Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ همه دیگه متاهل شدن آره؟ دو تا شون بله. شروین عزیز هم جاشون خالی که پدر هم شدن 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ Ooraman Hanye Hanane Atre baroon Foroogh Poor!a 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلاممزاحم شدم خیلی عذر میخوام, در هر صورت من چون به آدم فروش خیلی علاقه مندم خواستم عرض کنم که دوستان جمعه شب همین هفته مراسم دوست خوب و عزیزم آقای دکتر سجاد برای خاستگاری هست. خلاصه من گفتم در جریان باشین که زود تر شامی کیکی چیزی از ایشون بگیرد از موقع مراسم بعدی هم خبر دار شدم همه رو در جریان می زارم. مخلص همه.... یعنی تو نیومده دوزو کلکتو شروع کردی ؟! :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ این همه مدت من نبودم ، هیشکی اسم منو نیاورد ، حالا هم که اومدم هیشکی نگفت خوش اومدی ، حتی اون ممد دیکتاتور زورگو :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ این همه مدت من نبودم ، هیشکی اسم منو نیاورد ، حالا هم که اومدم هیشکی نگفت خوش اومدی ، حتی اون ممد دیکتاتور زورگو :vahidrk: خب واسه چی بگم خوش اومدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ کسی از Lean خبری داره ؟ نه بابا معلوم نیس کدوم گوریه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ نه بابا معلوم نیس کدوم گوریه ای باباپس شماهم نمی دونید! کجاگذاشته رفته نگرانم یوقت کاری دست خودش بده. اگردیدیش سلام بهش برسون. لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ ای باباپس شماهم نمی دونید!کجاگذاشته رفته نگرانم یوقت کاری دست خودش بده. اگردیدیش سلام بهش برسون. دیدمش چشوم 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ خب واسه چی بگم خوش اومدی؟ به دلیل تشکر و سپاسگزاری از حضورم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سپید خشن نشو:| مگه ممد میزاره باشه اینبار فقط به خاطر تو 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ مگه ممد میزاره باشه اینبار فقط به خاطر تو خوش اومدی مامان سپید 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ خوش اومدی مامان سپید عه! سلام ، تو همونی هستی که من میشناسم دیگه آره 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ ممد منو اینجا ببینه و بفهمه دارین با من حرف میزنین به جرم توطعه اخراجتون می کنه ، از من گفتن بود 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ عه! سلام ، تو همونی هستی که من میشناسم دیگه آره فک کنم دختر میلادم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ ممد منو اینجا ببینه و بفهمه دارین با من حرف میزنین به جرم توطعه اخراجتون می کنه ، از من گفتن بود نه بابا مدیر خوبی هست 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ نه بابا مدیر خوبی هست جوک سال بود اینی که گفتی ، بچه جون ممد و من دشمن خونی هستیم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده