mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ طی اخرین خبر هاااا از خبر گزاری فوتبال نواندیشان نیوز : با نزدیک شدن بازی بین دو تیم بارسلونااا و تیم نواندیشان تیم نواندیشان د ر سواحل بوق با انجام تمرین هایی بسیار سخت و دشوار در حال اماده شدن برای مسابقه است یکی از مطالب مهم این روزهااا اسیب دیدن جزیی فرانه کاپیتان تیم هستش که پزشک های تیم به هوادارا قول دادن که این بازیکن ارزشمند به بازی برسد .... عکس هایی از تمرین تیم نواندیشان عکس هایی از کاپیتان فرانه قابل ذکر میباشد بقیه بازکنان از جمله سارا ، اجی سیمااااا و زهرا (partow ) در تمریناته تیم بسیار اماده نشون دادن و سیما در مصاحبه خود گفته که ما حتما پیروز میشیم تا خبر های جدید ، فعلا 15 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی مردم از خندههه.. بقیه اعضا کین؟؟؟ کاپیتان تیم دختره؟؟ 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ یادت باشه فقط از چشمای من این دفه عکس نزاری 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی مردم از خندههه.. بقیه اعضا کین؟؟؟ کاپیتان تیم دختره؟؟ اخه تو چه کاپیتانی هستی که بازیکنایه تیمتو نمیشناسی برو تو البومم عکس بازکنایه فیکس تیم هستش 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ یادت باشه فقط از چشمای من این دفه عکس نزاری نه اجی سارا ایندفعه دیگه خبر نگارهااا خارجی هستن دقت عکسشون توپه ببین از کاپیتان چه عکسی انداختن 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ عههههههههههه اینارو نگااااااااااااا... خیلی اماده ان قشنگ مشخصه 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ عههههههههههه اینارو نگااااااااااااا...خیلی اماده ان قشنگ مشخصه تمرینا سختههه.. شوخی که نیس.. تماشاچی نمااا.. 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ تمرینا سختههه.. شوخی که نیس.. تماشاچی نمااا.. خوشمان امد کاپیتان بر سر تیم غیرت داره 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اقا منممممم بازي پ من شييييييي:w821: 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اقا منممممم بازي پ من شييييييي:w821: شما هم تو ترکیب تیم هستی ولی فعلا رو نیمکت باید بشینی اگه اماده بودی ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ تمرینا سختههه.. شوخی که نیس.. تماشاچی نمااا.. می دونم استرس بازی ها بالاس... خودتو کنترل کن ... آورین آورین 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چه میکنــــه فرانه ... کاپیتان همون دروازه بان ِمونه؟ ما هم که تیرک ... 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ می دونم استرس بازی ها بالاس...خودتو کنترل کن ... آورین آورین کتایون تو هم میایی ؟ 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چه میکنــــه فرانه ...:hapydancsmil: کاپیتان همون دروازه بان ِمونه؟ ما هم که تیرک ... چکار کنم امکانات پاییینه تو این زمینه هم تحریم هستیم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون تو هم میایی ؟ آرههههههههههههههههههه...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ آرههههههههههههههههههه...:hapydancsmil: ما میبریییییمممم... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ما میبریییییمممم... :hapydancsmil: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده