pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ پری انسانی با قلبی بزرگ شاید منظور از پری دریایی همون پری باقلبی دریایی هست قلبی به وسعت یک دریا که خیلی ها توش جا دارن و جای کسی هم تنگ نیست پری دریایی یکی از بهترین دوستایی که دارم و واقعا دوستش دارم انسانی که وجودش به کامل شدنم کمک کرد دریا بدون موجوداتی که تو قلبشن بدون ساحل بدون آسمون بدون آفتاب و زمین دیگه دریا نیست وجود شماهاست که به اون معنا و هستی می ده خیلی درسای بزرگی از بودنت گرفتم و می گیرم آرزومه همیشه مستدام باشی در آرامش راستی چرا هیچی از نقطه ضعف هام نگفتی! اینهمه هوش تو می تونه کشفشون کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستش دوست دارم هر چی که دلم میگه بنویسم....واسه همینم جواب سوالاتو با شماره هات نمیدماز کجا بگگگگگگگگگگم؟؟ آها.....:thk: خوب..... پری ..یه دوست خوب یه شنونده عالی یه انرژی فوق العاده مثبت یه شادی باحالی توو وجودش داره هر وقت باهاش حرف میزنم خیلی سبک میشم همیشه راهنمای من بوده وهست اولین بار میتینگ دریایی بود که دیدمش....یه دختر شاد که خنده از روو لباش کنار نمیرفت یه دختر شیطون که پایه شادی و شیطنتو آتیش سوزیه یه جورایی میشه گفت واقعا پایمو پیدا کردم برا آزار مندی خودش میدونه که چقدر دوستش دارم و برام عزیزه... فقط یه چیزی که هست اینه که زوود نا امید میشه پری جوونم.....بدون که هر وقت هر جا هستی....اول امیدتو باا خودت داشته باش:ws37: همیشه دوس جون خوبم هستی و خواهی بود......همیشه با اس هات شاد میشم..... امیدوارم دوستیمون همیشه ادامه داشته باشه....چه اینجا...چه خارج از اینجا شاد باشی عزیز دل شیطون من... تو و صداقتت بهترین هدیه دوستی بین ماست چشم سعی می کنم بیشتر و بهتر از این امیدوار باشم هرچند مونده تا به پات برسم سلام خوبی؟ مرسی بابت دعوت اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ نام؟! نمیدونم منظور از نام چیه اینو بگو تو پروفایلم میام ویرایش میکنم اینو بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ احساس میکنم خیلی خونسردی و این خیلی خوبه بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ واقعا اونقدر شناخت ندارم که اینو بگم و نمیخوام چیز الکی بگم وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ احساس مثبت، بچه خوبی هستی، سفیدیت به سیاهیت میچربه فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ فکر میکنم احساساتی بودنت مثل اکثر دخترا نقطه ضعفت باشه و نقطه قوتت خونسرد بودنه و عصبانی نشدن در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس در انتها دختر خوبی هستی ممنون از نظر لطفت من الان رو این ترازوام؟ این که احساساتی بودن نقطه ضعف همه دختراست رو مخالفم ولی اینکه نقطه ضعف منه رو قبول دارم البته این مال گذشته هاست الان زیادی خبیث شدم رو نمی کنم:evilsmile: 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ درود بی بدرود ...خوش اومدی عزیزمهی وای من مثل اینکه نوبت ما شد و این شتر تحلیل شخصیت لب ساحل دریای ما لنگر انداخت و خوابید... هر چند نمی دونم موجودات دریایی چیزی به نام شخصیت دارن یا نه... ولی اینو می دونم که من سه واحد شخصیت پاس کردم ... به دور از شوخی دوست داشتم این تاپیک یادگاری و شاید تنها یادگار تک تک شما دوستای عزیزم باشه و حتما از این تاپیک کوچیک درسای بزرگی می گیرم اما برای اینکه تاپیکمون واقعا رنگ و بویی از نقد و تحلیل شخصیت به تعریف عام داشته باشه و تعریف محض از روی لطف نباشه ، من دلم می خواست همیشه جواب این سوالا رو از دوستام درباره خودم بدونم ممنون می شم بهشون پاسخ بدین اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس و بدان که دوستت دارد ........ ارادتمند پری 1. پری... 2. مثبت اندیش و پرانرژی... 3. گاهی اوقات زیاد شعار میده منم که حساس... 4. خیلی لوسه... 5. سوال 4 و 5 تقریبا همون 2 و 3 هست دوباره میپرسی... و در انتها به این نکته اشاره کنم که شاید یکی از بهترین دوستان مجازی باشی که دیدم آزاری به کسی نمیرسونی و با همه دوست و صمیمی هستی بدون محدودیتهای بیخود و بیمورد. برات ارزوی سلامتی و موفقیت دارم... 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟باور کن همون پری دریایی عالیه.بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟مهربونیش.بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟همون مهربونیش. (اگه تونستی منظورمو بفهمی)وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟آدمی که حواسش بهت هست و وقتی داره باهات حرف میزنه میدونی که حرفات براش اهمیت داره! باور کن توی همین چندتا پاراگرافی که باهم حرف زدیم اینو درک کردم. وجه بارزت مهربونیته.فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟نقطه قوت مثبت اندیشی و عمیق نگاه کردن به موضوعات.وقت گذاشتن برای یه کاری که میخواد انجام بده. با حوصله.ضعف: مهربونی زیادت باعث شده حساس باشی.ضمن اینکه گاهی وقتا احساس میکنم چشماتو رو به رفتارهای بد آدما میبندی.به نظرم باید گاهی خیلی رفتارهای نامطلوب دوستات رو بهشون گوشزد کنی.و میتونی اینو همین الان از خود من شروع کنی.در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویسپری خانم یه دونه باشه.کفشای سفید پاشه.خیلی فشنگ بود کاملا دانشمندانه بود!می دونی به قول استادمون انتهای هر صفت خوبی یه صفت بده مثلا انتهای دو تا صفت های خوب من: متانت می شه خجالت و انتهای مهربونی میشه سادگی! به معنی ساده لوح بودنش!یکم به گوش زد احتیاج دارم تو این موردمرسی که اومدیاگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟بهار همیشه سبزبهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟مهربونی ، صاف و ساده بودن، اهل دقل (دغل) بازی نیست به هیچ وجه، ظاهر و باطن یکیخونگرم و اجتماعیبدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟توی روابطت گاهی بیش از حد مایه میزاری از خودت و نتیجش این میشه که خیلی خودت رو آزار میدییکم بیش از حد حساس میشی وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟توی ذهنم یک عدد پری دریایی تصور میکردم..شبیه آواتار قبلیشو خیلی جالب بود برام که خیلی زیاد شبیه اون چیزی بود که فکر میکردمهم ظاهر و هم شخصیتی فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیهتقلب نکردی؟؟؟ این یه جوریا همون سوال بالاییست دیگه!! که بدترین و بهترین ویژگی و صفتش چیهلذا جواب نمیدیم!! نقطه قوتت : روابط اجتماعی خوب، مهربونی و یکرنگ بودنته نقطه ضعف : یکمی شاید از لحاظ روحی فکر میکنم باید قوی تر شی.........کم تر وابسته شی........و کم تر اجازه بدی که دیگران بهت آسیب بزنندر انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویسدر کل بسیار موجود دوست داشتنی میباشد و یکی از بهترین دوستای منذهن زیبایی داره و زیبایی ها رو خیلی بهتر و بیشتر از بقیه میبینهزود میبخشه و زود فراموش میکنه و شرایط دیگران رو تا جایی که بتونه درک می کنه..........سعی می کنه منطقی قضاوت کنه (که بسیار بسیار مهم میباشد !)موجودی به شدت عاطفی و احساساتی که گاهی سرهمین قضیه لطمه میخوره .خودش لطمه میخوره و ضرر اما بقیه شاید اینو متوجه نشن (به ضرر خود به نفع دیگری! )یه ترس و نگرانیی ته دلش داره که اذیتش میکنه......خیلیاشونم اگه درست نگاه کنه شاید بیخود باشنیه امید دهنده فوق العادستمی خواد مطبشو در آینده بیاد نزدیک خونه ما بزنه من هی تند تند برم پیش روان درمانیم کنه....پولم نگیرههمیشه شاد باشی اومدم بهت جواب بدم دیدم همینکه بهت بگم من اگه مطب هم بزنم تورو می ذارم تحلیل گر عمیق مسائل و خودم از رو تو تقلب می کنم!!ولی خب نقاط ضعفی که گفتی خیلی درست بودن حساسیت و شکننده بودن زود شکستن و وابستگی.... ولی هنوز خیلی های دیگه هستن که باید بگی هادر ابتدابه رسم ادب سلاموسپاسگزارم بابت دعوت اگر اشتباه نکنم اسم واقعی شما بهار بودواز اونجا که شخصیت هرکس بیشترحول محور اسمش درگردش هست شما هم از این قاعده مستثنی نبوده اید و همان بهار برازنده ی شخصیت شماست.نام دیگری را نمیتوانم در نظر بگیرم شاید بارزترین خصوصیت ،صبر وبردباری شما باشد که با توجه به رشته تحصیلی وتخصصتان دورازذهن نبود فراموشکاری خیلی سخته پاسخش ،البته ممکنه واسه من اینگونه باشه چون مکالمه ای چندان میان ما صورت نگرفته است واز طرفی تلاشی که شما برای مخفی شدن در پشت اسمی فانتزی وشخصیتی خیالی بانام پری دریایی برگزیده اید مانع از شناخت آنچنانی من از شما گشته است چیزی که شاید به قضیه کاسه کله واینا مربوط بوده بهرحال بریا من تشخیص شخصیت واقعی شما غیرممکن مینمود. پاسخی برای این پرسش ندارم نمیدانم چه میخواهم بگویم..............زبانم در دهان باز ،بسته استهم حرف دارم هم نمیتوانم بگویم فقط آرزوی سعادت وخوشبختی میکنم برای شما تمام شد. درود و سپاس بی کران از حضور همیشگی و نظر لطفتحق تمام و کمال با شماستمن گاهی اونقدر به دیگران و چیزی که نبایداهمیت می دم که خودم و کسانی که باید رو فراموش می کنمممنون از نقد بجا و خوبت 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ السلام علیک علی بری (پ ندارن که) دریایی اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟پری احساساتی بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟دختر خوب و با محبت بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟زیادی احساساتی میشی بعضی وقتا وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟این شکلی ولی واقعا کسیه که به حرفت گوش میده و هر کاری از دستش بر باید میکنه فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟خب نقطه قوتش قابل اتکا بودنش هست و نقطه ضعفشم احساساتی بودنش در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس در کل کسیه که اگه یه مدت تو انجمن نباشه جای خالیش واقعا حس میشه هرجا هستی موفق باشی 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سیلام اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ همون پری..منتها با توجه به روحیه و حس و حال وقت قسمت دوم اسم تغییر میکنه! میگم پری چون پری ها تو داستانا یه جورایی عامل اون نیرو و جادوی خاصن که بهشون نسبت داده شده...مثلا وقتی گریه ت میگیره میشی پری اشکها، انگار تمام اشکای دنیا در خدمت تو هستند ببخشید اگه چرت بود! بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ مهربونی و لطافت طبعش بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ زیادی احساساتی بودن وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟یه آدم پر انرژی و پر احساس که البته ظرفیت شوخیش بالاست اما باید مواظب حساسیت هاش باشی فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ همون احساساتی بودن، در واقع عدم مهار سیل احساسات به نظرم در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس پری موجودیست بسیار خوش اخلاق و پرانرژی، ادبیاتش رو خیلی دوست دارم، همچنین وقتی دست به قلم میبره، مهربونه و از مهربونی دریغ نمیکنه شاید همین نقطه ضعفی براش باشه تو اجتماع رنگارنگ! اهل رفاقته، سعی میکنه همه جوانب رو متعادل و راضی نگه داره انرژی مثبت و امیدش زیاده ولی خدا نکنه که خسته بشه...نمیدونم درست گفتم یا نه ولی برداشتم بود منطقی و در عین حال احساسی ، هرچند فکر میکنم بیشتر با احساسش پیش میره و با عرض پوزش مثل بقیه هم رشته ای هاش یکم ادعاش تو بعضی زمینه ها بالاست به هر حال من دوستش دارم و ازش انرژی مثبت میگیرم همیشه شالام فروغییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی که اومدی مرسی که وقت گذاشتی عزیزم کلا فکر کنم من اسمم رو باید می ذاشتم احساس!:icon_pf (34): ولی خب درباره اینکه غمگین بشم خیلی داغون بشم نه اتفاقا معمولا اتفاقای خیلی تلخی که واسم می افته رو حتی تو چهره مم خیلی سخت میشه تشخیص داد یادمه یه استاد داشتیم از همه درس می پرسید همه عین گچ می شدن و می لرزیدن منو نشون همه می داد می گفت اینو نیگا کنین یاد بگیرین انگار نه انگار :icon_pf (34): ولی خب آره گاهی توی بحثا اونقدر یه دنده می شم که خیلی ها فکر می کنن ادعایی دارم ولی من فقط رو باور هام پافشاری می کنم چون باورشون دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 در آخر امیدوارم یه روزی منم مثل تو بتونم در مقابل سختی ها محکم باشم بازم مرسی فردا شد...:wavesmile: اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ اریل Princess Ariel میشناسیش که؟ فکر کن نشناسیش...:biggrin: بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ یه آرامش خوبی داری که اونو به طرف مقابلت منتقل می کنی....:heartshape2: بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ آخه این سئواله میپرسی...نه جون من این سئواله:elivg5ddfqdy8k5mocf...من اصلا به بدترین ها اعتقاد ندارم... وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ حس میکنم ادم مثبت و با انگیزه ای هستی تو زندگیت.... به نظرم میاد که به خودت و حست وفاداری...یعنی برای حست ارزش زیادی قائلی..من اینو بر خلاف خیلی از آدما نکته ی منفی نمی دونم... فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نکته ی قوتت به نظرم تاثیر گذاریته...یعنی می تونی روی محیط اطرافت خیلی موثر باشی... باز گفت ضعف..........................:w00: در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس. من بهار را دوست دارم...:aghosh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فدات شم که نمونه کامل یک مثبت اندیشی ممنون از عکس خیلی خوشگلت منم همیشه به یادت هستم راستی آریل کی بید؟؟ اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟پری مهربون :hapydancsmil: بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟مهربونی و رازداری بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟حس می کنم وقتی تو فاز غم هست خیلی بد می یاد بیرون وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟تو برخوردایی که داشتیم به نظرم خیلی خودمونی و راحت و صمیمی هستی.قابل اعتماد و رازدار. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟خیلی مهربونه.حس آزادی و رها بودن داره. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس . هوارتاااااااااا دوستت دارم عزیزم :heartshape2: امیدوارم از این سنگ صبوری هیچ وقت سوءاستفاده نکنم و بتونم همیشه آرام بخش دوستای مهربونم مثل تو باشم مرسی از نظر لطفت خانومی 8 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ببخشيد به سوالات تك تك جواب نميدم ... تا حالا حركتي از نظر منفي بودن نديدم ازتون و هميشه ديدم كه آرامش رو در حرف زدن حفظ كرديد و با كسي درگير نشديد ... اين از لحاظ اخلاقي كه من به شخص اصلا نكته ي منفي اي نديدم ... و خيلي خوب در كنار اين فعاليت ها ، درستون رو هم حفظ كرديد و اميدوارم به هر مرحله اي ميخواهيد برسيد ... راستش چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه ... و در اخر بگم كه تصويري كه من از شما تو ذهنم ، تصوير مثبتي ... موفق باشيد 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دخمل خوبی پریه خوبیه بچه با حالیه خوشم میاد ازش پستها و تاپیک های خوبی میزنه دوسشون دارم زیر اب هم میتونه زندگی کنه من تا حالا ازش بدی ندیدم ندیدم با کسی دعوا کنه و شاخ به شاخ بشه فقط نتونست منو روانشناسی کنه گفت کلم پیچ نصفه ای:ws28: 1.پری دریایی 2.با حال و خونگرم 3.ارزوها رو نمیتونه براورده کنه مثل پری در یا ها 4.من چون دیدمت نمیتونم تصور کنم میبینم 5.خیلی احساسی هست نقطه بد نداره 6.پری پری پری پری پری پری :ws3::ws3: 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سلام سلام چطوری؟ چه خبرا؟ خوش میگذره؟ چیکارا میکنی؟ از دریا چه خبر؟ آخه پری تو باید بیای مارو تحلیل کنی...من چی بگم آخه! ولی خب این سوالایی که پرسیدی خوبه...اینارو میجوابم اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ اسمایی که داری (ینی پری و اسم خودت بهار) بهترینن اما بخوام یه اسم دیگه بگم میگم: آرام...یا دریا بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟به شدت مهربون و با اینکه خیلی چیزا از خیلیا شاید بدونه اما دونسته هاش رو روابطش و برخوردش با بقیه تاثیری نمیذاره...اینا خصوصیات یه شنونده خوبه ... که فقط میشنوه بدون قضاوت بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ بسیار حساس...یهو ناامید میشی دلت میشکنه...محکم تر باش...مــــــــــــرد باش وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ خب من تصویر واقعیت میاد تو ذهنم...میخوای بگم دقیقا چجوری؟ مثه همون روزی که چیتگر بودیم و من به یه درخت تکیه داشتم و تو به یه درخت دیگه باهات حرف میزدم توام مهربون و با لبخند نگام میکردی و گوش میدادی...دوست داشتنی...آدم لبخندش رو که میبینه دوس داره بغلش کنه:aghosh: فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟عاقل...شنونده خوب در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس یکی از کسایی هستی که دوس دارم رابطم باهات تو دنیای واقعی هم باشه و بهت نزدیکتر شم 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بر اساسه شناختم تو این مدت: اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ بهار بانو... بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ موج مثبتیش ... بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ ... وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ مثل آواتارش تصورش می کنم ... فکر می کنم، با بچه ها رودربایسی داره ... فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نکته قوت: شاد بونش / منطقی بودن در مسائل و تصمیمات مدیریتی در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس... بنظرم پری ، یکسری تفکرات انسان دوستانه داره ، که مایله عملیشون کنه، ولی امکانپذیز نیست یا درصد انجام شدنش خیلی کمه ... از آدم هایی نیست که فقط حرفی بزنه و نصیحتی کنه، بلکه به حرفاش اعتقاد داره ... با معرفته و دوستاش رو فراموش نمیکنه... و بدان که دوستت دارد ........ ما نیز دوستت داریم ... :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ همه رزرو کردن رفتن سلام علیکم اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ پری رود بزرگ. چون دلت مثل رود، پاک و زلال و روشنه. رود به خاطر آرامش بخش بودنش. رود بزرگ، چون رودای کوچیک با اینور اونور زدن خودشون سعی میکنن توجه رو جلب کنن، ولی رودای بزرگ معمولاً آرومن که درواقع ظاهر آرومی دارن و تو خودشون تلاطم زیادی دارن و تلاطمای رودای کوچیک رو هم میگیرن. رود چون همیشه در حرکته و خسته و ناامید نمیشه. (بالاخره پری دریایی هم باید تو آبی چیزی باشه دیگه ) بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ مهربونی بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ اضطراب. چون احساس میکنم یه حس نگرانی تو وجودت هست و سعی میکنی تو خودت از بین ببریش. تاحدی درونگرایی فکر کنم. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ نیم تنه بالایی بدنش مثل آدماس و نیم تنه پایینی مثل ماهیا یه آدم خیلی آروم، خونگرم و مودب. کسی که سعی میکنه همیشه انرژی رو به دوستاش منتقل کنه. ولی به نظر میرسه درونش اون آرامشی رو که نشون میده و به بقیه هم منتقل میکنه رو نداره. البته ایشالا که این تصورم اشتباهه. کلاً تصور نکنم سنگین ترم فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ تقریباً تو قبلیا گفتم دیگه در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس ایشالا همیشه تو زندگیت شاد و موفق باشی اینو با دقت نگاه کن----> قیافم این ریختی بود موقع خوندن پستت یعنی تا این حد تابلو ام؟:icon_pf (34): تفسیرت رو خیلی دوست داشتم مطمئنی شهرسازی می خونی؟ روانشناسی کف بینی چیزی بلدی؟ حتی یک کلمه ش هم اشتباه نبود جز اینکه چرا خب من همیشه آرومم فقط وقتی یه مشکلی پیش میاد از درون بهم میریزم و معمولا کسی جز اونایی که خیلی بهم نزدیکن متوجهش نمیشه سلام عزیزمممممممممممممم اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ اسم خودت بهار- مثل بهار شادی بخش و زندگی بخشی خوشگلم بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ این که خلی مهربونه- صبوره-یه دوست خوب برا گوش کردن درد و دلاست می تونی تا هر کجا خواستی باهاش حرف بزنی-خیلی دلسوزه-اهل فراموشی نیست همیشه به یاد دوستاش هست و بهشون اهمیت م ده بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ فکر می کنم زود دلشکسته و ناامید می شی وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ متاسفانه تا حالا ندیدمت و این از بد اقبالیم بوده ولی همیشه یه حس آرامش به آدم می دی فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ گفتم همون ناامیدیته نقطه قوتتم اینه که برا برطرف کردنش تلاشتو می کنی در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس در انتهااااااا خیلی خوشحالم دوباره می بینمت خیلی گلی جیگرم برات ارزوی موفقیت و شادکامی دارم در همه مراحل زندگیت :love070: سلام خانومی مرسی از حضور مهربانانه ات مثل همیشه تا حد زیادی خوبی های خودت رو فرافکنی کردی به من نظر لطفته و امیدوارم یه روزی سعادت دیدنت رو داشته باشم خوشحال میشم اگه نقطه ضعف دیگه ای به ذهنت رسید برام بگی چرا پری دریایی ؟چرا اسم خودت نه سلام مینا جونم مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و ممنون بابت همه صداقت ها و خوبی هات راستش رو بخوای من خودمم هر دوتا اسمم رو خیلی دوست دارم حالا کدوم بهتر بید؟ به برادر زاده خوشگل خودمنمیخوام سوالاتو جواب بدم میخوام خودم بگم شاید مهمترین خصیصه که در نظر اول به آدم القا میشه ظاهر و حالت چهره دوست داشتنیشه و باعث میشه هیچ حالت دفاعی در مقابلش نداشته باشی اهل مطالعه و باسواد قدرت مدیریت کمی داره به نظرم و احتمال میدم هیچ وقت نمیتونه یه جمعی رو کنترل کنه مثل اکثر دخترا احساساتی و رویا پرداز به خانواده شدیدا معتقده و از این نظر زندگی مشترک خوبی براش متصور میشم(ایشالا) فکر میکنم زیاد به پس انداز معتقد نباشه نکته سنج و دقیق...اینو از نحوه رانندگیش فهمیدم( رو آب بخنید...:دی) فعلا شام نخورم و مغزم بیشتر از این نمیکشه بهترین ها رو برات آرزومندم عمویی عمو بسی همچین تو آب، آب شدیم محلول در محلول چه شد!! انحلال پذیری 100% خیلی رانندگیم لوسه نه؟:icon_pf (34): زندگی مشترک رو باحالا اومدی هی وای من فقط تو فهمیدی من چقدر دله و ولخرجم بیشتر مغزت کشید بازم بیا عمویی همیشه برام خیلی عزیز و حامی بودی و هستی و خواهی بود 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اینو با دقت نگاه کن----> قیافم این ریختی بود موقع خوندن پستتیعنی تا این حد تابلو ام؟:icon_pf (34): تفسیرت رو خیلی دوست داشتم مطمئنی شهرسازی می خونی؟ روانشناسی کف بینی چیزی بلدی؟ حتی یک کلمه ش هم اشتباه نبود جز اینکه چرا خب من همیشه آرومم فقط وقتی یه مشکلی پیش میاد از درون بهم میریزم و معمولا کسی جز اونایی که خیلی بهم نزدیکن متوجهش نمیشه خرج سایتو از تو رمالی تو پارکا در میارم دیگه 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مهربون،با احساس،صمیمی و بسیار توانا در مدیریت و نظم بخشیدن.من هرچی دیدم مثبت بوده. وجود آدم هایی مثل شما که میتونن به همه امید بدن واقعا نعمته. شاید خودت هم دردی داشته باشی، اما مهم اینه که زیاد بروزش نمیدی و به همه امید میدی. امیدوارم موفق باشی عزیزم. ممنونم ساناز بانو از حضور م نظر لطفت همیشه بودن آدمهایی مثل تو و بقیه دوستان همین انرژی مثبت بودن و دیدن رو بهم می ده در واقع من فقط یه انعکاسم از خود شماها.....:dancegirl2: درود عزیزم........پاسخ همه سوالاتت فقط یک چیز هست...احساسات فوق العاده بنظرم احساساتی هستی........این میتونه گاهی اوقات بهت آسیب برسونه ولی در ما بقی موارد خوبه. مهربون و پر از انرژی..خیلی خوبه که سعی میکنی این انرژی رو به بقیه هم منتقل کنی. ساده و خودمونی مینویسی و این خیلی خوبه...... بسیــــــــــــــــــــار عــــــــالــــــی من اگه جای استادت بودم نمره امتحان تشریحیهاتو می دادم 20 البته نه واسه تعریف هات ها بسی سپاسگذارم بانو ولی جای نقد های دیگه هنوز خیلی خالیه 1. پری... 2. مثبت اندیش و پرانرژی... 3. گاهی اوقات زیاد شعار میده منم که حساس... 4. خیلی لوسه... 5. سوال 4 و 5 تقریبا همون 2 و 3 هست دوباره میپرسی... و در انتها به این نکته اشاره کنم که شاید یکی از بهترین دوستان مجازی باشی که دیدم آزاری به کسی نمیرسونی و با همه دوست و صمیمی هستی بدون محدودیتهای بیخود و بیمورد. برات ارزوی سلامتی و موفقیت دارم... به به پیانیست بزرگ دوست خوب همراه همیشگی و بی ادعا رفیق همه روزها.... بسی پایه ام لوسی رو! مرسی نقد دیگه ای هم داشته مشتاقم بشنوم 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آدم خوبیه بی آزاره کارتونشم چند وقت پیش تلویزیون داشت می داد ! شاید محفل به طلبه پرده از یه رازی بردارم اون اول که پری خانومه دریایی ما اومد اینجا، شروع کرد به زدن تاپیک های 30 یا 30 پشت هم این مصادف بود با تصویب قانون منع فعالیت سیاسی در کنگره، فقط مونده بود که سنا تصویبش کنه ! بعد این تاپیک ها جلسه تشکیل شد که بلافاصله با این حرکت برخورد بشه و مراتب به اطلاع مراجع قانونی و غیر قانونی برسه و خلاصه بندازیمش بیرون (استغفر ا... و ربی و باقی قضایا) اون موقع فرناز خدا بیامرز گفت من می شناسمش، بذارین باهاش صحبت می کنم. اینکه الان ما در خدمتشونیم من به شدت هر چه تموم تر خوشحالم از اینکه دوستی مثل تو دارم امیدوارم مثل جمع خیلی زیادی از دوستانم در اینجا بتونم برای همیشه به عنوان دوست برای خودم نگهت دارم. فقط سوالی که همیشه برام مطرحه اینه که پری دریایی با زیر دریاییش چه فرقی داره ؟ دریاییش مثلا رو سطح آب شناوره، زیر دریاییش زیر آب، یا مثلا دریاییش از یه عمقی پایین تر نمی تونه بره ممنون می شم شفاف سازی کنی 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ همون پری من همیشه خودتم با همین اسم صدا میکنم بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ فک میکنم منطقی بودنت بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ بدترین ندیدم راستش وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ وقتی با هم هستیم احساس ارامش میکنم دختر ارومی هستی منظورم این نیست که شیطون نیستیا یعنی ارامش داری دچار تلاطم نیستی و این به ادم منتقل میشه فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ فک میکنم این و تو دوتای بالایی جوابیدم در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس به نظرم دختری میای عاقل و با تدبیر منطقی مهربان و در رابطه با رشته خودت با سواد و بدان که دوستت دارد منم دوست دارم پری جون برات بهترینا رو ارزو میکنم امیدوارم همیشه موفق و شاد ببینمت ارادتمند پری 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ پست شماره 8 ویرایش شد ایشون تا به حال رتبه یک تحلیل رو داشتن معرفی می کنم دکتر روانکاو بانو سیندخت السلطنه قهرمان المپیک های تحلیل مریمی چیزهای بیشتری بازم می خوام بازم می خوام بازم می خوام عزیزمی خط به خط نوشته هات برام بوی دوستی از نوع نابش می داد دوستت دارم خودت می دونی چقدررررررررررر مهربون و با معرفت ... ها؟ کی من؟ کی این؟ با مویه...؟!:th_scratchhead: مرسی ملی جونم پس نقدات کو؟ 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ السلام علیک علی بری (پ ندارن که) دریایی اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟پری احساساتی بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟دختر خوب و با محبت بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟زیادی احساساتی میشی بعضی وقتا:icon_pf (34): وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟این شکلی ولی واقعا کسیه که به حرفت گوش میده و هر کاری از دستش بر باید میکنه فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟خب نقطه قوتش قابل اتکا بودنش هست و نقطه ضعفشم احساساتی بودنش در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس در کل کسیه که اگه یه مدت تو انجمن نباشه جای خالیش واقعا حس میشه هرجا هستی موفق باشی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهههههههههههههههههه گل پسر مهربون من چی آوردی واسم از معدن؟ هوم؟ همین ؟؟! بقیه ش کو پس؟! مرسی عزیزم تو از بهترین دوستای من بودی و همیشه به من لطف داشتی منم بهترین ها رو هر چی هست برای تو می خوام سلامببخشيد به سوالات تك تك جواب نميدم ... تا حالا حركتي از نظر منفي بودن نديدم ازتون و هميشه ديدم كه آرامش رو در حرف زدن حفظ كرديد و با كسي درگير نشديد ... اين از لحاظ اخلاقي كه من به شخص اصلا نكته ي منفي اي نديدم ... و خيلي خوب در كنار اين فعاليت ها ، درستون رو هم حفظ كرديد و اميدوارم به هر مرحله اي ميخواهيد برسيد ... راستش چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه ... و در اخر بگم كه تصويري كه من از شما تو ذهنم ، تصوير مثبتي ... موفق باشيد مرسی morta جان بسی خجالت ناک شدیم همیچن همچون همچان مرسی از حضور دوست داشتنی ات 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ خب از اونجایی که مدت هاست به این یوزر عادت کردم همین پری دریایی خیلی بهتره! بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ ادب- مهربانی-خوش مشربی-انرژی زیاد بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ خب راستش من خودم رو در موقعیتی نمی بینم که بخوام این رو بگم. تو این مدتی که میشناسمت اصلا نکته ی منفی ندیدم. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ صمیمی و مهربان. احساس می کنم نظر کسی که داره باهاش حرف میزنه و یا مدتی میشناسدش براش مهمه. این خیلی مثبته... فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نقطه ی قوت : صمیمیت نقطه ی ضعف: یک ذره حساسی در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس . گاه نوشته هات رو خیلی دوست دارم. 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ درود بی بدرود . اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس و بدان که دوستت دارد ........ ارادتمند پری درود پري مهربون 1. آريل خوبه؟ 2. مهرباني و صبر! 3. مهرباني و صبر بيش از حد! كمي تا قسمتي وابستگي زياد به دوست داشتنيهاي زندگيش. 4.خب من اول ديدمت بعد شناختمت! به همين خاطر صورتتو تصور ميكنم كه البته شباهت بيسيار شديدي به آريل (پري دريايي) داري!چرا؟ جريان چيه؟ آدم نيست آخه پريه، يه پري حساس و مهربون و شيطون! پري تمام انرژيشو واسه همون دوستداشتنيهاي زندگيش ميذاره. به همين خاطر وقتي باهاش حرف ميزني حس ميكني كه توي اون لحظه تمام هدف زندگيش گوش دادن به حرفاي تو و درك كردن توئه! شايد رشته و تحصيلاتش اين خصوصيتش رو چندين برابر تقويت كرده باشه ولي اين توي خودشم هست. به همين خاطر آدم وقتي باش صحبت ميكنه آرامش داره. بي تكلف! شايد تو درونش اون آرامشي كه بيرون ديده ميشه رو نداشته باشه ولي تمام تلاششو ميكنه كه تو متوجه نشي. 5. خودش نقطهي قوته كلا يه نقطه ضعف داره كه خيلي اذيتش ميكنه. اونم همين وابستگي هست كه قبلا گفتم. از طرفي باعث ميشه بيش از حد از خودش بگذره و انرژي خيلي زيادي بذاره براشون كه خيلي وقتا ممكنه باعث بشه آسيب ببينه. ميدوني پري! گاهي آدم بايد از يه چيزايي ساده عبور كنه... ارزش خيلي چيزا بالاست ولي همهي اونا بايد در جهت اين باشه كه تو زندگي بهتر و احساس بهتري نسبت به خودت داشته باشي. شايد چيزاي سادهاي كه گاهي با حساسيتهات براي خودت سختشون ميكني اونقدر ارزش نداشته باشن... 6. صلاح نميبينم جلو جمع ازين حرفا بزني. بيا بريم تو پستو با هم صوبت كنيم با خودت مهربونتر باش شاد باشي عزيزم 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ درود بی بدرود ...خوش اومدی عزیزمهی وای من مثل اینکه نوبت ما شد و این شتر تحلیل شخصیت لب ساحل دریای ما لنگر انداخت و خوابید... هر چند نمی دونم موجودات دریایی چیزی به نام شخصیت دارن یا نه... ولی اینو می دونم که من سه واحد شخصیت پاس کردم ... به دور از شوخی دوست داشتم این تاپیک یادگاری و شاید تنها یادگار تک تک شما دوستای عزیزم باشه و حتما از این تاپیک کوچیک درسای بزرگی می گیرم اما برای اینکه تاپیکمون واقعا رنگ و بویی از نقد و تحلیل شخصیت به تعریف عام داشته باشه و تعریف محض از روی لطف نباشه ، من دلم می خواست همیشه جواب این سوالا رو از دوستام درباره خودم بدونم ممنون می شم بهشون پاسخ بدین اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس و بدان که دوستت دارد ........ ارادتمند پری سلام به عشق خودم.بهار دوست داشتنی من که یه عالمه می دونه دوسش دارم. تو جیگر طلای منی! خوب معلومه همون بهار!انوی عشق!هر کی چهرتو ببینه خودش می فهمه مثل بهاری.آروم و خانم.فصل بهار از وقتی باهات آشنا شدم تورو برام تداعی می کنه ناز من. همه جوره خوبی خانم گل!مهمترینش مهربونی و دل پاکته!دلی که لیاقت می خواد کسی بتونه بدستش بیاره. سادگیت!نذار این سادگی دردسرسازت بشه!تو می تونی!می تونی و می تونی!!! تصور من خودت خودته!یه بهار زیبا!یه نسیم خنک که هر جا میره با خودش آرامش و شادی میاره. فکر کنم تو تصمیم گیری یه کوچولو مشکل داری نازناز.که اونم یه کوچولوها.اینکه دوست داشتنی هستی و با همه خوبی و سازگار بهترین ویژگیته.مطمئن باش همه انایی که قدرتو می دونند دوستت دارند. بهار عزیزم همیشه برات آرزوی خوشبختی دارم و امیدوارم اون خوابی که کچل دیده زودی برآورده بشه.بهاری از وقتی دیدم همیشه به این فکرم که قبلا یه روزی یه جایی دیده بودمت همسایه جونی!هنوز که نفهمیدم.تو می دونی؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده