رفتن به مطلب

سوال: دسترسی به اینترنت

Secret:

کدوم راه دسترسی رو انتخاب می کنین  

52 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدوم راه دسترسی رو انتخاب می کنین

• 37
    • 9
    • 2
    • 4

ارسال های توصیه شده

من از adsl استفاده میکنم.خط 1 مگ هم دارم اما ناراضیم.این سرعت اینترنت مال کشورای عقب افتادس که ما داریمدر مورد وایمکس هم هر شهری فرق میکنه.اما مبین نت میدونم کارش خوبه.باید بری از کسایی که اطرافتون سوال میکنن بپرسی ببینی چطوری هست.چون از طریق امواج هست وممکنه یه جا خوب باشه و یه جا بد

من پرسیدم از مبین نت گفتن 512 یکساله با حجم 20 گیگ داریم

میدونم حجم 20 گیگ شاید برای8 الی 9 ماه خوب باشه اما حالا اگه کسی استفاده کرده آیا حجمش واقعیه یا الکی حجمش تموم میشه بعد میگن ویروسه؟ چون من چند بار حجمی adsl گرفتم این اتفاق افتاد

• Like 2
لینک به دیدگاه
من پرسیدم از مبین نت گفتن 512 یکساله با حجم 20 گیگ داریم

میدونم حجم 20 گیگ شاید برای8 الی 9 ماه خوب باشه اما حالا اگه کسی استفاده کرده آیا حجمش واقعیه یا الکی حجمش تموم میشه بعد میگن ویروسه؟ چون من چند بار حجمی adsl گرفتم این اتفاق افتاد

والا چند نفرو که من میشناسم استفاده میکنن مشکلی نداشتن تا حالا.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من adsl استفاده میکنم سال 1302 یلی بود واسه خودش ازش راضی بودم الان دیگه فقط خدا ازش راضی باشه...:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم adsl دارم گزینه های دیگه رو امتحان نکردم که مقایسه کنم به جز سیمکارت که به نظر من هزینه ش خیلی بالاست

منم راضیم خدا ازش راضی باشه :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

والا adsl از مخابرات گرفتم 512 استفاده میکنم خیل وقته بدک نیست نامحدوده دانلودش ولی کلا سرعت اینترنت نفتی ایران خجالت اوره دوستان هروقت نزدیک حادثه ای بشه همین سرعت داغونم کمتر میکنن میبندن سایتا رو هرکاری از دستشون بربیاد بنده خدا ها دریغ نمیکنن از مردم دستشون درد نکنه دیگه بهرحال اصلا اینترنت میخوایم چیکار؟ مظاهر فرهنگ غربی بابا اینترنت سوسول بازی همش میخوان جوانان غیور و با بصیرت و انقلابی ایران با لطایف الحیلی ازراه بدر کنن ولی شیاطین گول خوردن چون ما همیشه در صحنه ایم!!

ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺳﺴﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺧﺎﻧﻪ ﻋﻨﮑﺒﻮﺕ نیست. ﺑﻠﮑﻪ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺩﯾﻨﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﭼﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺧﻄﺮ ﺑﯿﻔﺘﺪ!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...