bme.masood 5832 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 همون حدوداچند نفریم با هم میریم شمام خواستی بیا ولی دیگه دوستت و نیاری ها اتفاقا یه دوسته دیگم همرامه ! جا نمیشیم ؟ فقط من امشب راه میفتم تا چند ساعت دیگه . اگه میشه مکان و ساعت دقیقش ُ به من بگین که یجوری پیداتون کنم مرسی 2
hilda 13376 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 اتفاقا یه دوسته دیگم همرامه ! جا نمیشیم ؟ فقط من امشب راه میفتم تا چند ساعت دیگه . اگه میشه مکان و ساعت دقیقش ُ به من بگین که یجوری پیداتون کنم مرسی همون دوست اوندفعیه ؟ خب اگه اونه بیار عب نداره فک کنم با مترو میریم مشکل جا نیست هنوز هماهنگ نشده و مکان دقیق شما با یکی از بچه ها هماهنگ شو که جا نمونی من و خوش فکر و الهام و احتمالا سعید هستیم 1
کتایون 15176 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 اتفاقا یه دوسته دیگم همرامه ! جا نمیشیم ؟ فقط من امشب راه میفتم تا چند ساعت دیگه . اگه میشه مکان و ساعت دقیقش ُ به من بگین که یجوری پیداتون کنم مرسی چه خوب که میای:hapydancsmil:...
bme.masood 5832 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 شومام بیا همون دوست اوندفعیه ؟خب اگه اونه بیار عب نداره فک کنم با مترو میریم مشکل جا نیست هنوز هماهنگ نشده و مکان دقیق شما با یکی از بچه ها هماهنگ شو که جا نمونی من و خوش فکر و الهام و احتمالا سعید هستیم نه ایندفه یه دوست دیگس اگه سفارشی باشه میارمش البته اقا سعیدُ که بجا نمیارم اما میلادُ الان گیرش میارم مرسی 1
bme.masood 5832 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 چه خوب که میای:hapydancsmil:... اگه تو این تهران بزرگ گم و گور نشم تهنایی خوبه مرسی کتییییییییی من دیگه برم حاظر شم که الان دیگه قطارم میره 2
hilda 13376 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 نه ایندفه یه دوست دیگس اگه سفارشی باشه میارمش البته اقا سعیدُ که بجا نمیارم اما میلادُ الان گیرش میارم مرسی اره میلاد مسئول هماهنگیه همون و اکی کن نه بابا خودت از رفیقت بهتر بودی سلام برسون شبت ناز
الهام. 8079 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 نه ایندفه یه دوست دیگس اگه سفارشی باشه میارمش البته سفارشيه...بيارش 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 منم میبرید؟ متاسفانه نه اتفاقا یه دوسته دیگم همرامه ! جا نمیشیم ؟ فقط من امشب راه میفتم تا چند ساعت دیگه . اگه میشه مکان و ساعت دقیقش ُ به من بگین که یجوری پیداتون کنم مرسی :hapydancsmil: فقط مواظب باش اونجا رو مثل تالارتون گم نکنیا 4
bme.masood 5832 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 سفارشيه...بيارش نمیاد الهام ! میگه یه سفر دیگه از قبل هماهنگ کردم نمیتونم کنسلش کنم ! بحساب سفرش کاریه 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 HaMiD.CFD اگه همدانی بیا دست منم بگیر منم میخوام بیام 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 HaMiD.CFD اگه همدانی بیا دست منم بگیر منم میخوام بیام در حال حاظر که همدان نیستم ولی همشهری هستیم 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 در حال حاظر که همدان نیستم ولی همشهری هستیم خسته نباشید
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 شایدم اومدم............ نه نیا خسته نباشید سلامت باشید 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 نه نیا سلامت باشید باشه....من که اصلا میدون صادقیه رو بلد نیستم..چجوری بیام احتمال 99 درصد خواب هم ممکنه بمونم:icon_pf (34): 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 باشه....من که اصلا میدون صادقیه رو بلد نیستم..چجوری بیاماحتمال 99 درصد خواب هم ممکنه بمونم:icon_pf (34): منم همینو میگم دیگه،بگیر تخت بخواب 1
ارسال های توصیه شده