضاوت نداشته باشین.

اقدام شما به عنوان یک خانم 100 درصد وقتی از یکی خوشت بیاد منطبق یکی از دو گزینه ای هست که گذاشتم،این دو گزینه کلی روش بررسی شده نظر من نیست که.

یعنی پس از اینکه به این نتیجه رسیدی از یکی برای دوستی بیشتر خوشت میاد یا پیشنهاد میدی یا نمیدی و منتظر طرفت میمونی.

حالت دیگه ای هم هست؟ :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید در رابطه با پست بالا الان که خواستم نظر بدهم بجای پیشنهاد از دواج ,پیشنهاد ملاقات مطرح شده بود که با توجه به پستم از نظر من کاملا بی معنیه و پیشنهاد ملاقات را من متوجه نمیشم .... پس شرکت نکردم من فکر کردم پیشنهاد ازدواج است .. :icon_gol:

چرا پیشنهاد ملاقات بی معنیه؟

هر دوستی بین پسر و دختر حتما باید به ازدواج منجر بشه؟

ملاقات منظورم دوستی دو نفره هست حالا به هر منظوری،نه دوستی گروهی در جامعه و دانشگاه و محل کار و...

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما به عنوان یک خانم یا آقا، اگر بخواهین با جنس مخالفتون دوستی برقرار کنین چه با هدف ازدواج چه دوستی معمولی، انتظار دارین اول کدوم یکی از طرفین پیشنهاد شروع یک دوستی را بده و چرا؟

خواهشا حتما در این بحث شرکت کنین چون برای یکی از تحقیقاتم بهش نیاز دارم پس جواب احساسی و از روی لج بازی ندین. :icon_gol:

به نظره آره حتما بايد پيشنهاد از طرف آقا باشه چون من به شخصه اصلا احساسه خوبي پيدا نمي كنم كه بخوام خودم پيش قدم بشم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مرسی از دعوتت

این موضوع یکم برمیگرده به اخلاق شخصیه هرفرد!

به طور کل اگر به خودم باشه جنبه طرفم رو میسنجم و بعد تصمیم میگیرم...

اگر بدونم انقدر جنبه داره که من بخوام بهش بگم و باهاش قرار بزارم فکرش هزار راه نمیره که دوسم داره و ازم خوشش اومده، اصلا برام فرقی نداره که خودم قرار رو بزارم یا طرفم، مهم اینه که میخوایم همو ببینیم... اگرم حتی 1% احتمال بدم جنبشو نداره حتی سر بحثش رو هم باز نمیکنیم....

• Like 7
لینک به دیدگاه
متاسفانه تو این مسائل من فقط میتونم سنتی فکر کنم!

به نظر من آقا باید پیشنهاد بده چون که همدیگرو ببینن اینم فقط برا جو امروز جامعه وله شدن غرور دختراست که میگم!

چون واقعا شدیم مایع خنده :sigh:

نه عزیزم اینطوری نیست.

به باورهای متحجرانه یک قومیت که احترام بذاری،مسلما مسخره ات میکنن.

اما محکم که جلوشون بایستی و به ستون های تفکراتشون که حتی جرات ندارن بهش فکر کنن ضربه بزنی،مسخرت که نمیکنن هیچ حساب کارشون هم دستشون میاد. :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نگار جون منظور من بیشتر همونی هست که آقای حمید صفا میگن وگرنه دوستی عادی در حد سلام و احوالپرسی رو که همه با هم توی جامعه و دانشگاه داریم، دیگه پیشنهاد دادن نمیخواد.:banel_smiley_4:

اما یکسری از دوستی ها تنهایی به وجود میان،حالا با هر هدفی،از ازدواج گرفته تا بیرون رفتن با هم و....

این تاپیک هم فقط هدفش اینه هرکسی فقط کاری که خودش میکنه را بگه،بدون توجه به دیگران.

مثلا خود تو اگه از کسی برای ملاقات حضوری و تنهایی خوشت بیاد،اول پیشنهاد میدی یا دوست داری طرفت بهت پیشنهاد بده؟:ws37:

عزیزم شما هم فک کنم خیلی‌ مثل اسی شعار میدی ولی‌ عمل نمیکنی‌!

دوستی‌ در حد سلام و احوال پرسی‌ چیه؟ اون میشه آشنا! دوستی‌ که حمید گفت که خودشم گفت قبل از دوستی‌ جدی هست رو احتیاج به پیشنهاد داره؟ شما میری به یه پسر میگی‌ آقا اجازه میشه با هم دوست بشیم؟

یا شاید منظورت دوس پسر و دوس دختر هست؟ که اونم شکل گرفتنش به شرایطی که پیش میاد بستگی داره! گاهی اصلا کسی‌ پیشنهاد رسمی‌ مثل درخواست ازدواج مثلا نمیده کم کم پیش میاد! خلاصه شکل‌های مختلف داره...

• Like 6
لینک به دیدگاه
چرا پیشنهاد ملاقات بی معنیه؟

هر دوستی بین پسر و دختر حتما باید به ازدواج منجر بشه؟

ملاقات منظورم دوستی دو نفره هست حالا به هر منظوری،نه دوستی گروهی در جامعه و دانشگاه و محل کار و...

نه قرار نیست حتما منجر بشه ..

من به دو جمله شما در نظر سنجی دقت زیادی کردم اما انرا بی معنی یافتم یعنی یه جوریه شاید باید به نحوی دیگه نوشته میشد که واضح تر باشه . توضیح اینکه چرا برای من قرار ملاقات قابل هضم نبود فقط با یه مثال میشه

فرض کنید من و شما الان در نقطه ی A قرار داریم و داریم با هم حرف میزنیم از جمله ی این حرفها اینست که برای روز فلان ساعت در نقطه ی B قرار ملاقات میذاریم ... خوب مگه در نقطه ی A در حال ملاقات نیستیم اگر هستیم مگه اونجا در حال دشمنی هستیم ؟ اگر در نقطه ی A هم در حال ملاقات هستیم و هم با هم دوست هستیم و قبلا هم دوست بودیم پس ملاقات نقطه ی B برای چیست ؟؟ . برای من این دوستی کاملا مجاز و روشنه یعنی همینکه تا نقطه ی A اومدیم پس دوست هستیم این نقطه ی A میتونه محل کار باشه که دائما در حال حرف زدن بیشتر از کار کردن هستیم یا دانشکده باشه که بیشتر از یه محل کار وقت داریم یا مثلا من مراجعه کننده دائمی یک کتابخانه باشم و شما کار مند اونجا .. ( میبینید که عدم درک من از چرایی اصل ملاقات است نه اینکه برای چه موضوعی باشد )

اگه شما بهتر منظور از ملاقات در نقطه ی ب را تشریح کنید شاید بشه بیشتر حرف زد

......

...

.

.

به هر حال تاپیک خوبیه اگر چه پر از اسپم شده و خیلی از پست ها ربطی به موضوع نداره منتها چون شما گفتین که برای کاراتون به این بحث نیاز دارین با اینکه میدونستم اسپم بارون میشه ولی شرکت کردم شاید کمکی کرده باشم .. متاسفانه از بس سایت کنده نمیشه بیشتر نوشت ....:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه عزیزم اینطوری نیست.

به باورهای متحجرانه یک قومیت که احترام بذاری،مسلما مسخره ات میکنن.

اما محکم که جلوشون بایستی و به ستون های تفکراتشون که حتی جرات ندارن بهش فکر کنن ضربه بزنی،مسخرت که نمیکنن هیچ حساب کارشون هم دستشون میاد. :w16:

آخه در مورد پسرای امروزی فکر نکنم درست بشن نظرم راجعبهشون اونیه که تو امضام نوشتم...(البته اون حرف چند منظوره است این یکیشه)

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیزم شما هم فک کنم خیلی‌ مثل اسی شعار میدی ولی‌ عمل نمیکنی‌!

دوستی‌ در حد سلام و احوال پرسی‌ چیه؟ اون میشه آشنا! دوستی‌ که حمید گفت که خودشم گفت قبل از دوستی‌ جدی هست رو احتیاج به پیشنهاد داره؟ شما میری به یه پسر میگی‌ آقا اجازه میشه با هم دوست بشیم؟

یا شاید منظورت دوس پسر و دوس دختر هست؟ که اونم شکل گرفتنش به شرایطی که پیش میاد بستگی داره! گاهی اصلا کسی‌ پیشنهاد رسمی‌ مثل درخواست ازدواج مثلا نمیده کم کم پیش میاد! خلاصه شکل‌های مختلف داره...

از کجا میدونی عمل نمیکنم؟ :w58:

وقتی میگم کسی پیشنهاد بده،منظور پیشنهاد مستقیم کلامی نیست که بری توی چشم طرف نگاه کنی و بگه با من دوست میشی.

هر اقدامی توی این جهت میتونه باشه،منظور اینست که چه کسی اول شروع به اقدامی بکنه.

در هر رابطه ای و به هر منظوری،معمولا یکی سعی میکنه پیش قدم بشه،این عجیبه واقعا؟:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...