رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

متشکرم..انتظارواکنشی شدیدترداشتم.!درمورداینکه زنان به‏ ‏مردان اعتمادندارندچراهنگامی کهمیخواهندبه بخش مربوط به مردان هجوم بیاورنداین اعتمادرادارند؟آفتاب آمددلیل آفتاب؟ درموردنمایش بدن عریان باشماموافقم...اماتساوی کامل حقوق زن ومردعملا غیرممکن است چون حقوق این دو همجنس نیست که بخواهدتساوی داشته باشد....میشودشمابرای من توضیح دهیددرحال حاضرچه نوع آزادیرافقط اززنان گرفته اندومردان درآن آزادی غوطه ورهستند؟
من نمیدونم شما کدوم مترو رو می‌گید ولی‌ تا جایی‌ که من دیدم زن‌ها اکثرا واگن بانوان سوار میشن!!!!!! اگر غیر از اینه بگید! دو سه تا خانوم موقع خلوت بودن یا بسته شدن در مترو می‌رن واگن عمومی‌(عمومی‌!!) مشکلی‌ توش نمی‌بینم! واگن عمومی‌ عمومیه دیگه؟؟ نیست؟؟

میگم چطوره دلیل تصمیم جدا سازی واگن برای خانوم‌ها رو برید از تصمیم گیرندش بپرسید!!!

غیر ممکن؟؟ پیمان جان خیلی‌ وقته دنیا حقوق برابر به هر دو داده!!!!!!!!! ایران و عربستان رو دنیا نبین!

در مورد سوال آخرت متوجه نشدم چرا پرسیدی؟؟ حرفی‌ در این مورد زدم؟ که البته آزادی در ایران زیاد از زنها گرفته شده و مردان در آن غوطه ورند!! و همینطور قوانینی به نفع زن‌ها هست که باعث ظلم به مرد هاس!!!

ولی‌ حرف ما این بود؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 138
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

جدا چرا این همه از دخترا گله دارین؟

من تقریبا تمام پست ها رو تا به این جا خوندم و واقعا نمی دونم چرا این قدر بی حیایی رو به دخترا نسبت می دین؟!

به نظر شما درسته که همه ی آقایون رو به چشم مردانی دید که همیشه چشمشون دنبال دختر و زن های مردم هست؟! مطمئنا این طور نیست که همه ی آقایون این طور باشن با این که الان انواع و اقسام مزاحمت ها از طرف آقایون برای خانوم ها دیده می شه اما هیچوقت دخترا همه ی پسر هارو این طور فرض نمی کنن پس چه دلیلی داره که آقایون کوچکترین حرکت از خانوم ها رو بی حیایی می دونن و این رو به همه ی دخترا نسبت می دن؟!

من منکر این نیستم که دخترایی هستن که بی حیا و بی شرمن و خیلی چیزا براشون اهمیت نداره اما اینا دقیقا می تونن هم ارز همون مردانی باشن که در بالا ذکر شد!

البته آقا پیمان من احتمالا منظورتون رو از صندلی جلو نشستن خانوم ها درست درک نکردم اما آیا واقعا نشستن در صندلی جلو برای یه خانوم بهتر از نشستن در کنار دو مرد دیگه در صندلی عقب نیست؟!!

ممکنه در هر دو جنس، کسانی باشن که ویژگی هاشون - حتی برای هم جنسانشون - آزار دهنده باشه اما این درست نیست که همه رو به یه چشم ببینیم!اونم طوری که شاید بشه یه جورایی توهین فرضش کرد!!!

به هر حال شاید بهتر باشه در کنار همه ی این حرف ها و گلایه ها کمی هم منصفانه قضاوت کنیم...

• Like 6
لینک به دیدگاه
من نمیدونم شما کدوم مترو رو می‌گید ولی‌ تا جایی‌ که من دیدم زن‌ها اکثرا واگن بانوان سوار میشن!!!!!! اگر غیر از اینه بگید! دو سه تا خانوم موقع خلوت بودن یا بسته شدن در مترو می‌رن واگن عمومی‌(عمومی‌!!) مشکلی‌ توش نمی‌بینم! واگن عمومی‌ عمومیه دیگه؟؟ نیست؟؟

میگم چطوره دلیل تصمیم جدا سازی واگن برای خانوم‌ها رو برید از تصمیم گیرندش بپرسید!!!

غیر ممکن؟؟ پیمان جان خیلی‌ وقته دنیا حقوق برابر به هر دو داده!!!!!!!!! ایران و عربستان رو دنیا نبین!

در مورد سوال آخرت متوجه نشدم چرا پرسیدی؟؟ حرفی‌ در این مورد زدم؟ که البته آزادی در ایران زیاد از زنها گرفته شده و مردان در آن غوطه ورند!! و همینطور قوانینی به نفع زن‌ها هست که باعث ظلم به مرد هاس!!!

ولی‌ حرف ما این بود؟

مترو؟!!!!w58.gifما تو اصفهان هنوز مترو نداریم:ws3:من بحثم تو اتوبوس ومکانهایی مثل این بود که جداسازی انجام شده اما درعمل زیاد خانومها بهش پایبند نیستند ، بود.

حالا در مورد متروهم گفتید واگن عمومی !!!در این مورد نمیتوان چیزی بگویم icon_razz.gif

حقوق مساوی!!من هنوز برایم مشخص نیست کدام حقوق مساویست؟چیزی که من درحال حاضر میبینم این است که بیشتر فرصتهای شغلی را بانوان تصاحب کرده اند اما اولین سوال روز خواستگاری این است که شغل آقاداماد چیست؟اگر وظایف تقسیم هم شود باز کار بیرون وظیفه لاینفک مردان است اما نمیتوان توقع داشت زن در خانه کار کند...کار بیرون هم دلخواه خودش هست دوست داشت میرود مردهم نباید مخالفت کند دوست نداشت نمیرود مرد هم نباید زن را به کار بیرون اجبار کند.میشه بگی چرا؟

تمام هدف وبحث من در این تاپیک این بود که چرا فکر میکنید فقط دارد به مردان ظلم میشود یا به زنان؟فعلا با شرایط کنونی جامعه ما به هردو تقریبا با یک شدت وحدت فشار وزور وارد میشود اما با جنسی متفاوت ....

نتیجه ای که میخواستم در آخر در یک بحث منطقی بگیریم همین بود که بیشتر مشکلات ما سر لج ولجبازی سنتی میان مردها وزنان است

بحث تحجر و مدرنیته بودن هم بالاخره متاع کفر ودین بی مشتری نیست،گروهی این گروهی آن پسندند:a030:

باز از نظرات شما بهره خواهم برد:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مترو؟!!!!:w58:ما تو اصفهان هنوز مترو نداریم:ws3:من بحثم تو اتوبوس ومکانهایی مثل این بود که جداسازی انجام شده اما درعمل زیاد خانومها بهش پایبند نیستند ، بود.

حالا در مورد متروهم گفتید واگن عمومی !!!در این مورد نمیتوان چیزی بگویم :icon_razz:

حقوق مساوی!!من هنوز برایم مشخص نیست کدام حقوق مساویست؟چیزی که من درحال حاضر میبینم این است که بیشتر فرصتهای شغلی را بانوان تصاحب کرده اند اما اولین سوال روز خواستگاری این است که شغل آقاداماد چیست؟اگر وظایف تقسیم هم شود باز کار بیرون وظیفه لاینفک مردان است اما نمیتوان توقع داشت زن در خانه کار کند...کار بیرون هم دلخواه خودش هست دوست داشت میرود مردهم نباید مخالفت کند دوست نداشت نمیرود مرد هم نباید زن را به کار بیرون اجبار کند.میشه بگی چرا؟

تمام هدف وبحث من در این تاپیک این بود که چرا فکر میکنید فقط دارد به مردان ظلم میشود یا به زنان؟فعلا با شرایط کنونی جامعه ما به هردو تقریبا با یک شدت وحدت فشار وزور وارد میشود اما با جنسی متفاوت ....

نتیجه ای که میخواستم در آخر در یک بحث منطقی بگیریم همین بود که بیشتر مشکلات ما سر لج ولجبازی سنتی میان مردها وزنان است

بحث تحجر و مدرنیته بودن هم بالاخره متاع کفر ودین بی مشتری نیست،گروهی این گروهی آن پسندند:a030:

باز از نظرات شما بهره خواهم برد:icon_gol:

خوب منکه تهرانم از یه دختر اصفهانی باید پرسید... البته شک دارم زنها هجوم ببرن سمت آقایون!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

حقوق مساوی در دنیا و خواستگاری در ایران! ربطش رو روشن کن!

چرا از این بحث کج میشی‌ سمت یه مسئله دیگه؟؟؟ اینا چه ربطی‌ به حرفایی که من زدم داشت؟؟؟

خواستگاری رو قبول ندارم عرف خواستگاری و .. رو قبول ندارم کسی‌, کسی‌ رو مجبور به قبول این شرایط نکرده مردی نمیخواد این رسم رو قبول نکنه همینطور زنی‌ اگه قبول نداره!

اینایی که گفتی‌ خیلی‌ کلی‌ و بی‌ ربط بود! هرکی‌ شرایط زندگی‌ خودش رو داره یکسان نیست...

هر دفعه یه هدفی‌ واسه تاپیکت بیان میکنی‌!

منکه نتیجه‌ای از بحث تو تاپیکت ندیدم که بخواد لج و لج بازی سنتی‌ هم باشه!

چه خوبه بحث می‌کنیم به نظرات هم توجه کنیم و رو همون نظرات مطرح شده حرف بزنیم هوم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب منکه تهرانم از یه دختر اصفهانی باید پرسید... البته شک دارم زنها هجوم ببرن سمت آقایون!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

حقوق مساوی در دنیا و خواستگاری در ایران! ربطش رو روشن کن!

چرا از این بحث کج میشی‌ سمت یه مسئله دیگه؟؟؟ اینا چه ربطی‌ به حرفایی که من زدم داشت؟؟؟

خواستگاری رو قبول ندارم عرف خواستگاری و .. رو قبول ندارم کسی‌, کسی‌ رو مجبور به قبول این شرایط نکرده مردی نمیخواد این رسم رو قبول نکنه همینطور زنی‌ اگه قبول نداره!

اینایی که گفتی‌ خیلی‌ کلی‌ و بی‌ ربط بود! هرکی‌ شرایط زندگی‌ خودش رو داره یکسان نیست...

هر دفعه یه هدفی‌ واسه تاپیکت بیان میکنی‌!

منکه نتیجه‌ای از بحث تو تاپیکت ندیدم که بخواد لج و لج بازی سنتی‌ هم باشه!

چه خوبه بحث می‌کنیم به نظرات هم توجه کنیم و رو همون نظرات مطرح شده حرف بزنیم هوم؟

فعلا که میارنhanghead.gif

چیکار به دنیا دارم آخه w58.gif ایران جدای از دنیاست یعنی تاحالا متوجه نشدی؟:ws52:هم زنانش هم مردانش

بالاخره از خودشماهم بخوام خواستگاری کنم باید از طریق سنت وارد بشم درسته؟اگه نه آدرس پلیز:ws3:

شاید چون یه دفعه سمت وجهت تاپیک از دستم خارج شد ودیدم نظری ندم بهتره جاهایی که نظر دادم اغلب نظرات شخصی بوده نه جهت دادن به تاپیک:ws3:

توصیه تون رو سعی میکنم عمل کنم :icon_gol::a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فعلا که میارن:hanghead:

چیکار به دنیا دارم آخه :w58: ایران جدای از دنیاست یعنی تاحالا متوجه نشدی؟:ws52:هم زنانش هم مردانش

بالاخره از خودشماهم بخوام خواستگاری کنم باید از طریق سنت وارد بشم درسته؟اگه نه آدرس پلیز:ws3:

شاید چون یه دفعه سمت وجهت تاپیک از دستم خارج شد ودیدم نظری ندم بهتره جاهایی که نظر دادم اغلب نظرات شخصی بوده نه جهت دادن به تاپیک:ws3:

ایران جدای دنیاست!!!!!!!!پس حقوق برابر نباید داشته باشیم!!!!!!!!!!!!!! اوکی خیلییییییییییی منطقی‌ بود قانع شدم!!!!!!!!:w16:

نه من اجازه هم چین کاری(خواستگاری سنتی‌) به کسی‌ نمیدم (البته صف بستنا من نمیزارم:biggrin:)

در مورد بقیهٔ پستت هم چیزی ندارم بگم!!!! :banel_smiley_4:

.

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فعلا که میارن:hanghead:

چیکار به دنیا دارم آخه :w58: ایران جدای از دنیاست یعنی تاحالا متوجه نشدی؟:ws52:هم زنانش هم مردانش

نه من اینو نپرسم نمیشه!!!! فرق مرد‌ها و زن‌های ایرانی‌ رو که باعث جداییشون از دنیا میشه رو میگی‌ که ابهامی نمونه؟

فقط می‌خوام دیدم کامل تر بشه!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه من اینو نپرسم نمیشه!!!! فرق مرد‌ها و زن‌های ایرانی‌ رو که باعث جداییشون از دنیا میشه رو میگی‌ که ابهامی نمونه؟

فقط می‌خوام دیدم کامل تر بشه!!

پاسخ این پرسش شما را ترجیح میدهم ندهم شما فرض را بر این بگذارید نمیدانم و صرفا حرفی از روی نادانی زده ام:icon_gol::a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پاسخ این پرسش شما را ترجیح میدهم ندهم شما فرض را بر این بگذارید نمیدانم و صرفا حرفی از روی نادانی زده ام:icon_gol::a030:
خوب من کاملا جواب رو گرفتم.. جوری بود حتی خودتون نتونستید رک بگید... امیدوارم بقیهٔ دخترا هم متوجه شده باشن... در کل تاپیک خوبی‌ بود شناخت‌ها از هم بیشتر شد:ws37:
لینک به دیدگاه
این مثال ازاین جنبه بهش نگاه کنیدکه منظورم اینه اگه همین کاررویه پسرمیکردچه میشد؟نه اینکه فقط به صرف نشستن جلوشخص بی حیامیشه...منظورم رودرست متوجه نشدید...

شما این مثالتونو نوعی از کارایی که باعث میشه یه شخص بی حیا باشه گفتید منم میگم چه مرد چه زن اگه اینکارو بکنن نمیشه گفت بی حیا هستن وگرنه من متوجه مثالتون شدم:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما این مثالتونو نوعی از کارایی که باعث میشه یه شخص بی حیا باشه گفتید منم میگم چه مرد چه زن اگه اینکارو بکنن نمیشه گفت بی حیا هستن وگرنه من متوجه مثالتون شدم:w16:

اینکه شخصی بدون توجه به اینکه شما ناراحت میشوید یا نه در کنار شما بنشیند (حال ممکنه این نشستن در جایی غیراز تاکسی یا اتوبوس باشه )وشما را از حضور خود معذب کند را نوعی بی حیایی محسوب نمیکنید؟شاید بگویید خیر اما تجربه چیز دیگری در جامعه به من ثابت کرده است .شاید شما حیا کنید وچیزی نگویید اما در دل اورا فردی بی حیا محسوب نمیکنید؟:ws52:

نمیدانم شاید برخورد دخترهای اصفهانی اینجوره فقط :ws51:

چون در بسیاری موارد شاهد این بوده ام که اگر مردی بدون غرض هم قصد نشستن کنار دختری را داشته باشد با واکنش خوبی از سمت اون دختر روبرو نمیشود...

البته مسلم است که تعریف حیا این روزها خیلی با تعاریفی که چند سال پیش وجود داشت فرق میکند اما درد بزرگی ست که دوگانگی در تعریف و عمل از حیا در جامعه وجود دارد

حال سوال من این است

شما چه رفتارهایی را از جنس مخالف نشانه ی بی حیایی اون شخص میدونید ؟هرکس با تعریف خودش از حیا بگه بهتره تا اینجوری تعاریفی که از حیا در جامعه بین زنانومردان هست را هم ببینیم چی هست؟

با بیان این نظرات بالاخره هرکس خودش نسبت به شرایطش درست ترین تعریف رو انتخاب و در دیدگاه خودش اگر خطایی هست اصلاح میکنه ...:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه جنگ مال قدیم بوده و مردها میمردن،اون زایمانی هم که زن ها میمردند مال قدیم بوده.

الان اینقدر عمل های جراحی و... هست که احتمال مرگ مادر زیر 1 درصده.

جنگ های الان هم خیلی بدتر از قدیم هاست.

ولی برای من همیشه سئواله،چرا اینقدر که زنان تشکل درست میکنن تا ارث برابر مرد داشته باشند،مردها تشکلی درست نمیکنن که مهریه رو از زن ها بردارن یا زن ها رو مجبور کنن برن سربازی.

مردها با وجودیکه میدانند در مهریه بالا و سربازی بهشون ظلم شده اما به خاطر منش ناشی از مردانگی و قناعتی که دارند،هرگز اعتراض نمی کنند.:sigh:

اما زنان مدام سر ارث و حق طلاق اعتراض دارند !!!!

اسی اشتباه کردند زنها که ارث برابر گرفتند.........

اخه ارث زمانی به کسی میرسه که اون شخص مرده باشه پس باز ارث به مردها میرسه و زنها باز هم هیچ چیزی بیشتر نصیبشون نشده:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینکه شخصی بدون توجه به اینکه شما ناراحت میشوید یا نه در کنار شما بنشیند (حال ممکنه این نشستن در جایی غیراز تاکسی یا اتوبوس باشه )وشما را از حضور خود معذب کند را نوعی بی حیایی محسوب نمیکنید؟شاید بگویید خیر اما تجربه چیز دیگری در جامعه به من ثابت کرده است .شاید شما حیا کنید وچیزی نگویید اما در دل اورا فردی بی حیا محسوب نمیکنید؟:ws52:

نمیدانم شاید برخورد دخترهای اصفهانی اینجوره فقط :ws51:

چون در بسیاری موارد شاهد این بوده ام که اگر مردی بدون غرض هم قصد نشستن کنار دختری را داشته باشد با واکنش خوبی از سمت اون دختر روبرو نمیشود...

البته مسلم است که تعریف حیا این روزها خیلی با تعاریفی که چند سال پیش وجود داشت فرق میکند اما درد بزرگی ست که دوگانگی در تعریف و عمل از حیا در جامعه وجود دارد

حال سوال من این است

شما چه رفتارهایی را از جنس مخالف نشانه ی بی حیایی اون شخص میدونید ؟هرکس با تعریف خودش از حیا بگه بهتره تا اینجوری تعاریفی که از حیا در جامعه بین زنانومردان هست را هم ببینیم چی هست؟

با بیان این نظرات بالاخره هرکس خودش نسبت به شرایطش درست ترین تعریف رو انتخاب و در دیدگاه خودش اگر خطایی هست اصلاح میکنه ...:a030:

من گفتم این دلیل خوبی نیست چون ممکنه یکی مجبور باشه با تاکسی سریع تر بره اون وقت باید وایسه تا یه تاکسی پیداشه که مرد نباشه:w58:اگه یکی اینکارو از قصد بکنه جواب کارشو میدم ولی اگه از قصد نباشه وقتی ببینم بنده ی خدا عجله داره خب سعی میکنم بی تفاوت باشم!نه تنها برخورد دخترای اصفهانی اینطور نیست هر دختری از هرجایی که باشه فرقی نداره مطمئنن حیا سرش میشه!

خب اون دختر که میبینه خیلی ناراحت اونجا نشینه وقتی یکی بی قصد کاریو بکنه کار درستی نیست بد جوابشو بدی!

حرفه شما درسته ولی یه نکته ای که وجود داره اینکه بحث حیا فقط مختص خانم ها نیست بلکه خیلی از اقایون امروزی هم هستند که حیا ندارندو خیلی بدتر از یه زن بی حیا رفتار میکنند!

حالا جواب سوالتون

اینکه زل بزنه بهم،به خودش اجازه بده خودشو به من بماله یا دست بزنه بهم،وقتی تو خیابونی تیکه بندازه،غیرت سرش نشه اگرم بشه فقط برای ناموس خودش غیرت داشته باشه به بقیه که برسه همه چی یادش بره،اینکه با افکارش یه دخترو تجزیه تحلیل کنه،عین لشه ها هی راه بره به دخترا بگه عزیزم خوشگله (این چیزا رو خودم دیدم که مثال میزنم)!

