کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ دانشجوی پیام نوری؟ من سال هاست که دیگه رنگ دانشگاه رو ندیدم...از کودکان جاسبی بودم 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ آقایون از نعمت مانتو محرومن. ولی پالتو به شرطی که بتونید گرماشو تحمل کنید روش بسیار خوبیه. تو آستر پالتو میتونید پارچه بدوزید و با ماژیک cd روش هرچی میخواید بنویسید. هی برای خودتون باز و بسته اش کنید حال کنید. 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ یک سئوال فنی از اهل فن:اگه روی کارت ورود به جلسه و هیچ جایی عکس آدم نباشه چون ترم اول رفته یه دانشگاهی و هیچ استادی هم تو دانشگاه نشناستش آیا به نظر شما این که یک نفر معلم ریاضی ( ) رو به جای خودش بفرسته سر امتحان ریاضی ریسک بزرگی هست؟ من این کار رو انجام دادم...البته با این تفاوت که کارتها عکس هم داشت... دلم برا دوستم سوخت ....دو ترم پشت سر هم مشروط شد...از اول ترم عزا گرفته بود...که نمیتونم اینو پاس نمیکنم... منم بش گفتم من به جات امتحان میدم... ولی دو جلسه رفتم سر کلاس ....یه ته چهر ه خیلی کمی از هم داشتیم.... .. خیلی استرس داشتم....4 ترم قبلش هم خودم با همون استاد پاس کرده بودم...نمیدونم با چه جسارتی این کار رو انجام دادم....ترم آخر هم بودم ...اگر میگرفتنم بیچاره میشدم... رفتم سر جلسه.. شانس من چندتا آشنا هم دیدم...که عع تو اینجا چیکار میکنی....با بدبختی پیچوندم اونارو.... امتحان شروع شد...استاد هم اومد.... حالا اومده تک تک بالا سره همه...گیر داد به من که خیلی غیبت داری...کدوم سکشن بودی ...منم همرو یادم رفته بود... بدجور گیر کرده بودم...اما به رو خودم نیوردم...همش به دوست بیچارم فکر میکردم... بدی ماجرا این بود که جلو چند نفری که میشناختن منو داشت به یه فامیل دیگه صدام میکرد... سختی امتحان یه طرف....استرس کاری که کرده بودم یه طرف...ترس از اینکه یکی از اونها من رو لو بده بدتر از همه بود...آخه درسشون زیاد خوب نبود امتحان هم سخت بود گفتم الان پا میشن از لج امتحان من رو بیچاره میکنن.... خلاصه هر طوری بود جوابها رو نوشتم دیگه چک نکردم چیکار کردم....برگه رو دادم و فرار کردم....فکر کنم نیم ساعت تو فضای سبز دانشگاه به این شکل نشسته بودم===> . . خلاصه اینکه استرسش خیلی زیاده...باید حواست به اونهایی هم که سر جلسه میشناسنت باشه.... ممکنه بفهمن کسی رو فرستادی به جای خودت... راستی دوستم هم 17 گرفت.... 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ می تونید پاک کنی که دورش مقوا داره با خودتون داشته باشید و پاک کن و به 3 قسمت تقسیم کنید و وسطش کاغذ تقلبتونو بذارید در حین امتحان کاغذ از توی پاک کن بیرون بیارید خانوم ها هم می تونن بذارن کنار گوششون و در حین امتحان دستشونو بذارن کنار گوششون و کاغذ بیرون بیارن ته کفش اگه سفید باشه هم میشه نوشت 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ من سال هاست که دیگه رنگ دانشگاه رو ندیدم...از کودکان جاسبی بودم آخی جاسبی رحمت الله آقایون از نعمت مانتو محرومن. ولی پالتو به شرطی که بتونید گرماشو تحمل کنید روش بسیار خوبیه. تو آستر پالتو میتونید پارچه بدوزید و با ماژیک cd روش هرچی میخواید بنویسید. هی برای خودتون باز و بسته اش کنید حال کنید. ابولفضل من خیلی به تو اعتقاد دارم جواب پست شماره 54 رو بده لطفا 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ من این کار رو انجام دادم...البته با این تفاوت که کارتها عکس هم داشت...دلم برا دوستم سوخت ....دو ترم پشت سر هم مشروط شد...از اول ترم عزا گرفته بود...که نمیتونم اینو پاس نمیکنم... منم بش گفتم من به جات امتحان میدم... ولی دو جلسه رفتم سر کلاس ....یه ته چهر ه خیلی کمی از هم داشتیم.... .. خیلی استرس داشتم....4 ترم قبلش هم خودم با همون استاد پاس کرده بودم...نمیدونم با چه جسارتی این کار رو انجام دادم....ترم آخر هم بودم ...اگر میگرفتنم بیچاره میشدم... رفتم سر جلسه.. شانس من چندتا آشنا هم دیدم...که عع تو اینجا چیکار میکنی....با بدبختی پیچوندم اونارو.... امتحان شروع شد...استاد هم اومد.... حالا اومده تک تک بالا سره همه...گیر داد به من که خیلی غیبت داری...کدوم سکشن بودی ...منم همرو یادم رفته بود... بدجور گیر کرده بودم...اما به رو خودم نیوردم...همش به دوست بیچارم فکر میکردم... بدی ماجرا این بود که جلو چند نفری که میشناختن منو داشت به یه فامیل دیگه صدام میکرد... سختی امتحان یه طرف....استرس کاری که کرده بودم یه طرف...ترس از اینکه یکی از اونها من رو لو بده بدتر از همه بود...آخه درسشون زیاد خوب نبود امتحان هم سخت بود گفتم الان پا میشن از لج امتحان من رو بیچاره میکنن.... خلاصه هر طوری بود جوابها رو نوشتم دیگه چک نکردم چیکار کردم....برگه رو دادم و فرار کردم....فکر کنم نیم ساعت تو فضای سبز دانشگاه به این شکل نشسته بودم===> . . خلاصه اینکه استرسش خیلی زیاده...باید حواست به اونهایی هم که سر جلسه میشناسنت باشه.... ممکنه بفهمن کسی رو فرستادی به جای خودت... راستی دوستم هم 17 گرفت.... دوست من هم ته چهره داره 6-7 سال پیش با همین استاد پاس کرده درس خیلی ترسناکه ولی اگه بره عالی میشه من چطوری تو یک روز ریاضی یک و دو و دیفرانسیل بخونم آخه؟ لطفا اگه نظرتون مساعده یکم بهم روحیه بدین این کار رو بکنم 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ دوست من هم ته چهره داره 6-7 سال پیش با همین استاد پاس کرده درس خیلی ترسناکه ولی اگه بره عالی میشه من چطوری تو یک روز ریاضی یک و دو و دیفرانسیل بخونم آخه؟ لطفا اگه نظرتون مساعده یکم بهم روحیه بدین این کار رو بکنم بفرستش بره سر جلسه.. ولی اگر کسی تو کلاس زیاد نمیشناست این کار رو انجام بده.... کسی متوجه نمیشه...اما ریسکش هم زیاده...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ دوست من هم ته چهره داره 6-7 سال پیش با همین استاد پاس کرده درس خیلی ترسناکه ولی اگه بره عالی میشه من چطوری تو یک روز ریاضی یک و دو و دیفرانسیل بخونم آخه؟ لطفا اگه نظرتون مساعده یکم بهم روحیه بدین این کار رو بکنم اگه دانشگاهت مثل دانشگاه من این کار انجام بده و اتفاقی نمیوفته 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بفرستش بره سر جلسه..ولی اگر کسی تو کلاس زیاد نمیشناست این کار رو انجام بده.... کسی متوجه نمیشه...اما ریسکش هم زیاده...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیشکی نمیشناسه سر کلاس، کلا 3-4 جلسه رفتم کلاسش اگه دانشگاهت مثل دانشگاه من این کار انجام بده و اتفاقی نمیوفته دانشگاتون کجاست؟ والله دانشگاه ما هتله! حراست در طول ترم بیشتر از 5 بار حق نداره بیاد تو محیط دانشگاه و باید جلوی در باشه همیشه و وقتی هم میاد تو محیط تنها تذکرش به کسایی هست که تو ساختمونا دارن سیگار میکشن کلا قانون دانشگاهمون اینه که هرکاری میخواید بکنید فقط تو محیط دانشگاه چیز نکنید 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ هیشکی نمیشناسه سر کلاس، کلا 3-4 جلسه رفتم کلاسش دانشگاتون کجاست؟ والله دانشگاه ما هتله! حراست در طول ترم بیشتر از 5 بار حق نداره بیاد تو محیط دانشگاه و باید جلوی در باشه همیشه و وقتی هم میاد تو محیط تنها تذکرش به کسایی هست که تو ساختمونا دارن سیگار میکشن کلا قانون دانشگاهمون اینه که هرکاری میخواید بکنید فقط تو محیط دانشگاه چیز نکنید پس برو خوش باش حالشو ببر دانشگاهی که من میرم خیلی گیر تر اما میشه کسی دیگه جای خودت بفرستی سر جلسه واسه شما که دیگه کویت 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ مقنعه و هنزفیری =۲۰ من درسای حفظی رو همیشه ۱۹-۲۰ میگیرم یک کلمه هم نمیخونم بسیییییی کیف داره... تخصصی و غیر حفظی اول از همه روی مخ استاد کار کنید پسرها با استاد خانوم واحد بردارید دخترا با استاد مرد... لازم نیست کار خاصی انجام بدید فقط مظلومو مهربون باشید با استاد... حرفاشو تائید کنید ازش گاهی سوال درسی بپرسید و... تا اینجا برگتون دست بالا صحیح میشه... یه دور حتما درسو نگاه کنید که بدونید چی تقلب میکنید رو شلوارو توی آستین میشه نوشت زیر شلوارتون یه شلوار سفید بپوشید رو ساق پا شلوار بنویسید دخترای چادری که دیگه حله هر نوع تقلبی آب خوردن میشه... اگه ازتون تقلب گرفتن نگران نشید کمیته انضباطی رو راحت میشه خر کرد اگه زبونشو دارید البته... پسرا زیاد دستشون تو تقلب باز نیست... 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ما چون اکثر امتحانامون تستیه رو ظرف نوک مینویسیم هی وسط جلسه از هم نوک میگیرم تقلب نوشتنی هم میبریم قبل از شروع جلسه روی میز مینویسیمش بعد نابودش میکنیم مراقب هم شک کرد حوالش میدیم به سری قبلی ها 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تو یونی ما عمرا کسی بتونه جای کس دیگه ای امتحان بده نمیدونم چه هوشی دارند مسئولین یونی ما............... از همون روز ثبت نام به بعد با اسم کوچیک صدات میکنند حتی دیگه فکرشو بکن بخوای کسی دیگه رو جای خودت جا بزنی ........ 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تو یونی ما عمرا کسی بتونه جای کس دیگه ای امتحان بدهنمیدونم چه هوشی دارند مسئولین یونی ما............... از همون روز ثبت نام به بعد با اسم کوچیک صدات میکنند حتی دیگه فکرشو بکن بخوای کسی دیگه رو جای خودت جا بزنی ........:icon_pf (34): یونی ماهم همین طوره همه همو میشناسن متاسفانهههه منو کل دانشگا میشناسن از بس هر روز کلاس داشتم یونی بودم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ماشین حساب CLASS PAD 330 یکی از بهترین گزینه ها برای تقلب به شمار میاد. کلیه اطلاعات رو میتونید در این ماشین حساب ذخیره کنید. قیمتش 180 تومنه حدودا. ولی قبل از اینکه اقدام به خرید بکنید از دانشگاهتون بپرسید که اجازه استفاده از این ابر ماشین حساب رو میدن یا نه. البته این ماشین حساب رو میتونید ریست کنید جلوی روی مراقب. ولی با ریست کردن چیزی پاک نمیشه. فقط تنظیمات ماشین حساب به حالت اولیه در میاد. من الجبرا رو پیشنهاد میکنم خودم کار کردم جواب میده قیمت حدود 120 هزار سر جلسه هم هیچ ناظری سر در نمیاره 100% تضمینی 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نمی دونم این رو گفتن یا نه اما توی تقلب نباید ترسید به ناظر جلسه نباید رو داد شده من خیلی وقت هاااااااااااااا پرو پرو تو چشم ناظر زل زدم و برگه از بغل دستیم گرفتم اگر موقع تقلب سرت پایین باشه یا چپ و راست رو نگاه کنی ناظر شک میکنه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ استفاده از کاغذ کوشولو به عنوان تقلب توصیه نمیشه چون هر نوع تقلب بگیرن میشه زیرش زد که ما انجام ندادیم اما اگر کاغذ کوشولو از ادم بگیرن به هیچ عوان نمیشه انکارش کرد تو کمیته انظباطی چون خط تابلوهههه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده