Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ انقدر نپر پیر شدی، کمرت میگیره من از این پیر سرحالا هستم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ عشق که سن و سال نمیشناسه دخترم ماهیو هر وقت از آب بگیری تازه س د آخه تو که ننه قمر هم دیگه نیگات نمی کنه پیرمرد 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۶ خب بگم ناهار نمیدیم؟ نه نمیدم از کله ی ما پایین نمیره 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۶ شوما بزرگواری برو سر اون که بدبختی برات به بارآورده امیدوارم گرفته باشی منظورم رو اوه اوه نه هنوز سراغ اون نرفتم تازه یه بدبختی رو ( خدمت ) پشت سر گذاشتم حالا حالا ها هوس اون یکی بدبختی به سرم نمیزنه 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۶ د آخه تو که ننه قمر هم دیگه نیگات نمی کنه پیرمرد تو همون ننه قمرو نشونم بده 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۶ تو همون ننه قمرو نشونم بده ننه قمری هم حتی واسه تو وجود نداره:| لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۶ ماله منم انشاالله تا سه چهار سال دیگه بدنیا میاد ولی چون بازار کساده میگم از الان دنبال دختر آشنا باشم آخ آخ آخ عاشق دخترمممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۶ تو همون ننه قمرو نشونم بده دلم سوخت برات 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۶ ننه قمری هم حتی واسه تو وجود نداره:| سلام میگم تو آمار امین آباد تهران رو میخواستی از من؟ لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۶ سلام گنجشکک اشی مشی حالت چطوره؟؟؟:gnugghender: سلااااااام لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۶ سلام میگم تو آمار امین آباد تهران رو میخواستی از من؟ سلام آره لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سلامآره خب انشااالله خداوند متعال شما رو در مسیر امین آباد قرار دهد خواهر لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ من هم جدیدا کم میام به فکر من هم باشین خیلیا هستن ولی الان فقط هیلدا یادمه بیشتر بیا؛ بیشتر! لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ اوه اوه نه هنوز سراغ اون نرفتم تازه یه بدبختی رو ( خدمت ) پشت سر گذاشتم حالا حالا ها هوس اون یکی بدبختی به سرم نمیزنه خدمت از ماست! 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۶ سلاااااام... اینجا هم کسی نیست؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۷ قراره همه بیان یه آه بکشن برن؟ هدف تاپیک این بودا :icon_pf (34): قرار عمل از این قراره که اسمشون رو بگیم و هر اسمی رو که گفتیم یا از پست بقیه خوندیم به هر طریقی که برامون ممکنه از ایمیل و مسنجر و مسیج و زنگ ......... تا دیدار حضوری استفاده کنیم و بریم شاتالاپ خراب شیم رو سرشون و انقدر مخ بزنیم! تا مخه تیلیت شه و برگردن! (منم که همچین استاد مجنون سازی در دارمجانین پرونده م موجوده!!) برای همین اسم تک تک دوستاتون رو بیارین تا همه با هم برای هر پستی که در ادامه زده می شه و هر اسمی که آورده می شه بریم سراغشون و برشون گردونیم تا دیر نشده.... اون هوس تنهایی لعنتی رو ازشون بگیریم ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده