Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 تیر، 2015 حنانه دلم واسش تنگ شده حنانه چشماشو عمل کرده.بخاطر اینه که نیس. میاد بعدا 6
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 27 تیر، 2015 حنانه چشماشو عمل کرده.بخاطر اینه که نیس. میاد بعدا انشالله که زودتر بهبود پیدا کنند ممنون از اطلاع رسانیت فرنوش جان 5
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 دایی روزگار 4 ماهه نیومده سایت . کسی ازش خبر داره؟ [h=1]rozegar[/h] 5
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 سلام بر همگي... ديدم اينجا أسامي دوستان قديمي رو مينويسيد ياد قديما افتادم... اسم هايي كه مينويسم نميدونم الان هنوز ميان يا نه چون خودم پس از مدت هاي طولاني اومدم... هاني Artemis abie bikaran Astrea Fahim fanous morta Rahele_s rumi samaneh66 Saray89 Spow گنجشك yaghot sefid هوتن راه سبز اميد سمندون و خيلياي ديگه... اسم ها رو با نام هاي كاربري جديدشون نوشتم شايد بعضي هارو به اسم هاي ديگه بشناسيم... يادش بخير چه دوران خوبي بود ، چه دوستاي خوبي پيدا كرديم ، چه لحظاتي رو گذرونديم، و چه تلخ مدت هاي طولانيست كه از هم خبري نداريم. بعد از مدت ها اومدم توي سايت ديدم احساس غربت ميكنم.انگار نه انگار روزگاري اينجا در كنار هم ساعت ها گذرانديم... ياد باد آن روزگارتان ياد باد ... 11
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 سلام بر همگي...ديدم اينجا أسامي دوستان قديمي رو مينويسيد ياد قديما افتادم... اسم هايي كه مينويسم نميدونم الان هنوز ميان يا نه چون خودم پس از مدت هاي طولاني اومدم... هاني Artemis abie bikaran Astrea Fahim fanous morta Rahele_s rumi samaneh66 Saray89 Spow گنجشك yaghot sefid هوتن راه سبز اميد سمندون و خيلياي ديگه... اسم ها رو با نام هاي كاربري جديدشون نوشتم شايد بعضي هارو به اسم هاي ديگه بشناسيم... يادش بخير چه دوران خوبي بود ، چه دوستاي خوبي پيدا كرديم ، چه لحظاتي رو گذرونديم، و چه تلخ مدت هاي طولانيست كه از هم خبري نداريم. بعد از مدت ها اومدم توي سايت ديدم احساس غربت ميكنم.انگار نه انگار روزگاري اينجا در كنار هم ساعت ها گذرانديم... ياد باد آن روزگارتان ياد باد ... آریوبرزن ایشالله بازم بیایید اینورا؟؟؟ میلاد هم بود در جمعتون یادتونه و اتوسا 7
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 [h=1]rezanassimi[/h]از دوستای باسواد و خوبمون که امروزم تولدشه رضا جان تولدت مبارک 6
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 آریوبرزن ایشالله بازم بیایید اینورا؟؟؟میلاد هم بود در جمعتون یادتونه و اتوسا ايشالا هستم در خدمت دوستان... بله دقيقااااا اون ها هم بودن... 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 سلاممممممممم عمو سهند......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:.........منم هستم.......... 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 سلاممممممممم عمو سهند......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:.........منم هستم.......... سلام جانم یعنی شمارو هم جمع اوری کنیم ولی شما پیر پاتال نیستین ها؟؟هستین؟؟؟ 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 سلام جانم یعنی شمارو هم جمع اوری کنیم ولی شما پیر پاتال نیستین ها؟؟هستین؟؟؟ من هنوز یک ماهم نشده اومدم انجمن.......... 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 سلام بر همگي...ديدم اينجا أسامي دوستان قديمي رو مينويسيد ياد قديما افتادم... اسم هايي كه مينويسم نميدونم الان هنوز ميان يا نه چون خودم پس از مدت هاي طولاني اومدم... هاني Artemis abie bikaran Astrea Fahim fanous morta Rahele_s rumi samaneh66 Saray89 Spow گنجشك yaghot sefid هوتن راه سبز اميد سمندون و خيلياي ديگه... اسم ها رو با نام هاي كاربري جديدشون نوشتم شايد بعضي هارو به اسم هاي ديگه بشناسيم... يادش بخير چه دوران خوبي بود ، چه دوستاي خوبي پيدا كرديم ، چه لحظاتي رو گذرونديم، و چه تلخ مدت هاي طولانيست كه از هم خبري نداريم. بعد از مدت ها اومدم توي سايت ديدم احساس غربت ميكنم.انگار نه انگار روزگاري اينجا در كنار هم ساعت ها گذرانديم... ياد باد آن روزگارتان ياد باد ... من همیشه برام سوال بودچرابعضی ازااعضانیستندبااینکه مدیرندیاامتیازبالای هم دارند.اینهاکجایند؟چکاری می کنند؟مثل گنجشک،سمندون،ویا... 7
ارسال های توصیه شده