*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ ادعات میشه؟ به چی خوب؟؟ نوع ادعاها متفاوته 7 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ ادعام میشه که هیچ ادعایی ندارم! 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ به چی خوب؟؟نوع ادعاها متفاوته یه سوال ساده پرسیدما اگه تونستین جواب بدین. 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ نه ادعام میشه که هیچ ادعایی ندارم! مگه میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ گاهی اوقات هاااااااا... خب کدوم اوقات؟ 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اگر داشته باشم سعی نمیکنم با زبان بیانش کنم. مثلا ادعام میشه از دوستم با سوادترم، هی راه نمیرم و بهش بگم از تو باسوادترم بلکه در مورادی که لازمه با عمل ادعامو به خودم ثابت میکنم. 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اگر داشته باشم سعی نمیکنم با زبان بیانش کنم. مثلا ادعام میشه از دوستم با سوادترم، هی راه نمیرم و بهش بگم از تو باسوادترم بلکه در مورادی که لازمه با عمل ادعامو به خودم ثابت میکنم. هاااااااااا اصلا میشه آدم هیچ ادعایی نداشته باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ تو چیزی که حرفی واسه گفتن داشته باشم آره...اما خب باز به جمع بستگی داره باید ببینم چه قدر ظرفیت موجوده... گاهی جلو بعضی آدما هم خوشم میاد ادعام بشه چون اگه ادعات نشه اون وقت کلات به طرز محسوسی پس معرکه اس... در حالت کلی از آدم های همیشه مدعی بیزارم و فراری... 10 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ هاااااااا... خب کدوم اوقات؟ اوقاتی که میبینم کسی که نصف من بازدهی نداره ، دو برابر من ادعا داره! منم دلم قرص میشه. 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ یه سوال ساده پرسیدما اگه تونستین جواب بدین. باشه باشه اره خوب...... به چیزایی که دارم ادعام میشه....به خصلتهای خوب و شاید بدم..... اما به چیزایی که ندارم هیچ ادعایی ندارم...... مثلا ادعام نمیشه که خیلی آدم خوبیَم چون هنوز با خووب مطلق خیلی فاصله دارم 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خوب ادعا که دارم تو چیزایی که بهش مسلطم و میدونم و دارم فقط آخه اینم شد سوال؟ 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ آخه سوالت یه جوریه،تا حالا بهش فکر نکردم،اما خب آگر بخوام یه جوابی بدم"در مواردی که ببینم به مطلبی یا موضوعی مسلط هستم،ادعام میشه..." 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اگه از پسش بر بیام آره، وگرنه خیر 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده