NYC 20977 ارسال شده در 27 تیر، 2013 اسی هم رفت که رفتا. نه باوووووووو اومد. اسمِ ... شو خودم الان رویت کردم.:(2310): 5
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 جای آقای اخلاق همیشه خلاق و مهربان سجاد فیلابی عزیز S.F همیشه سبز باد کسی خبری ازش نداره؟؟ 10
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 10 مرداد، 2013 جای آقای اخلاقهمیشه خلاق و مهربان سجاد فیلابی عزیز S.F همیشه سبز باد کسی خبری ازش نداره؟؟ سجاد در حال گذراندن خدمت مقدس سربازیه .... پسر بسیار آقا و گلیه و دوست بسیار خوب خودمم جاش واقعا خالیه . ان شالله بر می گرده ..
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 جای آقای اخلاقهمیشه خلاق و مهربان سجاد فیلابی عزیز S.F همیشه سبز باد کسی خبری ازش نداره؟؟ سرباز هستن ایشون 5
3Tilla 3844 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 عهههههههههه یه سربازی هم نداریم که وقتی رفتیم اینجا ازمون به خانومی و گل و گلابی یاد کنن حیف 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 در یک روز مانده به روز حشمیت (24 خرداد 92) جا داره از یکسری از کاربرهایی یاد بکنم، که در ایام مشابه در گذشته همواره از حضورشون در تاپیک ها فیض میبردم. برای جلوگیری از اختلاط، دو دسته خواهر و برادر تشکیل میدهم تا خدا هم راضی باشد. امیدوارم هرجا هستن موفق باشن و بدانند به یادشان هستیم، گرچه مدت هاست که نیستند. خواهران : Astrea Aartemis ::: شیـــمــا::: Nightingale maryam_alien hilda hilari faranak13susmar A&S wwwolf برادران : SH E I KH داریوش Hamidal eder (Illidan Fakur ayhan vahid321 arian ariaey JavadMessi Himmler 17
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 آدم ی وقتایی ب ی جایی میرسه که نمیتونه ب یکی بگه یادت بخیر...جات خالی...فقط میتونی بگی تو روحت با این نبودنت...:icon_razz: 12
Strelitzia 17128 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 آدم ی وقتایی ب ی جایی میرسه که نمیتونه ب یکی بگه یادت بخیر...جات خالی...فقط میتونی بگی تو روحت با این نبودنت...:icon_razz: مثلا تو روحت پوریا [h=1]poor!a کاربر فعال [/h] 7
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2013 عابدی! جیمی نوترن دانشمند همش تو بی معرفت خلاصه میشه !! البته:icon_razz: 10
Saman_88 8062 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 عابدی!جیمی نوترن دانشمند همش تو بی معرفت خلاصه میشه !! البته:icon_razz: هري پاترو يادت رفت بگي ! 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 مهر، 2013 عابدی!جیمی نوترن دانشمند همش تو بی معرفت خلاصه میشه !! البته:icon_razz: اون تهشو که موافقم الان رفته مراسم آش خوری spow و S.F و Peyman 11
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 مهر، 2013 عجب آهنگی حس کردم اومدم قبرستون!! بچه های زیادی اینجا بودند، ولی من دلم بیشتر برای خودم تنگ شده. 10
Mr.Dexigner 743 ارسال شده در 19 مهر، 2013 Spow amirgb Mahnaz.D FarnazT مریم راد MohammadReza vivan Waffen Avenger mohsen 88 Javid آرش... هوتن Abolfazl S.F Peyman El roman سمندون O-N میلاد Shadmehrbaz شقایق... NEGARi Foroogh Pary Daryayi Mini M.P.E.B Atroos Delnavaz Aboozar Mohammad Aref Nahal کتایون yuahana سارا افشار Pantalasa Polaris :::شیما::: Arkha Artamis سیندخت setare.blue Arpak Anooshe Soheiiiil Artiiist Gizmo Jozef mmmali? malihe?? nightangle nazfar ooraman p mehdi q partow pianist Rumi Reza sadafv setia sefid barfi Ssara قاصدک حکیم I remeber them... Bye buddies 12
ارسال های توصیه شده