hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی به شرایطش داره که بتونم چه کاری انجام بدم مثلا کارای زیر روحیه امو عوض میکنه! خرید , پیاده روی , خوندن رمان , دوش گرفتن , نت گردی و... اما الان خلاص شدن از پایان نامه ام , دفاع کردن ازش و نهایتا فرستادن یه ایمیل با انواع ..... به استاد راهنمام (که میخوام سر به تنش نباشه ) یا حضوری رفتن پیشش و گفتن حرفایی که این چند وقت تو دلم مونده و هیچوقت نمیبخشمش خیلی آرومم میکنه!!! 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ پاکشون میکنم یه رنگ دیگه می زنم کار جالبیه وقتی فکر میکنم، میبینم میتونه خیلی آرامش دهنده باشه وقتی اعصاب خورده، رانندگی خیلی آروم با آهنگ آروم تو جاهای خلوت خیلی میچسبه و آدم رو آروم میکنه. وقتی هم آدم افسرده هست قدم زدم تنهایی تو جاهای شلوغ این بار، خیلی میچسبه. نمیدونم گفتن این حرف زشته یا نه ولی میگم، اگه اعصاب دیگه خیلی خیلی خیلی داغون باشه خودارضائی خیلی میچسبه و آدم احساس سبکی میکنه! جدی گفتما! همین! دوست عزیز، شما خواستار خوشی های سطحی هستی مورد آخر که گفتی، نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه، ولی این کارت در حال، خوشی آینده رو ازت میگیره آره تقريبا كلا به نظر خودم و چيزايي كه بقيه راجبم ميگن آدم بجوشيم و خيلي اوقات حتي اگه خودم بي حوصله باشمم ميتونم ديگرونو سر ذوق بيارم و حس دپرسيو از همه دور كنم... این روحیه ات قابل تحسینه اینطوری، خیلی کمتر از بقیه دچار مشکلات روحی میشی بستگی به شرایطش داره که بتونم چه کاری انجام بدم مثلا کارای زیر روحیه امو عوض میکنه! خرید , پیاده روی , خوندن رمان , دوش گرفتن , نت گردی و... اما الان خلاص شدن از پایان نامه ام , دفاع کردن ازش و نهایتا فرستادن یه ایمیل با انواع ..... به استاد راهنمام (که میخوام سر به تنش نباشه ) یا حضوری رفتن پیشش و گفتن حرفایی که این چند وقت تو دلم مونده و هیچوقت نمیبخشمش خیلی آرومم میکنه!!! زیاد سخت نگیر واسه خودت هیچ وقت واسه خاطر درس، خوشحالی و شادابی ات رو از دست نده 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ قبلنا که دچار این حالتا میشدم هرچیزی مثل حرف زدن با کسی که دوسش دارم مخصوصا درددل کردن با خواهرم یا گوش دادن آهنگ یا پیاده روی و .......... بهم آرامش میداد و به قول استاتر ارجمند روحمو ارضا میکرد ولی الان مدتهاست که ............... 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ قبلنا که دچار این حالتا میشدم هرچیزی مثل حرف زدن با کسی که دوسش دارم مخصوصا درددل کردن با خواهرم یا گوش دادن آهنگ یا پیاده روی و .......... بهم آرامش میداد و به قول استاتر ارجمند روحمو ارضا میکرد ولی الان مدتهاست که ............... ( طبق استنباط بنده ) امیدوارم که به زندگی شاد قبلت برگردی 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ کارهای مختلفی هست اما هیچ کاری به اندازه پیاده روی طولانی روی روحیه من تاثیر نداره ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده