رفتن به مطلب

انتخاب شدن یا کردن - مسأله این است.

Artaria

ترجیح میدهید انتخاب شوید یا انتخاب شوید؟  

19 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ترجیح میدهید انتخاب شوید یا انتخاب شوید؟

• 12
    • 7

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب بستگی به موقعیت داره به نظرم ... مثلا دوست دارم کارمو انتخاب کنم بر حسب علاقه ولی وقتی انتخاب کردم برای پست بالاتر با توجه به شایستگیم انتخاب بشم یا در مورد ازدواج دوست دارم طرفم منو شایسته تر از بقیه بدونه و انتخابم کنه و منم در مقابل اونو شایسته تر بدونم و انتخابش کنم

• Like 8
لینک به دیدگاه

حالا کلا اگه از بحث ازدواج بیایم بیرون ، انتخاب شدن هم لذت خاصی داره .

مثلا فک کنید بدون اینکه خودتون بدونید شمارو به عنوان مثلا دانشجوی نمونه اخلاق معرفی کردن . چه حالی به آدم دست میده.

یا همین ازدواج، مثلا یکی از شما خوشش میاد و میاد یهو بهتون میگه. اونوقت فکر میکنید حتما ویژگی بارزی داشتید که تونستید طرف مقابل رو جذب کنید.

ولی اگه شما از بخواید انتخاب کنید ، از نتیجه کار خبر ندارید و این اندکی استرس ایجاد میکنه .

• Like 5
لینک به دیدگاه

مثلا فک کنید بدون اینکه خودتون بدونید شمارو به عنوان مثلا دانشجوی نمونه اخلاق معرفی کردن . چه حالی به آدم دست میده.

یا همین ازدواج، مثلا یکی از شما خوشش میاد و میاد یهو بهتون میگه. اونوقت فکر میکنید حتما ویژگی بارزی داشتید که تونستید طرف مقابل رو جذب کنید.

ولی اگه شما از بخواید انتخاب کنید ، از نتیجه کار خبر ندارید و این اندکی استرس ایجاد میکنه .

ولی تو مسایل شخصی و فردی بهتره انتخاب کننده باشیم

مثل انتخاب راه

انتخاب عقیده کلی

انتخاب رشته تحصیلی و شغلی

انتخاب دوست

انتخاب محل زندگی

انتخاب نوع افرادی که قصد رفت امد باهاشون داریم

انتخاب شدن بیشتر معنی حس منفعل و منتظر بودن و موندن رو به ادم میده

یادم مون باشه ادمای موفق و قوی بیشتر انتخاب کننده هستن تا انتخاب شونده

• Like 6
لینک به دیدگاه

اعتدال همیشه سرلوحه است در کارهام...:w16:

همیشه انتخاب شدن خوب نیست....اگر این انتخاب شدن و منتخب شدن...

در اثر کف و سوت عده ای باشه که منفعتشون...دراینه...

و یا در لحظه به خاطر یک حرفم انتخابم می کنند..ارزش زیادی نداره...توهم خودبزرگ بینی میاره...

البته از اون ور...ممکنه خودم هم در انتخاب اشتباه کنم....

ولی ترجیح می دم...خودم اشتباه کنم...تا اینکه دیگران من رو به اشتباه باندازن...و من توهم خود بزرگ بینی پیدا کنم...

ولی اگر مجبور به باشم..بین این دو گزینه...انتخاب کردن رو می پذیرم...:icon_redface:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ولی تو مسایل شخصی و فردی بهتره انتخاب کننده باشیم

مثل انتخاب راه

انتخاب عقیده کلی

انتخاب رشته تحصیلی و شغلی

انتخاب دوست

انتخاب محل زندگی

انتخاب نوع افرادی که قصد رفت امد باهاشون داریم

انتخاب شدن بیشتر معنی حس منفعل و منتظر بودن و موندن رو به ادم میده

یادم مون باشه ادمای موفق و قوی بیشتر انتخاب کننده هستن تا انتخاب شونده

خب اینایی که شما گفتی بحثش جداست . به عنوان مثال تو همین انتخاب رشته تحصیلی یا شما خودت باید رشتتو انتخاب کنی یا اینکه از طراف اطرافیان ( مثلا خانواده) تحمیل بشی که فلان رشته رو انتخاب کنی. اینجا رشته نمیتونه شمارو انتخاب کنه . و همنچنین موارد مشابه مثل محل زندگی، انتخاب راه و ...

ولی در بعضی موارد این موضوع سه جانبه میشه ( بر خلاف قبلی که فقط دو جنبه داشت) ، یکی اینکه خود آدم انتخاب کنه، یکی اینکه از طرف شخص دیگه انتخاب بشه، و یکی دیگه اینکه افراد دیگه شمارو برای اون کار انتخاب کنن. مثل ازدواج که یا انتخاب میکنید، یا انتخاب میشید و یا اینکه برای شما انتخاب میکنند .

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب اینایی که شما گفتی بحثش جداست . به عنوان مثال تو همین انتخاب رشته تحصیلی یا شما خودت باید رشتتو انتخاب کنی یا اینکه از طراف اطرافیان ( مثلا خانواده) تحمیل بشی که فلان رشته رو انتخاب کنی. اینجا رشته نمیتونه شمارو انتخاب کنه . و همنچنین موارد مشابه مثل محل زندگی، انتخاب راه و ...

ولی در بعضی موارد این موضوع سه جانبه میشه ( بر خلاف قبلی که فقط دو جنبه داشت) ، یکی اینکه خود آدم انتخاب کنه، یکی اینکه از طرف شخص دیگه انتخاب بشه، و یکی دیگه اینکه افراد دیگه شمارو برای اون کار انتخاب کنن. مثل ازدواج که یا انتخاب میکنید، یا انتخاب میشید و یا اینکه برای شما انتخاب میکنند .

ایولا ایولا.... واقعا پسندیدم.....:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

.

مایلم قدرت انتخاب داشته باشم ، این یعنی دوست دارم انتخاب کنم .

مایـلم مـورد پذیرش واقع بشم ، این یعنی دوست دارم انتخاب بشم .

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب بعضی وقتا دخترا هم از پسرا خاستگاری میکنن :w02:

--------------------------------------------------------------------

راستش من خودم موندم کدوم یکی رو انتخاب کنم . یه سوال پرسیدم خودم موندم توش hanghead.gifhanghead.gif:hanghead:

ترجیح میدم خودم انتخاب کنم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

خواستگاری کنیم از مردی؟ من با اصل کار مخالف نیستم اما الان یارو هوا برش میداره :w02:طرف قبل ازدواج میگه واست میمیرم فلان میکنم بسار میکنم بعد ازدواج میگه عجب اشتباهی کردما حالا چه برسه دختر بره بگه اونوقت میگه گولم زدی:w02:

دانشجوی نمونه هم ذوق داره اخه؟ برنده شدن تو بانک حال میده:hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خواستگاری کنیم از مردی؟ من با اصل کار مخالف نیستم اما الان یارو هوا برش میداره :w02:طرف قبل ازدواج میگه واست میمیرم فلان میکنم بسار میکنم بعد ازدواج میگه عجب اشتباهی کردما حالا چه برسه دختر بره بگه اونوقت میگه گولم زدی:w02:دانشجوی نمونه هم ذوق داره اخه؟ برنده شدن تو بانک حال میده:hapydancsmil:

اول اینکه گفتم اینکارو میکنن، تو چرا به خودت میگیری :w02:

جالبه همه این چیزارو فقط به مردا نسبت میدن، چنتا زن میخوای نشونم بدم قبل ازدواج روزی 100 بار به شوهرش دوست دارم میگفت و بعد از ازدواج ....؟ :banel_smiley_4:

پولکی vahidrk.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

من دوست دارم انتخاب بشم در اکثر موارد چون انتخاب شدن تو نشون دهنده شایستگیت هست و حس اعتماد به نفستو افزایش میده ... اما همیشه تصمیم نهایی با خودم باشه که انتخاب کنم .... یعنی در صورتی که انتخاب هم شدم خودم انتخاب نهایی رو انجام بدم ....:ws37:

:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

اینجا آسمان ابری ست و دلی ابری تر.. آنگاه که میتواند و نمیتواند؛ می خواهد و نمیخواهد. چقدر است وقتی برای آدمیان تصمیم میگیرند و چقدر سختتر است بر تصمیم آنان ماندن.. باختن و جان دادن و جان گرفتن.

گاهی می اندیشم همیشه انتخاب شدن یا نشدن بهتر از انتخاب کردن و نه گفتن است!!!

لینک به دیدگاه

خوب جاهایی که میتونم انتخاب کنم انتخاب میکنم ولی ادم همیشه نمیتونه انتخاب کنه و دامنه انتخاب محدود بوده همیشه برای همه حتی تراز اولا

یه جاهایی هم هست که انتخاب توسط کس دیگه هست خوب هرکسی دوست داره انتخاب بشه حتی گه بعد از انتخاب شدن بیخیال بشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...