*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ با تشکر از همه دوستان بی مرامی که اسم منو نیاوردن ، عرض شود که خودم 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ *sepid* کاربر فعال :shad: :girl_blush2: :mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:w14: :w12::persiana__hahaha: :(50)::14k8gag::4chsmu1: :6b7t4xk0dqjf5eq8qtg 7 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ نشاطی پیش ازین بود آن قدم رفت غروری کز جوانی بود هم رفت حدیث کودکی و خودپرستی رها کن کان خیالی بود و مستی چو عمر از سی گذشت یا خود از بیست نمیشاید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گر چون غافلان زیست نشاط عمر باشد تا چهل سال چهل ساله فرو ریزد پر و بال پس از پنجه نباشد تندرستی بصر کندی پذیرد پای سستی این شعر زیبای نظامی تقدیم سالمندان نواندیشان 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ نشاطی پیش ازین بود آن قدم رفتغروری کز جوانی بود هم رفت حدیث کودکی و خودپرستی رها کن کان خیالی بود و مستی چو عمر از سی گذشت یا خود از بیست نمیشاید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گر چون غافلان زیست نشاط عمر باشد تا چهل سال چهل ساله فرو ریزد پر و بال پس از پنجه نباشد تندرستی بصر کندی پذیرد پای سستی این شعر زیبای نظامی تقدیم سالمندان نواندیشان خوش اومدین دوست قدیمی و همرزم منم 40 گذشته ولی هنوز کرک و پرم نریخته ولی شما مثل اینکه خیلی بهترین بیایین دور هم خوش میگذره .... ما هم دل داریم غمت نباشه 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ خوش اومدین دوست قدیمی و همرزم منم 40 گذشته ولی هنوز کرک و پرم نریخته ولی شما مثل اینکه خیلی بهترین بیایین دور هم خوش میگذره .... ما هم دل داریم غمت نباشه برین کنار من از همتون بزرگترم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ منم سالمند به حساب میام؟ 8 لینک به دیدگاه
مهشید رازدار مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ منم یادم بخیر.... دم تمنا و ایرنپ گرم. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام بر شما و یاران شما و خانواده شما و دوست اشنا همسابه خوبید خوشبد سلامتید خانواده خوبن فامیل همسایه دوست اشنا نوه نتیجه ندیده نبیره و... خب خداروشکر همه خوبن دکتر هم رفتم گفت سالمی خب حالا من جز کدوم دسته میشم پیر پاتالان خانه سالمندان یا جاودانه ها :ws3: 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ با اينكه يكم ازش دلخورم ولي جاش خاليه delnavaz 7 لینک به دیدگاه
مهشید رازدار مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سلام بر شما و یاران شما و خانواده شما و دوست اشنا همسابه خوبید خوشبد سلامتید خانواده خوبن فامیل همسایه دوست اشنا نوه نتیجه ندیده نبیره و... خب خداروشکر همه خوبن دکتر هم رفتم گفت سالمی خب حالا من جز کدوم دسته میشم پیر پاتالان خانه سالمندان یا جاودانه ها :ws3: هرسه گزینه لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ هرسه گزینه اااااا پس فسیلی هستم واسه خودم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده