کتایون 15176 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 کی؟؟؟lorena؟؟؟ جدید نیس که من منتظرم بچشونم دیگه :hapydancsmil: عمه جوووووووووووون اون که مامانمه قربونت برم... هی میگم این قدر درس نخون گوش نمیدی که... 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 این آخرین هشدار من به یک عده هست که قشنگ میفهمن منظورم رو. کوچکترین حرکتی از همین الان در راستای حرکات توهین آمیز گذشته اشون بکنن،کلیه پیام هاشون رو برای استفاده عموم قرار میدم تا دیگه نه فرصت گردن درازی داشته باشن، نه دنبال کسانیکه خواستار به هم زدن نظم سایت هستن بیوفتن و ازشون تشکر بکنن. یعنی فقط کافیه حس کنم کسی کنایه زده چه مستقیم چه غیر مستقیم، اونوقت اگه براش شخصیتی موند. صبر و تحمل و سکوت هم حدی داره. یا خدا کی جرعت کرده خشم روحانی ای مبارز چون اسی کبیر رو بر افروزد؟ 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 یکی از همون "کسی" ها خودش میاد اعلام میکنه که : "چیزی برای از دست دادن ندارم! با من کل کل نکن!"این افراد میفهمن شخصیت چیه!؟ من که بعید میدونم این کار هم نتیجه ای بده . . . اینسری برای من مهم نیست. چون حداقل هم خود طرف هم سایر اطرافیانش منو خوب میشناسن که حتی اگه همه چیز بر ضد من باشه،میدونم چکار بکنم که پشیمون اون کسی باشه که قصد تشنج و درگیری داره. من خودم در دنیای واقعی فوق العاده آدم آرومی هستم،اینجا هم تا حد ممکن سعی میکنم آروم باشم،اما کسی زیادی منو انگولک کنه و از صبوری من سوء استفاده کنه و در توهماتش فکر کنه ازش ترسیدم، چنان تو دهنی بهش بزنم که دیگه مجالی برای بازگشت به هیچ جا نداشته باشه. پس بهتره سرش رو بندازه پایین و به کار خودش مشغول باشه،چون من خیلی وقته بهشون کاری ندارم. 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 عمه جوووووووووووون اون که مامانمه قربونت برم...هی میگم این قدر درس نخون گوش نمیدی که... نه بابا عمه ناتنیت فهمید خودش رو زده به کوچه علی چپ من بهش جواب منفی به ازدواجش رو دادم الانم با فرانه جون ازدواج کردم داره میترکه از حسودی 2
کتایون 15176 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 نه بابا عمه ناتنیت فهمید خودش رو زده به کوچه علی چپ من بهش جواب منفی به ازدواجش رو دادم الانم با فرانه جون ازدواج کردم داره میترکه از حسودی هااااااااااااااااا؟!!!!!! عمویییییییییییی نگو این حرفا رو تو ملا عام...این چه وضعشه...آخه چرا مشکلات خانوادگی رو علنی می کنی!!! 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 هااااااااااااااااا؟!!!!!! عمویییییییییییی نگو این حرفا رو تو ملا عام...این چه وضعشه...آخه چرا مشکلات خانوادگی رو علنی می کنی!!! عمو همه میدونن این ترشیدست:hapydancsmil: سیتی و مهرداد برای اینکه از شرش خلاص بشن می خواستن به ریش من ببندنش که نتونستن 1
کتایون 15176 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 عمو همه میدونن این ترشیدست:hapydancsmil:سیتی و مهرداد برای اینکه از شرش خلاص بشن می خواستن به ریش من ببندنش که نتونستن :vahidrk: زشته دهههههههههههههههه...:icon_razz: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 :vahidrk:زشته دهههههههههههههههه...:icon_razz: خاک تو اون سر بابات بکنن تو که به تو یاد نداد دست رو بزرگ ترت دراز نکنی؟ 1
کتایون 15176 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 خاک تو اون سر بابات بکنن تو که به تو یاد نداد دست رو بزرگ ترت دراز نکنی؟ عموییییییییییییییییییییییییییی 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 عموییییییییییییییییییییییییییی نبینم رو صورتت شبنم نشسته عمویی؟ بیا با هم دو تایی به رقصیم:hapydancsmil: 1
کتایون 15176 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 نبینم رو صورتت شبنم نشسته عمویی؟بیا با هم دو تایی به رقصیم:hapydancsmil: کدومشو دوس داری؟!!!!!!!!!!!! 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 کدومشو دوس داری؟!!!!!!!!!!!! وای عممویی باید به ممد بگم یه مسابقه دنس نواندیشانی هم بزارهحتم دارم که تو اول میشی:hapydancsmil: 1
کتایون 15176 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 وای عممویی باید به ممد بگم یه مسابقه دنس نواندیشانی هم بزارهحتم دارم که تو اول میشی:hapydancsmil: آره بهش میگی خیلی رقصا بلدمااااااااااااا...:hapydancsmil: 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 آره بهش میگی خیلی رقصا بلدمااااااااااااا...:hapydancsmil: همانا هنر در نزد خانواده ما هستش و بس عم تو بهترینی بر خلاف اون داداشت ایششششش 1
کتایون 15176 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 همانا هنر در نزد خانواده ما هستش و بس عم تو بهترینیبر خلاف اون داداشت ایششششش دلت میاد داداشی مووووووووووو... 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 یعنی عاشقتم کتیتو جو سنگین این صفحاتت داری اسپم میکنی همانا اسپم هم از خون خانواده ما هستش و بس 2
کتایون 15176 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 یعنی عاشقتم کتیتو جو سنگین این صفحاتت داری اسپم میکنی جو رو عوض می کنیممممممممممممم ما می تونیییییییییییییم...:hapydancsmil: 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 همانا اسپم هم از خون خانواده ما هستش و بس پس تو خونوادتون اسپم کنید 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 جو رو عوض می کنیممممممممممممم ما می تونیییییییییییییم...:hapydancsmil: ادامه بدید:hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده