رفتن به مطلب

ادعات میشه؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

مگه جیمی ادعاش میشه خوشگله؟:ws52:

نخیر بنده در مواجهه با شرک!هم ادعام نمیشه خوشگلم!:ws37:

یعنی جیمی رو با شرک مقایسه کردی؟:hanghead:

دروغ میگی دخترا همیشه ادعای خوشگلی دارن :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 110
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببخشید من نقل قول میگیرم اما حرفت یه معادله دو طرفه نیست...الزما برای متواضع نبودن لازم نیست مدعی باشی، نبودن ادعا = خودسانسوری نیست

میشه مدعی نبود اما به قول شما جاه طلب و گستاخ هم بود..همین که یاد بگیری از حرفت و تفکری که فکر میکنی صحیحه و عملی که سنجیده انجام دادی دفاع کنی کافیه :w16:

کسی هم نگفت معادله دو طرف است. :w16:

گاهی وقتا فرد مسئول دید طرف مقابل نیست!

فرض بفرمائید اینجانب در یک موضوعی که تخصصش رو دارم نظر میدم. و میگم من فلان چیز و فلان کار اشتباهه. من مسئول دید طرف مقابل نیستم که فکر میکنه بنده میخوام شاخ بازی دربیارم یا ... . همین میشه که حوزه های دانش توی ایران تخصصی نیست. چون علی رغم ادعای باطنی که همه دارند، کسی بروزش نمیده. و این خوب نیست.

در مقابلش ادعا داشتن توخالی هم جالب نیست. شما در سخنان همه ی انسانهای بزرگ جهان میتونید اهمیت "من" رو ببینید و در عین حال تواضع صحیح را نیز! از استیو جابز بگیر تا انیشتین.

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا بیخبر بمیرد در درد خودپرستی :w02:

دقیقا همینطوره

این اقایون اگه ادعا نداشته باشن انگار دنیاشون به اخر میرسه!

همین که ما باهاشون اسرار عشق و مستی نمگیم کلی ادعا پشتشه ازون نوع ادعا هایی که من دوست دارم...:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
همین که ما باهاشون اسرار عشق و مستی نمگیم کلی ادعا پشتشه ازون نوع ادعا هایی که من دوست دارم...:w02:

تا بیخبر بمیرد در درد خودپرستی :w02:

دقیقا همینطوره

این اقایون اگه ادعا نداشته باشن انگار دنیاشون به اخر میرسه!

یعنی ادعا داره از پستاتو می باره بعد میگین ما ادعا نداریم. :ws37:

چرا مخفیش میکنین؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
کسی هم نگفت معادله دو طرف است. :w16:

گاهی وقتا فرد مسئول دید طرف مقابل نیست!

فرض بفرمائید اینجانب در یک موضوعی که تخصصش رو دارم نظر میدم. و میگم من فلان چیز و فلان کار اشتباهه. من مسئول دید طرف مقابل نیستم که فکر میکنه بنده میخوام شاخ بازی دربیارم یا ... . همین میشه که حوزه های دانش توی ایران تخصصی نیست. چون علی رغم ادعای باطنی که همه دارند، کسی بروزش نمیده. و این خوب نیست.

در مقابلش ادعا داشتن توخالی هم جالب نیست. شما در سخنان همه ی انسانهای بزرگ جهان میتونید اهمیت "من" رو ببینید و در عین حال تواضع صحیح را نیز! از استیو جابز بگیر تا انیشتین.

مگه من با منیت مخالفت کردم؟ :w58: حرفات دقیقا همونه که من میگم!! منم میگم ادم بلد باشه به طور صحیح از چیزی که تخصصش را داره و میدونه درسته دفاع کنه نه نیاز به تواضع نمایشی و تعارفی است نه ادعا کردن!

فکر کنم در مفهوم ادعا برداشت های متفاوتی دارن همه!

و اینکه یه بار حضوری در مورش صحبت کردم باهات که چی اثر منفی داره بر دیگران اگه یادت باشه....

• Like 7
لینک به دیدگاه

چرا مخفیش میکنین؟

چرا اینجوری فکر میکنی؟؟ما فقط از حافظ عزیز شعری نقل قول کردیم، مفهومش هم مشخص بود

من شخصا نفرت از مدعی رو پنهان نمیکنم...اگر هم جایی ادعایی داشته باشم که زننده باشه یعنی همون توخالی خودم خودمو تنبیه میکنم :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مگه من با منیت مخالفت کردم؟ :w58: حرفات دقیقا همونه که من میگم!! منم میگم ادم بلد باشه به طور صحیح از چیزی که تخصصش را داره و میدونه درسته دفاع کنه نه نیاز به تواضع نمایشی و تعارفی است نه ادعا کردن!

فکر کنم در مفهوم ادعا برداشت های متفاوتی دارن همه!

و اینکه یه بار حضوری در مورش صحبت کردم باهات که چی اثر منفی داره بر دیگران اگه یادت باشه....

آره یادمه.

همون اینکه بنده مسئول دید نادرست دوستان به خودم نیستم. کسی رو هم نمیتونم اصلاح کنم! من در کنار بقیه و همگام بقیه دارم زندگی میکنم. شاید تا حدی بتونم باهاشون کنار بیام. اما تا وقتی احساس نکنم به کسی ضرر نمیزنم، کار خودمو میکنم.

میدونی این تاپیک اصلا واسه چی زده شد؟

واسه اینکه مدعی ها بیان و اعتراف کنند من جمله خودم! و تمام این بار منفی "ادعا داشتن" رو تحمل کنند. و اگر هم تواضعی در کار باشد همین است که تو به داشته هات علی رغم خطری که برای صحبت هات مبنی بر برداشت های نادرست داری اعتراف کنی! این یک پارادوکس عجیب است در جامعه ما.

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا مخفیش میکنین؟

من که گفتم ادعام میشه:w02:...خصوصا تو این موارد خاص..:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا اینجوری فکر میکنی؟؟ما فقط از حافظ عزیز شعری نقل قول کردیم، مفهومش هم مشخص بود

من شخصا نفرت از مدعی رو پنهان نمیکنم...اگر هم جایی ادعایی داشته باشم که زننده باشه یعنی همون توخالی خودم خودمو تنبیه میکنم :ws37:

ببین الان کلمه "نفرت" یک کلمه ی ثقیلی هست. کلا متنفر بودن دلیل خیلی سنگینی میخواد. چرا باید از "مدعی" متنفر بود؟ مگه مصدق مدعی نبود؟ مگه امیرکبیر مدعی اصلاحات نبود؟

ادعای صحیح چقدر میتونه به پیشرفت یه جامعه کمک کنه.

مثلامن تا الان نمیدونستم یکی از دوستام گیتاریسته! و اصلا هم نفهمیدم چرا بهم نگفته بود که گیتار میزنه چون حتما دعوتش میکردم بیاد باهامون بیرون برامون گیتار بزنه. اما مثل اینکه تواضعش بهش اجازه نمیداده! اصلا ایده این تاپیک هم از همون قضیه جرقه خورد تو ذهنم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
آره یادمه.

همون اینکه بنده مسئول دید نادرست دوستان به خودم نیستم. کسی رو هم نمیتونم اصلاح کنم! من در کنار بقیه و همگام بقیه دارم زندگی میکنم. شاید تا حدی بتونم باهاشون کنار بیام. اما تا وقتی احساس نکنم به کسی ضرر نمیزنم، کار خودمو میکنم.

ا.

عجب!! دید از کجا ناشی میشه اونوقت؟؟؟چرا دیدی که دیگران به اقای ایکس دارن با دیدی که به تو دارن فرق داره؟؟ مگه قراره کسی رو اصلاح کنی؟؟چرا از مسئولیت راجع به خودت سرباز میزنی توپ رو به میدون دیگران میندازی؟:w58:

اومدی رو هیچ وقت احساس نکردی ضرر زدی و در کنارش هیچ وقت هم احساس نکنی از تغییر ندادن رفتارت داری خودت ضرر میکنی اون وقت چی؟؟

میدونی این تاپیک اصلا واسه چی زده شد؟

واسه اینکه مدعی ها بیان و اعتراف کنند من جمله خودم! و تمام این بار منفی "ادعا داشتن" رو تحمل کنند. و اگر هم تواضعی در کار باشد همین است که تو به داشته هات علی رغم خطری که برای صحبت هات مبنی بر برداشت های نادرست داری اعتراف کنی! این یک پارادوکس عجیب است در جامعه م

پارادوکسش رو من بیشتر در تفکرات تو میبینم...شاید بهتر باشه مفهوم ادعا رو باز کنی...شاید تعاریفمون فرق میکنه :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ادعات میشه؟

همه موجودات زنده ازجمله انسان وحیوان قبل از اینکه ادعایی کنند مدعی هستند . ادعا داشتن هم به بیان و حرف زدن نیست . جنین ,با اولین ضربان قلبش دررحم مادرش ادعای موجودیت میکند . و مدعی میشود که وجود دارد

درمورد سوال شما هم بله ادعام میشه به دو صورت

اول در مسائل علمی تا حدی که اطلاع دارم و یاد گرفته ام و تجربه کرده ام ادعایش را دارم تا وقتی که خلافشان ثابت بشه

دوم در موضوعاتی نظری که ازروی استباط و کنار هم قرار دادن داده ها برداشتی کرده ام و تا خلافش برام ثابت نشه ادعای درست بودن برداشت خود را دارم .

• Like 4
لینک به دیدگاه

ادعا داشتن در مورد چیزی هم میتونه به شکل مثبت ارزیابی بشه و هم به شکل منفی.

کافیه در هر اظهار نظر و جمله ای که قراره به کار ببرید از عباراتی مثل " به نظر من " یا " من فکر میکنم " استفاده کنید.

به همراه این عبارات نظراتتون رو ارائه کنید و مخالفت ها و موافقت ها رو به زبون نرم اعلام کنید.

اینجوری نه معنای شاخ بازی نمود پیدا میکنه و نه بار منفی ادعا داشتن. خیلی هم میتونه مفید باشه.

اصل قضیه ، شخصیت بالغی طرف مقابلت هست که تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداره.

در این صورت مقصر فرد مدعی نیست!

شاید به همین دلیل و وجود این نوع شخصیت در اکثر ایرانیا ، اینطوری فرهنگ ریاکاری در این مملکت رشد پیدا کرده.

دیگران از اونجایی که شخصیت بالغی از سر و کولشون بالا میره ، دنبال شخصی میگردن که ادعای کمتری نسبت به سایرین داشته باشه تا هم شخصیتشون حفظ بشه و هم غرورشون.

• Like 7
لینک به دیدگاه
ببین الان کلمه "نفرت" یک کلمه ی ثقیلی هست. کلا متنفر بودن دلیل خیلی سنگینی میخواد. چرا باید از "مدعی" متنفر بود؟ مگه مصدق مدعی نبود؟ مگه امیرکبیر مدعی اصلاحات نبود؟

ادعای صحیح چقدر میتونه به پیشرفت یه جامعه کمک کنه.

مثلامن تا الان نمیدونستم یکی از دوستام گیتاریسته! و اصلا هم نفهمیدم چرا بهم نگفته بود که گیتار میزنه چون حتما دعوتش میکردم بیاد باهامون بیرون برامون گیتار بزنه. اما مثل اینکه تواضعش بهش اجازه نمیداده! اصلا ایده این تاپیک هم از همون قضیه جرقه خورد تو ذهنم.

عجب! همون تفاوت در تعاریف!

خب من باید بگم که مفهوم ادعا از همون بدو شنیدنش در ذهن من و همچنین مدعی مفهوم منفی ای هست، در کنار انرژی منفی ای که عموما مدعیان( بازم میگم صرفا منفی برداشت کنید) به جمع میدن، روابط دوستانه و غیر دوستانه خودشون رو هم خراب میکنن که هیچ به خاطر توقع بالایی که در اطرافیانشون از خودشون ایجاد میکنن بیشتر از بقیه تحت فشار نتیجه خوب کار و زیر ذره بین هستن البته اصولا کم هم نمیارن!

ببین رفیقی که مثال میزنی لازم نیست مدعی هنرش باشه اگه به هنرش و تواناییش باور داشته باشه و اعتماد به نفس نیازی نمیبینه تواضعش رو اینجوری خرج کنه

شما وقتی چیزی رو بلدی خب بلدی، همه دنیا هم بسیح باشن علیه ت، فکرت رو نمیتونن ازت بگیرن، اما نحوه بیان و رفتار تو تو رو متمایز میکنه از ادمی که بلده و مدعیانه برخورد میکنه و کسی که بلده و در عمل و اعتماد به نفس واقعی نشونش میده...من دومی رو میپسندم و تحسین میکنم :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مگه میشه؟ :banel_smiley_4:

والا شدنش که میشه! چون دوست دارم همیشه بهتر از روز قبل باشم یاد گرفتم اگر ادعا بکنم هیچ وقت فردام بهتر از امروزم نخواهد بود. وقتی ادعا میکنی نه کسی چیزی بهت یاد میده، نه خودت به دنبال یاد گرفتن چیزی میری. پس.... هیچ ادعایی ندارم! :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

مهندسان عزیز فرمول زیر رو به خاطر بسپارید:

X * s = c

c = عدد ثابت (همواره با توجه به توانایی، استعداد و مهارت اشخاص یک عدد ثابت برای هر فرد هست)

x = میزان ادعا

s = میزان عمل

(حاصلضرب ادعا در عمل همواره یک عدد ثابت هست! هرقدر از یکی کم کنی به اون یکی اضافه میشه)

• Like 8
لینک به دیدگاه
عجب!! دید از کجا ناشی میشه اونوقت؟؟؟چرا دیدی که دیگران به اقای ایکس دارن با دیدی که به تو دارن فرق داره؟؟ مگه قراره کسی رو اصلاح کنی؟؟چرا از مسئولیت راجع به خودت سرباز میزنی توپ رو به میدون دیگران میندازی؟:w58:

اومدی رو هیچ وقت احساس نکردی ضرر زدی و در کنارش هیچ وقت هم احساس نکنی از تغییر ندادن رفتارت داری خودت ضرر میکنی اون وقت چی؟؟

پارادوکسش رو من بیشتر در تفکرات تو میبینم...شاید بهتر باشه مفهوم ادعا رو باز کنی...شاید تعاریفمون فرق میکنه :ws37:

w58.gif

قربونت شاید بنده با یه خانمی دست بدم، بعد یکی که چارچوب ذهنی اش بسته اس فکر کنه من مشکل دارم، اما یکی که عادیه براش مشکلی نداشته باشه. شاید یکی نسبت به آدمای عینکی دید بدی داشته باشه! یکی اصلا شاید چون من بر خلاف عقیده اش حرف زدم خوشش نیاد! درسته که من به اکثریت دید مثبت دارم اما دلیلی نمی بینم طبق ساز هر کسی برقصم. شما اونو گفتی اما مصادیق و فرد رو برای بنده مثال نزدی و از بقیه هم که پرسیدم همچین دیدی نداشتن بهم و این یعنی "احساس کردم" که ضرری نداره.

ادعا هم تعریفش مشخصه، یعنی اگر در موردی تخصصی داری، بیانش کنی و برای صحت و درستی حرفت دلیل منطقی بیاری.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهندسان عزیز فرمول زیر رو به خاطر بسپارید:

X * s = c

c = عدد ثابت (همواره با توجه به توانایی، استعداد و مهارت اشخاص یک عدد ثابت برای هر فرد هست)

x = میزان ادعا

s = میزان عمل

(حاصلضرب ادعا در عمل همواره یک عدد ثابت هست! هرقدر از یکی کم کنی به اون یکی اضافه میشه)

این فرمول فقط در مورد آدمای خالی بند صدق میکنه.

اگر هیچ نظریه پردازی ادعا نداشته باشه هیچ وقت کتاب نمینویسه! تا حالا دیدی کسی کتاب بنویسه اسم خودشو ننویسه پاش؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
این فرمول فقط در مورد آدمای خالی بند صدق میکنه.

اگر هیچ نظریه پردازی ادعا نداشته باشه هیچ وقت کتاب نمینویسه! تا حالا دیدی کسی کتاب بنویسه اسم خودشو ننویسه پاش؟

مولانا!

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...