حیا در اول یعنی دونستن حد خودت و طرف مقابلت اینکه بدونی تاچه حدی میتونی نزدیک بشی و رفتار کنی بعد از اون باید بدونه چشمشو چطور نگه داره چطور افکارشو درست باشه که البت همش باز برمیگرده به دونستن حد خودمون وقتی بفهمیم تا چه حد میتونیم به یه زن یا مرد نگا کنیم فکر کنیم و چطور حرف بزنیم حیا خودبه خود بوجود میاد چون میتونی اندازه ی خودتو بسنجی دیگه فراتر از حدت عمل نمیکنی و بی حیا شمرده نمیشی!

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلا مردها موجوداتی ذلیل هستند:icon_razz: وقتی به دنیا میاد،همون که تو قنداقه،ننه ذلیله بزرگ میشه جوون میشه،رفیق ذلیله باز بزرگتر میشه زن میگه،دیگه معلومه ... پیر میشه،میفته میمیره هم بهش میگن ذلیل مرده:icon_razz: من نمیدونم خانوم ویویان چه اصراری دارن سربازی رو با درس و مشق مقایسه کنند و بگند که این دوتا برابرند و هی ثابت کنند که کم نیاوردند:ws3:سربازی اصلا با درس خوندن قابل قیاس نیست!

• Like 4
لینک به دیدگاه

نشد همه پستا روبخونم اما دوتا خصوصیت بد عمده ای که برا خانما ذکر شد مادی گرایی و اینکه وقتی از چیزی ناراحتن بیان نمیکنن بود نمیخوام دفاعیه دخترونه بنویسم شاید بشه اسمشو گذاشت راهکار

درمورد اولی فکر میکنم این پول پسرا نیست که دختر رو جذب خودش میکنه بلکه رفتار اون پسر پولداره که خیلی وقتا با رفتار پسر بی پول فرق میکنه مثلا شما وقتی یه هدیه گرونقیمت واسه دختره میخری دختر احساس میکنه که براش ارزش قائل بودی یا یه جورایی رابطه از نظر تو جدیه حالا اگه توی پسر باید بتونی این حس ارزشمندی رو بدون دادن یه کادوی گرونقیمت به دختر بدی(البته این مثال بودا) خیلی رفتارای دیگه هستن

اما راجع به ازدواج هم خب تواین دوره زمونه با این اوضاع اقتصادی شما اگه پدریه دخترباشی اولین سوالت از اقا داماد این نیست که شغلت چیه؟؟؟ چقدر درامد داری؟؟

درمورد دوم هم این اخلاقی که خیلی از خانما واز جمله خودم دارم معمولا مستقیم ناراحتیشونو بیان نمیکنن ولی شما وقتی وارد یه رابطه میشی و به یه خانم نزدیک میشی(دوست ،همسرو...) ناخوداگاه ناراحتیشو حتی اگه بیان نکنه میفهمی و خیلی راحت میتونی درمورد دلیلش و حل کردن ناراحتی باهم صحبت کنید

این یه چکیده خیلی کوتاه از چندتا مطلب روانشناسی بود که قبلا خوندم و امتحان کردم :ws3: جواب داد

• Like 4
لینک به دیدگاه

شما چه رفتارهایی را از جنس مخالف نشانه ی بی حیایی اون شخص میدونید ؟

این ناشی از سوخیدن تر و خشک با همدیگر میباشد اکثردخترا تجاربی داشتن که ترجیح میدن هیچ مردی بی قصد و غرض هم کنارشون نشینه مگه اینکه بشناسن طرفو :banel_smiley_4:

به نظر من تو یه رابطه اجتماعی (همکاری، همکلاسی و...) دخترا بیشتر حریم روابطو تعیین میکنن و به پسر اول ببینه دختر تا کجا پیش میره حدو حدود حیایی که باید رعایت کنه میاد دستش

• Like 2
لینک به دیدگاه
این ناشی از سوخیدن تر و خشک با همدیگر میباشد اکثردخترا تجاربی داشتن که ترجیح میدن هیچ مردی بی قصد و غرض هم کنارشون نشینه مگه اینکه بشناسن طرفو :banel_smiley_4:

خوب این ترک وخشک سوزیدن رو از جانب پسرها هم میشه اعمال کرد ها:ws52:یعنی از جانب پسرها هم از بس دخترها ، از پسر فقط برای سرگرمی استفاده کرده اند دست به اینگونه اعمال میزنند یا مثالهای مشابه پس این دلیل شما رو من نمیتوانم بپذیرم.چون هر مثالی بزنید باالعینه برای دخترها هم وجود دارد اما با درصدهایی متفاوت...دوجانبه است:a030:

به نظر من تو یه رابطه اجتماعی (همکاری، همکلاسی و...) دخترا بیشتر حریم روابطو تعیین میکنن و به پسر اول ببینه دختر تا کجا پیش میره حدو حدود حیایی که باید رعایت کنه میاد دستش

دقیقا چرا؟چه کسی یا چه چیزی این حق رو به دخترها میده که اونها تعیین کننده ی این حد ومرز باشند؟:banel_smiley_4:

درمورد اولی فکر میکنم این پول پسرا نیست که دختر رو جذب خودش میکنه بلکه رفتار اون پسر پولداره که خیلی وقتا با رفتار پسر بی پول فرق میکنه مثلا شما وقتی یه هدیه گرونقیمت واسه دختره میخری دختر احساس میکنه که براش ارزش قائل بودی یا یه جورایی رابطه از نظر تو جدیه حالا اگه توی پسر باید بتونی این حس ارزشمندی رو بدون دادن یه کادوی گرونقیمت به دختر بدی(البته این مثال بودا) خیلی رفتارای دیگه هستن

نمیدانم چرا در قسمتهای بلد و رنگی شده تناقض حس میکنم ؟شما این حس رو نداری؟:ws52:

اما راجع به ازدواج هم خب تواین دوره زمونه با این اوضاع اقتصادی شما اگه پدریه دخترباشی اولین سوالت از اقا داماد این نیست که شغلت چیه؟؟؟ چقدر درامد داری؟؟

خوب مسلما حرف شما درسته اما چیزی که این وسط هست اینه که چرا دخترها حاضر میشوند بر سر کارهایی بروند که میتواند دست شوهرآینده خودشان باشد؟آن هم با درآمد وحقوقی کمتر از آنچه یک پسر میگیرد؟به نظر شما این توقع کارفرمایان را بالا نمیبرد؟آیا یک پسر میتواند با حقوق یک دختر زندگی را اداره کند؟

من مخالفتی با شغل زنان ندارم اما چرا حاضر میشوند همان شرایط کاری یک پسررا با حقوقی کمتر بپذیرند؟چه چیزرا میخواهند اثبات کنند؟

درمورد دوم هم این اخلاقی که خیلی از خانما واز جمله خودم دارم معمولا مستقیم ناراحتیشونو بیان نمیکنن ولی شما وقتی وارد یه رابطه میشی و به یه خانم نزدیک میشی(دوست ،همسرو...) ناخوداگاه ناراحتیشو حتی اگه بیان نکنه میفهمی و خیلی راحت میتونی درمورد دلیلش و حل کردن ناراحتی باهم صحبت کنید

درسته متوجه میشویم ناراحت است اما وقتی دلیلی را بازگو نمیکند قطعا نمیتوان راهی برای حل آن مشکل وناراحتی پیدا کرد...نمیدان بگویم اغلب یا بعضا ، خانومها حاضر نیستند از ناراحتی هایشان با مردها صحبت کنند ودر این زمینه بسیار خوددار میشونداما باید توجه داشته باشید که خلقت مردان به اندازه زنان ریزبین ودقیق نیست اگه پرسید چه شده وشما گفتید هیچی!!!ما مردها معمولا بنابراین میگذاریم که واقعا اتفاقی نیافتاده چون اگر افتاده بود میگفت..شاید این پاسخ از نظر شما زنان احمقانه بیاید اما مردهاتا آنجا که میدانم چنین تصوری میکنند....گرچه چندین بار قطعا علت ناراحتی را از شما میپرسند اما چون شما دائم میگویید هیچی!!آنها هم ترجیح میدهند پاپیچ شما نشوند....

من شخصا معتقدم مشکل هرچقدر بزرگ هم باشد میتوان با گفت وشنود راه حلی برایش پیداکرد اما از سکوت هیچ مشکلی حل نه شده ،نه میشود

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...