bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ همون حدوداچند نفریم با هم میریم شمام خواستی بیا ولی دیگه دوستت و نیاری ها اتفاقا یه دوسته دیگم همرامه ! جا نمیشیم ؟ فقط من امشب راه میفتم تا چند ساعت دیگه . اگه میشه مکان و ساعت دقیقش ُ به من بگین که یجوری پیداتون کنم مرسی 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا یه دوسته دیگم همرامه ! جا نمیشیم ؟ فقط من امشب راه میفتم تا چند ساعت دیگه . اگه میشه مکان و ساعت دقیقش ُ به من بگین که یجوری پیداتون کنم مرسی همون دوست اوندفعیه ؟ خب اگه اونه بیار عب نداره فک کنم با مترو میریم مشکل جا نیست هنوز هماهنگ نشده و مکان دقیق شما با یکی از بچه ها هماهنگ شو که جا نمونی من و خوش فکر و الهام و احتمالا سعید هستیم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ شومام بیا من با گروه دیگه ای میام لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا یه دوسته دیگم همرامه ! جا نمیشیم ؟ فقط من امشب راه میفتم تا چند ساعت دیگه . اگه میشه مکان و ساعت دقیقش ُ به من بگین که یجوری پیداتون کنم مرسی چه خوب که میای:hapydancsmil:... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من با گروه دیگه ای میام هر جور راحتی 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ شومام بیا همون دوست اوندفعیه ؟خب اگه اونه بیار عب نداره فک کنم با مترو میریم مشکل جا نیست هنوز هماهنگ نشده و مکان دقیق شما با یکی از بچه ها هماهنگ شو که جا نمونی من و خوش فکر و الهام و احتمالا سعید هستیم نه ایندفه یه دوست دیگس اگه سفارشی باشه میارمش البته اقا سعیدُ که بجا نمیارم اما میلادُ الان گیرش میارم مرسی 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ چه خوب که میای:hapydancsmil:... اگه تو این تهران بزرگ گم و گور نشم تهنایی خوبه مرسی کتییییییییی من دیگه برم حاظر شم که الان دیگه قطارم میره 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نه ایندفه یه دوست دیگس اگه سفارشی باشه میارمش البته اقا سعیدُ که بجا نمیارم اما میلادُ الان گیرش میارم مرسی اره میلاد مسئول هماهنگیه همون و اکی کن نه بابا خودت از رفیقت بهتر بودی سلام برسون شبت ناز لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نه ایندفه یه دوست دیگس اگه سفارشی باشه میارمش البته سفارشيه...بيارش 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم میبرید؟ متاسفانه نه اتفاقا یه دوسته دیگم همرامه ! جا نمیشیم ؟ فقط من امشب راه میفتم تا چند ساعت دیگه . اگه میشه مکان و ساعت دقیقش ُ به من بگین که یجوری پیداتون کنم مرسی :hapydancsmil: فقط مواظب باش اونجا رو مثل تالارتون گم نکنیا 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سفارشيه...بيارش نمیاد الهام ! میگه یه سفر دیگه از قبل هماهنگ کردم نمیتونم کنسلش کنم ! بحساب سفرش کاریه 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ HaMiD.CFD اگه همدانی بیا دست منم بگیر منم میخوام بیام 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ HaMiD.CFD اگه همدانی بیا دست منم بگیر منم میخوام بیام در حال حاظر که همدان نیستم ولی همشهری هستیم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ متاسفانه نه شایدم اومدم............ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ در حال حاظر که همدان نیستم ولی همشهری هستیم خسته نباشید لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ شایدم اومدم............ نه نیا خسته نباشید سلامت باشید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نه نیا سلامت باشید باشه....من که اصلا میدون صادقیه رو بلد نیستم..چجوری بیام احتمال 99 درصد خواب هم ممکنه بمونم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ باشه....من که اصلا میدون صادقیه رو بلد نیستم..چجوری بیاماحتمال 99 درصد خواب هم ممکنه بمونم:icon_pf (34): منم همینو میگم دیگه،بگیر تخت بخواب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده