Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ حنانه (راضیه) البته میدونم با انرژی برمیگرده 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ آقا یاسر... مهندس خوش فکر.... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حنانه دلم واسش تنگ شده حنانه چشماشو عمل کرده.بخاطر اینه که نیس. میاد بعدا 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حنانه چشماشو عمل کرده.بخاطر اینه که نیس. میاد بعدا انشالله که زودتر بهبود پیدا کنند ممنون از اطلاع رسانیت فرنوش جان 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دایی روزگار 4 ماهه نیومده سایت . کسی ازش خبر داره؟ [h=1]rozegar[/h] 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مریم زارع و میم شیمی و بدری بی معرفت:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بر همگي... ديدم اينجا أسامي دوستان قديمي رو مينويسيد ياد قديما افتادم... اسم هايي كه مينويسم نميدونم الان هنوز ميان يا نه چون خودم پس از مدت هاي طولاني اومدم... هاني Artemis abie bikaran Astrea Fahim fanous morta Rahele_s rumi samaneh66 Saray89 Spow گنجشك yaghot sefid هوتن راه سبز اميد سمندون و خيلياي ديگه... اسم ها رو با نام هاي كاربري جديدشون نوشتم شايد بعضي هارو به اسم هاي ديگه بشناسيم... يادش بخير چه دوران خوبي بود ، چه دوستاي خوبي پيدا كرديم ، چه لحظاتي رو گذرونديم، و چه تلخ مدت هاي طولانيست كه از هم خبري نداريم. بعد از مدت ها اومدم توي سايت ديدم احساس غربت ميكنم.انگار نه انگار روزگاري اينجا در كنار هم ساعت ها گذرانديم... ياد باد آن روزگارتان ياد باد ... 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بر همگي...ديدم اينجا أسامي دوستان قديمي رو مينويسيد ياد قديما افتادم... اسم هايي كه مينويسم نميدونم الان هنوز ميان يا نه چون خودم پس از مدت هاي طولاني اومدم... هاني Artemis abie bikaran Astrea Fahim fanous morta Rahele_s rumi samaneh66 Saray89 Spow گنجشك yaghot sefid هوتن راه سبز اميد سمندون و خيلياي ديگه... اسم ها رو با نام هاي كاربري جديدشون نوشتم شايد بعضي هارو به اسم هاي ديگه بشناسيم... يادش بخير چه دوران خوبي بود ، چه دوستاي خوبي پيدا كرديم ، چه لحظاتي رو گذرونديم، و چه تلخ مدت هاي طولانيست كه از هم خبري نداريم. بعد از مدت ها اومدم توي سايت ديدم احساس غربت ميكنم.انگار نه انگار روزگاري اينجا در كنار هم ساعت ها گذرانديم... ياد باد آن روزگارتان ياد باد ... آریوبرزن ایشالله بازم بیایید اینورا؟؟؟ میلاد هم بود در جمعتون یادتونه و اتوسا 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ [h=1]rezanassimi[/h]از دوستای باسواد و خوبمون که امروزم تولدشه رضا جان تولدت مبارک 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ آریوبرزن ایشالله بازم بیایید اینورا؟؟؟میلاد هم بود در جمعتون یادتونه و اتوسا ايشالا هستم در خدمت دوستان... بله دقيقااااا اون ها هم بودن... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ سلاممممممممم عمو سهند......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:.........منم هستم.......... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلاممممممممم عمو سهند......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:.........منم هستم.......... سلام جانم یعنی شمارو هم جمع اوری کنیم ولی شما پیر پاتال نیستین ها؟؟هستین؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام جانم یعنی شمارو هم جمع اوری کنیم ولی شما پیر پاتال نیستین ها؟؟هستین؟؟؟ من هنوز یک ماهم نشده اومدم انجمن.......... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بر همگي...ديدم اينجا أسامي دوستان قديمي رو مينويسيد ياد قديما افتادم... اسم هايي كه مينويسم نميدونم الان هنوز ميان يا نه چون خودم پس از مدت هاي طولاني اومدم... هاني Artemis abie bikaran Astrea Fahim fanous morta Rahele_s rumi samaneh66 Saray89 Spow گنجشك yaghot sefid هوتن راه سبز اميد سمندون و خيلياي ديگه... اسم ها رو با نام هاي كاربري جديدشون نوشتم شايد بعضي هارو به اسم هاي ديگه بشناسيم... يادش بخير چه دوران خوبي بود ، چه دوستاي خوبي پيدا كرديم ، چه لحظاتي رو گذرونديم، و چه تلخ مدت هاي طولانيست كه از هم خبري نداريم. بعد از مدت ها اومدم توي سايت ديدم احساس غربت ميكنم.انگار نه انگار روزگاري اينجا در كنار هم ساعت ها گذرانديم... ياد باد آن روزگارتان ياد باد ... من همیشه برام سوال بودچرابعضی ازااعضانیستندبااینکه مدیرندیاامتیازبالای هم دارند.اینهاکجایند؟چکاری می کنند؟مثل گنجشک،سمندون،ویا... 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ دلم واسه این خنگ خانوم تنگ شده : ) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده