کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ به به این جا چی میدن؟ چایی رو اون ور خوردم!!!! نسکافه لطفا... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ اولین آبانی ... اولين آباني كه خودتي من دومي هستم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::w330::(50):مرداد ماهی ها رو عخشهههههههههههههههههههههه:hapydancsmil::w330: دخیخا :hapydancsmil: زهرا بیا به بشه ها چایی بده دیگه دلشون میخوادباسه من لیوانی باشه لطفا نسکافه لطفا مردادی رو عشقه 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دختری ام از جنس بـــاران های آبــــان... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ فقط یک آبانی میتونه خودش تاپیک بزنه... بعد بره خودش را هم به تاپیک خودش دعوت کنه آره ... نه که تو دعوتم نکردی ... حاضر... :hapydancsmil: اولين آباني كه خودتي من دومي هستم :hapydancsmil: پرچم افراشتس مرچی زهرا بانو:hapydancsmil: چیشیو همه یه قلپ یه قلپ همش مالِ خودم تنهاییه:hapydancsmil: تازه کمم هه دخیخا :hapydancsmil: نسکافه لطفا مردادی رو عشقه دوستان قهوه خونه ی سمندون ، دو تالار انورتره ... دختری ام از جنس بـــاران های آبــــان... 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان قهوه خونه ی سمندون ، دو تالار انورتره ... اینجا یه چی دیگه ست جیگر 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ فـال روزانه متولدین آبـــــان مـاه: نميشود بعضي چيزها را در خود پنهان كرد. زيرا آثار و علائم آن از قيافه ظاهري و بخصوص چشمها بيرون ميزند. ياس و نوميدي را از خود دور كن، چون براي خود تقديري داري و آن را دنبال ميكني. وضعيت اقتصادي تو در حد نرمال است و فعلا مشكلي وجود ندارد. بايد هميشه هوشيار و آماده باشي تا دچار بحران نشوي. 2 لینک به دیدگاه
Sandking 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ... منم اومدم ...:hapydancsmil: قررررررربون همه آبانی هااااااا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من!:shad: خوش اومدی .... احساس می کنم خیلی کمرنگ شدی ... اصلاً نمیبینمت ...! کجایی؟ اینجا یه چی دیگه ست جیگر باشه ... جاست فر یو ... با هم بخوریم ... فـال روزانه متولدین آبـــــان مـاه: نميشود بعضي چيزها را در خود پنهان كرد. زيرا آثار و علائم آن از قيافه ظاهري و بخصوص چشمها بيرون ميزند. ياس و نوميدي را از خود دور كن، چون براي خود تقديري داري و آن را دنبال ميكني. وضعيت اقتصادي تو در حد نرمال است و فعلا مشكلي وجود ندارد. بايد هميشه هوشيار و آماده باشي تا دچار بحران نشوي. عزیزم نمی خوای ادامه بدی ؟ سلام ...منم اومدم ...:hapydancsmil: قررررررربون همه آبانی هااااااا خوش اومدی ... 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خوش اومدی .... احساس می کنم خیلی کمرنگ شدی ... اصلاً نمیبینمت ...! کجایی؟ درگیر کنکور :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ فال روزانه، امروز شنبه 20 اسفند 1390 [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD] آبان فال روز متولدین آبان: امروز عطارد وارد قسمت سلامتی و شغلی چارت شما می شود. امروز به تصمیم هایی که می گیرید دقت کنید زیرا بر آینده شما تاثیر زیادی می گذارند و مطمئناً در برنامه روزانه و یا ساختار زندگی شما تغییراتی ایجاد می شود. [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک بیا بالا :1238::1238::1238: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک بیا بالا ... اول اینکه پیشاپیش عیدتون مبارک ... امیدوارم سال خوب خوب و خووووووووبی پیش رو داشته باشید ... دوم اینکه کمی صبر تا برم یه آهنگه توپ آپلود کنممممم ... 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ هرچی منتظر شدم یه آبانی بیاد تاپیک رو بزنه نزذ که نزد ... پس آبانی ها کجان؟ می خوام اینجا جمع شیم که همه بدونن متولدین آبان کم نیستن ... هر جا رفتیم یا مهر تو چشم بود یا اردیبهشت یا تیر یا مرداد ... آمار نشون میده متولدین آبان اینجا هم کم نیست ... بزنم به تخته یکی در میون یا مدیریم یا کاربرویژه ... --------------- این هم گوشه ای از ویژگی های آبانی ها : با ادب و انديشه – هنرمند و هنرشناس – سخاوتمند – مردم دوست – سخن سنج و خوش برخورد – خوش گذران – داراي روحيه مثبت – اهل معاشرت – خوش بين – داراي انديشهاي باز ... --------------- ... اء من تازه اینجارو پیدا کردم. منم 24 آبانم 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ سال نو به همه ی آبـــانـی های عزیـز و دوست داشتنی مبــارک :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ سال نو به همه ی آبـــانـی های عزیـز و دوست داشتنی مبــارک :hapydancsmil: مرسی ... منم تبریک میگم ... :2eaoapgxehimkak1y7e :2eaoapgxehimkak1y7e :2eaoapgxehimkak1y7e :2eaoapgxehimkak1y7e :2eaoapgxehimkak1y7e 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده