*sepid* 9772 ارسال شده در 28 دی، 2015 با تشکر از همه دوستان بی مرامی که اسم منو نیاوردن ، عرض شود که خودم 5
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 29 دی، 2015 *sepid* کاربر فعال :shad: :girl_blush2: :mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:w14: :w12::persiana__hahaha: :(50)::14k8gag::4chsmu1: :6b7t4xk0dqjf5eq8qtg 7
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 نشاطی پیش ازین بود آن قدم رفت غروری کز جوانی بود هم رفت حدیث کودکی و خودپرستی رها کن کان خیالی بود و مستی چو عمر از سی گذشت یا خود از بیست نمیشاید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گر چون غافلان زیست نشاط عمر باشد تا چهل سال چهل ساله فرو ریزد پر و بال پس از پنجه نباشد تندرستی بصر کندی پذیرد پای سستی این شعر زیبای نظامی تقدیم سالمندان نواندیشان 6
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 نشاطی پیش ازین بود آن قدم رفتغروری کز جوانی بود هم رفت حدیث کودکی و خودپرستی رها کن کان خیالی بود و مستی چو عمر از سی گذشت یا خود از بیست نمیشاید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گر چون غافلان زیست نشاط عمر باشد تا چهل سال چهل ساله فرو ریزد پر و بال پس از پنجه نباشد تندرستی بصر کندی پذیرد پای سستی این شعر زیبای نظامی تقدیم سالمندان نواندیشان خوش اومدین دوست قدیمی و همرزم منم 40 گذشته ولی هنوز کرک و پرم نریخته ولی شما مثل اینکه خیلی بهترین بیایین دور هم خوش میگذره .... ما هم دل داریم غمت نباشه 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 خوش اومدین دوست قدیمی و همرزم منم 40 گذشته ولی هنوز کرک و پرم نریخته ولی شما مثل اینکه خیلی بهترین بیایین دور هم خوش میگذره .... ما هم دل داریم غمت نباشه برین کنار من از همتون بزرگترم 5
saba mn 20993 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 سلام بر شما و یاران شما و خانواده شما و دوست اشنا همسابه خوبید خوشبد سلامتید خانواده خوبن فامیل همسایه دوست اشنا نوه نتیجه ندیده نبیره و... خب خداروشکر همه خوبن دکتر هم رفتم گفت سالمی خب حالا من جز کدوم دسته میشم پیر پاتالان خانه سالمندان یا جاودانه ها :ws3: 9
مهشید رازدار مهمان ارسال شده در 4 بهمن، 2015 سلام بر شما و یاران شما و خانواده شما و دوست اشنا همسابه خوبید خوشبد سلامتید خانواده خوبن فامیل همسایه دوست اشنا نوه نتیجه ندیده نبیره و... خب خداروشکر همه خوبن دکتر هم رفتم گفت سالمی خب حالا من جز کدوم دسته میشم پیر پاتالان خانه سالمندان یا جاودانه ها :ws3: هرسه گزینه
ارسال های توصیه شده