رفتن به مطلب

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آقا و چرا ؟

*Sanaz*

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق  

47 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق

ارسال های توصیه شده

ببین خوشگلم.من و تو یه مدته با هم رابطه داریم.یعنی راجع به چیزایی که واسمون مهم هست صحبت کردیم.از علائقمون کم و بیش گفتیم.وقتی با هم حرف میزنیم حواسمون هست ببینیم اون یکی اشتیاق به حرف زدن داره یا با جواب های کوتاه و با بی میلی جواب میده.یه بار من سر صحبت رو باز میکنم.یه بار تو این کار رو میکنی.یه جا تو کمک میخوای من بهت کمک میکنم.یه جا تو.رفتار طرفمون رو میبینیم و همینطور رفتار طرفمون رو با افراد دیگه هم میبینیم.خب حالا مثلا من دیگه بعد یه مدت فهمیدم که اره تو خصوصیاتی که من میخوام رو داری و رابطمون هم به جایی رسیده و اونقد دیگه از هم شناخت داریم که یه رابطه جدی رو شروع کنیم و یه قرار بذاری برای صحبت های جدی.خب این پیشنهاد رو میدم.چه پسر باشم په دختر.فرقی نمیکنه

ولی به نظرم این اکثرا صادق نیست.

حداقل من خودم تجربشو داشتم.

آدم ها خیلی پیچیده تر از این حرفان،بعضی وقت ها ممکنه کسی رو واقعا به عنوان دوست،دوست داشته باشی و تمام این مواردی که اشاره کردی هم باشه،اما اون اصلا قبولت هم نداشته باشه، به هر حال ریسکی که اول میخواهی بکنی خیلی مهمه.

اگه یکی دوبار ریسک کردی و به در بسته خوردی، فکر نکنم جرات در زدن دوباره داشته باشی،داری عشقم؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 183
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این رابطه میتونه بین دو تا دوست عادی هم باشه حتما این نیست که دو طرف علاقه‌ای به رابطه‌ی نزدیکتر دارن...

دوست عادی یعنی چی؟

ویژگی های دوتا دوست عادی چیه؟ :ws38:

لینک به دیدگاه
دوست عادی یعنی چی؟

ویژگی های دوتا دوست عادی چیه؟ :ws38:

هرکی‌ یه تعریفی واسش داره یه تعریف ثابت نیست براش! یعنی حداقل تو کشور ما تعریف ثابت براش نیست!
  • Like 4
لینک به دیدگاه
هرکی‌ یه تعریفی واسش داره یه تعریف ثابت نیست براش! یعنی حداقل تو کشور ما تعریف ثابت براش نیست!

تعریف شما چی هست از یک دوستی عادی.

اینجا بحث بین کاربرهاست،به مملکت چیکار داریم. :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اطلاعت امر شد عزیزجان:w02:

اطاعت:hanghead:

این رابطه میتونه بین دو تا دوست عادی هم باشه حتما این نیست که دو طرف علاقه‌ای به رابطه‌ی نزدیکتر دارن...

منظور من از قرا date بود اینجا.

خب وقتی تقاضای قرار داری حتما هدفت اینه که رابطت نزدیک تر بشه دیگه.وگرنه اگه یه قرار کاری باشه که فک نکنم دخترا مشکلی داشته باشن با مطرح کردنش

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی به نظرم این اکثرا صادق نیست.

حداقل من خودم تجربشو داشتم.

آدم ها خیلی پیچیده تر از این حرفان،بعضی وقت ها ممکنه کسی رو واقعا به عنوان دوست،دوست داشته باشی و تمام این مواردی که اشاره کردی هم باشه،اما اون اصلا قبولت هم نداشته باشه، به هر حال ریسکی که اول میخواهی بکنی خیلی مهمه.

اگه یکی دوبار ریسک کردی و به در بسته خوردی، فکر نکنم جرات در زدن دوباره داشته باشی،داری عشقم؟

جیگرم من نگفتم که مطمئنی از اینکه طرف قبول میکنه قرار رو.گفتم باید به یه مرحله ای برسی که بفهمی طرف از با تو بودن لذت میبره.من فک میکنم اگه خوب دقت کنه ادم میفهمه که طرفش چه نظری نسبت بهش داره.حتی میتونه قبلش ازش بپرسه.تو چه نظری روی من داری؟یا از این قبیل سوال ها

درسته ریسک داره.اما اگه دوسم داری باید ریسکشو بپذیری و بهم بگیsigh.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

شما به عنوان یک خانم یا آقا، اگر بخواهین با جنس مخالفتون دوستی برقرار کنین چه با هدف ازدواج چه دوستی معمولی، انتظار دارین اول کدوم یکی از طرفین پیشنهاد شروع یک دوستی را بده و چرا؟

دید سنتی جامعه ما میگه که مرد باید پیش قدم بشه.

اما تیپ مدرن جامعه چون بحث برابری هست معمولا میگن فرقی نداره.

معمولا دخترها شرایط رو طوری فراهم میکنند که پسرا بهشون پیشنهاد بدن

اگر بخوام در مورد خودم بگم، برای من این مسئله مشکلی نداره که دختر به پسر پیشنهاد بده، اما خودم ترجیح میدم انتخابگر باشم تا انتخاب شده!

در بررسی های روانشناسی شخصیتی، محققان به این نتیجه رسیدن که اکثریت خانم ها اگر قرار باشد، ۱۰ سال هم صبر می کنند اما حرفی از قرار ملاقات به زبان نمی آورند.

اگر واقعا این کار مردهاست پس چطور مثل سایر کارهای دیگری که روزی تنها به آقایون تعلق داشته خانم ها در آن پیشرفت نمی کنند و پشتکار بالای خود را نشان نمی دهند؟ …

فقط یه سوال!

محققین در مورد تمامی جوامع همین نظریه رو مطرح کردند؟ یا فقط جوامع سنتی؟ :ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تعریف شما چی هست از یک دوستی عادی.

اینجا بحث بین کاربرهاست،به مملکت چیکار داریم. :banel_smiley_4:

وا!!!!!!

بحث کلیه!!!!!

تعریف من تو رفتارم مشخص میشه... تعریف هرکس تو رفتارشه... اینجا بحث پیشنهاد دوستی‌... هست نه تعریف دوست عادی و...

اطاعت:hanghead:

منظور من از قرا date بود اینجا.

خب وقتی تقاضای قرار داری حتما هدفت اینه که رابطت نزدیک تر بشه دیگه.وگرنه اگه یه قرار کاری باشه که فک نکنم دخترا مشکلی داشته باشن با مطرح کردنش

یه قرار دوستانه عادی هم میتونه باشه! حتما date نیست!

تعاریف تو میتونه واسه دو تا دوست عادی هم باشه...

• Like 5
لینک به دیدگاه
جیگرم من نگفتم که مطمئنی از اینکه طرف قبول میکنه قرار رو.

گفتم باید به یه مرحله ای برسی که بفهمی طرف از با تو بودن لذت میبره.من فک میکنم اگه خوب دقت کنه ادم میفهمه که طرفش چه نظری نسبت بهش داره.حتی میتونه قبلش ازش بپرسه.تو چه نظری روی من داری؟یا از این قبیل سوال ها

درسته ریسک داره.اما اگه دوسم داری باید ریسکشو بپذیری و بهم بگی:sigh:

فکر کنم همون تعاریف مختلف ما از دوستی عادی که کاربر نگاری اشاره کردن،خیلی مهم باشه.

ممکنه مثلا تو منو فقط به خاطر کمک درسی بخواهی، اما مثلا من تو رو برای سینما رفتن و رقص هم بخوام.:ws37:

متوجه شدن این امر که طرف کدوم رو میخواد خیلی سخته،حداقل من قدرت تشخیصش را حس میکنم از دست دادم.

تو اگه منو دوست داری پا پیش بذار.:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تعریف من تو رفتارم مشخص میشه... تعریف هرکس تو رفتارشه... اینجا بحث پیشنهاد دوستی‌... هست نه تعریف دوست عادی و...

این رفتار رو خودت میفهمی یا طرف مقابلت هم میفهمه،همون پیشنهاد منظورمه. :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
ببینید بچه ها نظر شما دقیقا همین گزینه 2 من هست،پس اول بهش رای بدین،چون آمارش برام مهمه. :w16:

چون شما معتقدین به عنوان یک خانم اگر از کسی خوشتون بیاد،خودتون پیش قدم میشین و منتظر اقدام آقا نمیمونین و اینکه خودتون پیشنهاد بدین براتون دلنشین تره.

این نظرسنجی هم فقط مربوط به شخص شماست،اینکه اگر یک مرد بودین،یا اگر کسی دیگه بودین چیکار میکردین موضوع بحث نیست.

موضوع اینه که من تفاوتی بین دختر و پسر قائل نیستم برای شروع رابطه. بایدی مدنظرم نیست. باشه عزیزم. میزنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
این رفتار رو خودت میفهمی یا طرف مقابلت هم میفهمه،همون پیشنهاد منظورمه. :banel_smiley_4:

پیشنهاد رو وقتی‌ میدن خیلی‌ مشخصه!:w58::ws28: یعنی چی‌ اینی که گفتی‌؟!!!!!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستش به نظر من توی این موارد بایدی وجود نداره!این ویژگی های شخصیتی هر آدمه که تعیین میکنه چجوری رفتار کنه!نمیشه برای همه یه نسخه مشابه پیچید.

اگر دختر هم به اونجا برسه که از ظرفیت طرف مقابلش مطمئن بشه و خودشم ظرفیت رد شدنو داشته باشه این حقو داره که پبشنهاد بده!

ولی اگر جامعه آماریت برات مهمه من شخصا ترجیح میدم پیشنهاد ندم!که اینم به خاطر خصوصیات شخصیتی خودمه!

راستی نگار اگه دوستی معمولی توی ذهن جوونای این مملکت تعریف شده بود که ما الان سر این چیزا بحثی نداشتیم بکنیم!راحت با هم دوست میشدیم بدون این همه فلسفه بعدم توی دوستی با هم راحتیم دیگه!اگرم بخوایم تیریپ جدی برداریم صاف و پوست کنده به هم میگیم!

• Like 13
لینک به دیدگاه
پیشنهاد رو وقتی‌ میدن خیلی‌ مشخصه!:w58::ws28: یعنی چی‌ اینی که گفتی‌؟!!!!!!!!!

من که نمیفهمم چی میگی، خیلی پیچ در پیچ نظر میدی.:whistles:

ببینید کاربر نگاری، کاربر حمیدصفا معتقد است، آدم میتواند تا حدودی بفهمد هرکسی اهل چیست.

اما اینجانب معتقدم، فهمیدن اینکه هرکسی اهل چیست خیلی سخته.

چون به قول شما معناهای دوستی متفاوته.

مثلا من در دوستی میگم اگر حمیدصفا دوستم شد با هم اینقدر صمیمی باشیم که با هم برقصیم.

حمیدصفا در ذهنش میگه اگر با اسی دوست شدم همیشه ازش جزوه میگیرم.

سئوالات اصلی من اینجاست:

از کجا باید این ذهنیت افراد رو به نظرت خوند؟

راهی هست یا باید پیشنهاد بدی و بعدا روت کم بشه؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظرم شناخت طرف مقابل سخت ترین مرحله کاره

من الان تو این مرحله ام hanghead.gif

کسی بهم پیشنهاد داده البته ازدواج ولی نمیدونم چطوری بشناسمش فقط نام خانوادگیشو میدونم و اینکه ماله چه شهریه

همیشه واسه دیگرون نسخه پیچیدم اما حالا خودم موندم چطوری طرف رو حلاجی کنم ببینم مرد زندگی هس یا نه hanghead.gif

اما درمورد سوال تاپیک به نظرم مهم شناخته یعنی رسیدن به اون مرحله که یقین حاصل کنی این همون شخص مد نظرتوست بقیه اش مهم نیس خانوم پیشنهاد ملاقات بده یا اقا

• Like 8
لینک به دیدگاه

ببینید کاربر نگاری، کاربر حمیدصفا معتقد است، آدم میتواند تا حدودی بفهمد هرکسی اهل چیست.

مثلا من در دوستی میگم اگر حمیدصفا دوستم شد با هم اینقدر صمیمی باشیم که با هم برقصیم.

سئوالات اصلی من اینجاست:

ای...:banel_smiley_4:

اهل چیست چیه؟ منظورت اینه که از کجا بفهمیم طرفمون هم مشتاق رابطه نزدیکتر هست یا نه؟

اینجا تو ایران میگن طرف آمار میده!(به نظر من خیلی‌ سطح پایینه این دیگه!) آمریکا هم میگن طرف داره سیگنال میده!

از طرز نگاهش از طرز حرف زدنش وقتی‌ تو مشتاق باشی‌ سعی‌ میکنی‌ ببینی‌ اون هم مشتاق یا نه؟ به این مساله اشاره‌هایی‌ میکنی‌ سعی‌ میکنی‌ بهش بفهمونی و غیر مستقیم ببینی‌ اون نظرش چیه؟ یا مستقیم میری ازش می‌پرسی‌!

رابطه عادی این بالا پایین هارو نداره خیلی‌ عادی با هم دوستین دیگه! وقتی‌ دیدی طرف سعی‌ داره یه چیزی رو بهت بفهمونه اون وقت یعنی احساس اون فراتر از یه دوستی‌ ساده هست! یا می‌خواد بیشتر باشه...

اونی‌ هم که رک و راست میره حرفشو میزنه و از جواب رد شنیدن ترسی‌ نداره یا حوصله و صبر نداره که دیگه مشخصه...

• Like 6
لینک به دیدگاه

سئوالات اصلی من اینجاست:

بالاخره باید یکم پرو بود دیگه

دوحالت داره یا میشه میرید سرخونه و زندگیتون

یا نمیشه ولی بعنوان دوتا دوست برای هم باقی میمونید.....

البته بهتره موقع پیش قدم شدند تمام جوانب رو درنظر بگیریم

نه صرفا زیبایی یا صفا و صمیمیتش تقریبا نود درصد مسائلی رو که میشه بدون برخورد خیلی نزدیک از کسی بهش رسید

80درصد از برخوردهای نزدیک تر

چون تا وقتی باکسی واقعا نشست و برخاست نداشته باشی عمرا بتونی بشناسیش

حتی برای موارد ازدواج هم میگند تا وقتی دونفر نرفتند زیر یه سقف نمیفهمند چه جونورهایی هستند:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ای...:banel_smiley_4:

اهل چیست چیه؟ منظورت اینه که از کجا بفهمیم طرفمون هم مشتاق رابطه نزدیکتر هست یا نه؟

اینجا تو ایران میگن طرف آمار میده!(به نظر من خیلی‌ سطح پایینه این دیگه!) آمریکا هم میگن طرف داره سیگنال

ای یعنی چی؟

بله منظورم همین بود، البته منظورم از رابطه نزدیکتر اون آمار دادن و شگردهای خیابونی نبود.

ولی نکاتی که اشاره کردین بسیار قابل تامل بودن.

البته عملی کردنش یک کم سخت به نظر میرسه،حداقل شاید برای من اینطوره.

دوستانی که تجارب در زمینه شجاعت های اینچنینی دارند باید کمی راهنمایی کنند.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای یعنی چی؟

بله منظورم همین بود، البته منظورم از رابطه نزدیکتر اون آمار دادن و شگردهای خیابونی نبود.

ولی نکاتی که اشاره کردین بسیار قابل تامل بودن.

البته عملی کردنش یک کم سخت به نظر میرسه،حداقل شاید برای من اینطوره.

دوستانی که تجارب در زمینه شجاعت های اینچنینی دارند باید کمی راهنمایی کنند.:icon_gol:

یکی‌ منو نجات بده...:4564:

اصطلاح شده بین جوونا! یه اصطلاح تابلو رو دیگه چه جوری توضیح بدم؟؟

دوستی‌ خیابونی که واسه یه دوران مسخره چن سال قبل بود زیاد شده بود... ربطی‌ به اون نداشت!

دوستانی که تجاربی در زمینه شجاعت‌های اینچنینی دارین راهنماییش کنین!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...