هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 آره هادی دیدی چه قدر تابلوئم؟!!!! اصلا تکون نخوردم ار بچگیم با این عکس آواتارت مو نمیزنه
کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 کتایون یا تویی یا سپیده آفریـــــــــــــــــن همیشه یا منم یا سپیـــــــــــــــــــــــــــــده
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 مسعود نیست آخه حدسم نمیاد آخی یادش بخیر اون جوونیها مامانم و خالم هم بود یادته کتی دور هم لیست ردیف میکردیم مسعود هم متخصص ردیف کردن لیست دخترها بود........ دیگه تایپ تشخیص شده سالن غذاخوری ...........
کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 مسعود نیست آخه حدسم نمیاد آخی یادش بخیر اون جوونیها مامانم و خالم هم بود یادته کتی دور هم لیست ردیف میکردیم مسعود هم متخصص ردیف کردن لیست دخترها بود........ دیگه تایپ تشخیص شده سالن غذاخوری ........... مسعود کجایییییییییییییییییی؟!!! ببین با این جوونای مردم چیکار می کنن که به خاطر یه کنکور باید کنج عزلت برگزینن ولی دیدی شهدخت چه غذاهایی میدن همچین پر ملات
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 با این عکس آواتارت مو نمیزنه آفریـــــــــــــــــنهمیشه یا منم یا سپیـــــــــــــــــــــــــــــده کتیه دیگه شیطونه میگم بزنم نصفشون کنماااا
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 آفریـــــــــــــــــنهمیشه یا منم یا سپیـــــــــــــــــــــــــــــده آره همیشه پای یکی از شما دو تا درمیان است
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 شیطونه میگم بزنم نصفشون کنماااا گوش به حرف شیطون نده فروغ فروغ بگو مدال منو بدن برم کار دارم
کتایون 15176 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 شیطونه میگم بزنم نصفشون کنماااا منو که دلت نمیاد نصف کنی... با هادی بودی دیگه نترس اون با من من آخه خیلی زود چشم میخورم... می بینی که از بچگیم ماشالله هزار ماشالله چشمم کف پاش خوشگل بودم آره همیشه پای یکی از شما دو تا درمیان است خوشم میاد میگیری فروغ خودتی دیدی فروغ هر کاری کردم لو نری نشد
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 گوش به حرف شیطون نده فروغ فروغ بگو مدال منو بدن برم کار دارم اینقدر در بند جایزه نباش ! مهم معنویت قضیه است برو به کارت برس من هستم جات میگیرم فروغ خودتی تابلو شد به این زودی؟!!!
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 تابلو شد به این زودی؟!!! از اولم تابلو بود می خواستیم مسابقه طولانی بشه
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 دعوا نکنین قبل از اینکه شما بشین من بودم هادی خانوم چرا لو ندادی؟
mamooshak 8194 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 چی شدی مموشک بانو ؟ خو من هرچی نگاش میکنم مردیه واسه خودش فک کنم این نکته ی انحرافیشه که گفتی دخمله
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 هرکی تا الان گفته نشده، همونه ----------------- حالا یه اسمم از خودمون ول کنیم که یه چی گفته باشیم سارا
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 مسعود کجایییییییییییییییییی؟!!!ببین با این جوونای مردم چیکار می کنن که به خاطر یه کنکور باید کنج عزلت برگزینن ولی دیدی شهدخت چه غذاهایی میدن همچین پر ملات بمن که نمی دهند همشو خودشون تنهایی شبها میخورند
ارسال های توصیه شده