shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 دوست عزیز، حقیقت همینه که میگی. همه نمیخونن، یا حداقل فقط روخوانی میکنن:vahidrk:ولی بعضی ها هم هستن که واقعا با احساس میخونن و درک میکنن ما مینویسیم که همچین دوستانی بخونن، و کمی درد و دل باشه واسمون. اینطور نیست؟ منظور من گله کردن یا خرده گرفتن از دوستان نبود ما خودمون هم همونطوریم 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 سازنده ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 منظور من گله کردن یا خرده گرفتن از دوستان نبودما خودمون هم همونطوریم من فهمیدم منظورتو میگم یعنی، به فرض من نمیخونم، تو نمیخونی، نفر سوم که میخونه. با احساس و درک. همون یکی دو نفر هم که بخونن، انگار درد و دل رو با دوستامون در میون گذاشتیم 3
VINA 31339 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 دوست عزیز، حقیقت همینه که میگی. همه نمیخونن، یا حداقل فقط روخوانی میکنن:vahidrk:ولی بعضی ها هم هستن که واقعا با احساس میخونن و درک میکنن ما مینویسیم که همچین دوستانی بخونن، و کمی درد و دل باشه واسمون. اینطور نیست؟ هست 1
hamidbala 2844 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بحث خوبیه بیشتر ترجیح می دم با دوستام بیرون بیام نت اهنگ گوش کنم مطلب بخونم خصوصیم هم دارم ولی می خوای حوصلت سر نره سریع تغییر مکان بده 5
MOrteZA Taghizadeh 5538 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بحث خوبیه بیشتر ترجیح می دم با دوستام بیرونبیام نت اهنگ گوش کنم مطلب بخونم خصوصیم هم دارم ولی می خوای حوصلت سر نره سریع تغییر مکان بده خوبه حمید جان بیشتر مواردی رو گفتی که اکثر جوون های امروز رو شامل میشه یه جورایی شبیه رفیقم mortaza_sakht هستی منظور آخر حرفهات رو نفهمیدم 1
Avenger 19334 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 من یه چیزی پیدا میکنم تا خودم رو با هاش ارضا کنم یا کار میکنم یا کرم میریزم یا دعوا میکنم یا فیلم میبینم کلا یه چیزی که منو ارضا کنه نسبت به زمانی که توش هستم پیدا میکنم:ws3: 7
Artaria 13629 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 میرویم درون اتاقمان، درش را میبندیم ، آرام و بی هدف گیتار مینوازیم تا اندکی آرام شویم 4
MOrteZA Taghizadeh 5538 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 من یه چیزی پیدا میکنم تا خودم رو با هاش ارضا کنم یا کار میکنم یا کرم میریزم یا دعوا میکنم یا فیلم میبینم کلا یه چیزی که منو ارضا کنه نسبت به زمانی که توش هستم پیدا میکنم:ws3: دعوا رو خوب اومدی رفتار جالبی داری وحید جان میرویم درون اتاقمان، درش را میبندیم ، آرام و بی هدف گیتار مینوازیم تا اندکی آرام شویم خیلی رمانتیکه که آدم یه سبک موسیقی بلد باشه و واسه ارضا شدن روحش، و آرامش، ازش استفاده کنه 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 در حال حاضر تنها چیزی که من و راضی میکنه یک دعوای اساسی با یکی از اقوامه انقدر از کارشون عصبانیم که اندازه نداره ولی فقط بخاطر یک نفر کوتاه میام 5
MOrteZA Taghizadeh 5538 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 در حال حاضر تنها چیزی که من و راضی میکنه یک دعوای اساسی با یکی از اقوامهانقدر از کارشون عصبانیم که اندازه نداره ولی فقط بخاطر یک نفر کوتاه میام :ws28: خدا بهت صبر بده شقایق خانم بالاخره آدم در شرایط مختلف، رغبت های متفاوتی داره و افراد و آشنایان هم تو این شرایط موثر هستند ایشالا به خاطر همون یه نفر هم که شده، صبرت نتیجه میده و کم نمیاری یه چیزی بگم تقریبا نصف خانم های متاهل در شرایط تو هستند بعضی ها مثل تو صبر میکنند و تحمل بعضی ها از کوره در میرن و ... 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 :ws28:خدا بهت صبر بده شقایق خانم بالاخره آدم در شرایط مختلف، رغبت های متفاوتی داره و افراد و آشنایان هم تو این شرایط موثر هستند ایشالا به خاطر همون یه نفر هم که شده، صبرت نتیجه میده و کم نمیاری یه چیزی بگم تقریبا نصف خانم های متاهل در شرایط تو هستند بعضی ها مثل تو صبر میکنند و تحمل بعضی ها از کوره در میرن و ... دوست عزیز یا سوال نپرس یا اگر میپرسی وکسی جواب جدی داد نخند میشه بگی کجای حرفم خنده داشت؟ 1
MOrteZA Taghizadeh 5538 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 دوست عزیز یا سوال نپرس یا اگر میپرسی وکسی جواب جدی داد نخند میشه بگی کجای حرفم خنده داشت؟ از یه تیکه از حرف زدنت خنده ام گرفت، نه به مطلبت میدونم جدی گفتی این موضوع الان دامن گیر خیلی از خانم ها است
hakan_68 2446 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 من بیشتر وقتا که دلم میگیره یا اعصابم خورده میشینم می نویسم وایییییییییییییییی نمیدونین چقد ادمو اروم میکنه. البته قدم زدن ، اهنگ و اینا هم هستن 1
mortaza_sakht 1109 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 اینتــــــــــــــــــــــــرنت، دانلــــود، بازی کردن گیـــــم شبکه ای جنرال به صورت آنلاین، گوش دادن به موزیک قدم زدن در شهـــر و طبیعت همراه دوستــــان بودن 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 بيرون رفتن و تفريح كردن با خانوادم... استخر رانندگي فيلم ترسناك ديدن خريد كردن همه اينا منو از حالت افسردگي و دپرسي كاملا خارج ميكنه و سر ذوق مياره 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 سازنده ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 لاک زدن خیلی جالبه اگه ناخن هات لاک داشتی باشه چطور؟ اینتــــــــــــــــــــــــرنت، دانلــــود، بازی کردن گیـــــم شبکه ای جنرال به صورت آنلاین،گوش دادن به موزیک قدم زدن در شهـــر و طبیعت همراه دوستــــان بودن مرسی مرتضی جان بیشتر عوامل ارضا روحت به کامپیوتر وابسته است، توجه کرده ای؟ بيرون رفتن و تفريح كردن با خانوادم...استخر رانندگي فيلم ترسناك ديدن خريد كردن همه اينا منو از حالت افسردگي و دپرسي كاملا خارج ميكنه و سر ذوق مياره دامنه عواملی که میتونه ارضائت بکنه، یه کم وسیعه این نشون میده که زیاد بهونه گیر نیستی و به راحتی میشه خوشحالت کرد اینطور نیست؟ 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 خیلی جالبهاگه ناخن هات لاک داشتی باشه چطور؟ پاکشون میکنم یه رنگ دیگه می زنم 3
SPEEDY 3334 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 وقتی اعصاب خورده، رانندگی خیلی آروم با آهنگ آروم تو جاهای خلوت خیلی میچسبه و آدم رو آروم میکنه. وقتی هم آدم افسرده هست قدم زدم تنهایی تو جاهای شلوغ این بار، خیلی میچسبه. نمیدونم گفتن این حرف زشته یا نه ولی میگم، اگه اعصاب دیگه خیلی خیلی خیلی داغون باشه خودارضائی خیلی میچسبه و آدم احساس سبکی میکنه! جدی گفتما! همین! 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 دامنه عواملی که میتونه ارضائت بکنه، یه کم وسیعه این نشون میده که زیاد بهونه گیر نیستی و به راحتی میشه خوشحالت کرد اینطور نیست؟ آره تقريبا كلا به نظر خودم و چيزايي كه بقيه راجبم ميگن آدم بجوشيم و خيلي اوقات حتي اگه خودم بي حوصله باشمم ميتونم ديگرونو سر ذوق بيارم و حس دپرسيو از همه دور كنم... 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری