رفتن به مطلب

روش های عملی تقلب

ارسال های توصیه شده

سلاممم

منم در زمان طفوليت دله تقلب كردن رو داشتم ....تو كاغذاي كوچولو مينوشتم،ميذاشتم تو جيبم.... ولي الان اصااااا طاقتش رو ندارم ....حتي الان كه به تقلب هاي خودم فك ميكنم،4 ستونه بدنم ميلرزه :ws3:الانم اگه بخوام تقلب كنم ،سره جلسه چند تا سكته رو ميزنم حتمااااا :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 76
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه تاپیک روش های درس خوندن بود به جون تو حامد اگه عمری کامنت هاش به 10 میرسید :banel_smiley_4:

ولی تقلب ماشالله همه سرازیر شدن

تقلب کنن 5 مین بیشتر بتونن بیان انجمن :whistles:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تقلب چی چی هست حالا؟:whistle:

تقلب باید هم جسارت داشته باشی...نترسی....خودتو تابلو نکنی...و اگر میتونی همکار برای تقلب داشته باشی...

1. اگر کارتت بزرگ هست...یه سری نکته رو پشت کارت ورود به جلست بنویس....
  2. یه سری نکته و فرمول و نوشته کلیدی یا مسائلی که یادت میره رو مچ دست و پات بنویس و به موقع استفاده کن....
  3. سرما خوردگی ظاهری و ...:دی رو دستمال کلینیکس بنویس با خودت ببر...و سر موقع استفاده کن...
  4. اگر زود رسیدی سر جلسه...و تونستی جزوه ببری تو محل امتحان سریع شروع کن نکات رو با آرامش رو دسته صندلی خودت...پشتی صندلی جلویی و دیوار بغلیت بنویس...هر جا بهتر میتونی نگاه کنی...
  5. ماشین حسابت رو پر کن از فرمول....
  6. با بغل دستیت مهربون باش و نگو نخوندم....از پیش باخته نباش ببین اون چی بلده....بهش اطمینان بده شما هم بهش کمک میکنی...:icon_redface:
  7. اگر یا کلاه شالگردن میری سرجلسه...هندسفری و یه دوست خوب خیلی کمک میکنه....بهت زنگ میزنه اوکی میکنی....و شالگردن رو میرازری جلو دهنت و شروع میکنی...به خوندن سوالات ...البته باید اون هم یه چیزایی بلد باشه از همون درس...
  8. اگر ام پی 4 کوچولوی اپل داری شب قبلش بشین فرمولها و موارد موردنیازت رو توش ضبط کن....سر جلسه ولی باید کلاه داشته باشی...آخه ما دخترها همیشه مقنعه داریم...مشکلی نداریم از این بابت...
  9. یه روش دیگه هم هست...اینو یه بارسر جلسه دیدم....یکی از پسرهای همکلاسیمون این کار رو انجام داد...یهو گفت من باید برم wc:icon_redface:....حالم خوب نیست...مراقب بردش...بعد رفته بود چندتا از سوالات رو که از سرجلسه رو یه کاغذ نوشته بود گذاشته بود تو سرویس بهداشتی ....دوستش برداشته بود جواب داده بود...دوباره نیم ساعت بعد گفت من باید برمwc :icon_redface: حالم خوب نیست ....رفته بود جوابها رو آورده بود...دیگه نمیدونم حفظ کرد جوابها رو یا با خودش آورد...اما مهم اینه که کسی بهش شک نکرد...بعدن خودش برای ما تعریف کرد...:whistles:

همینا رو یادم بود...چیزی یگه ایی به ذهنم رسید میگم دوباره....

• Like 9
لینک به دیدگاه

من تو تقلب کردن خیلی ضعیفم ولی نمیدونم چرا همیشه بهم مشکوکن که تقلب میکنم. جدیدا دوستم بهم یاد داده رو دستمال کاغذی بنویسم، دستماله رو از وسط دولا میکنی، بعد دوباره از درازا سه تا میزنی؛ اول روی یه تا و بعد روی تای مخالف مینویسی، میبری سر جلسه امتحان، هروقت مراقب حواسش بهت نبود، نگاش میکنی، هیشکی هم به دستمال کاغذی تو دستت شک نمیکنه. من خودم قلبم میاد تو حلقم بخوام نگاه کنم، از روش پرسش از دوستان و نگاه کردن استفاده میکنم، البته اگه مراقب جلسه مثل دوتا جلسه قبلی یه خانم ناز مهربون باشه. :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اگه تو دانشگاه غیر بومی درس میخونید که زبونشون با شما فرق داره خیلی راحت میتونید به زبون بومی با همزبوناتون حرف بزنید و مراقب میاد میگه:‌چی میگین به هم؟:w963: و شما میگین: هیچی داشتم ساعت رو میپرسیدم :whistle:

یکی دیگه از روش های تقلب دوختن هندزفری بلوتوث به این رو گوشی هایی که تو زمستونا میپوشن تا گوش ها رو از سرما حفظ کنه هست، و داشتن یک دوست زرنگ که بعد از ترک جلسه زنگ بزنه م همه چیزو بگه بهت

تو دانشگاه غیر بومی درس می خونم که زبونشون با من فرق داره اما زبون منو بلدن:4564:

آنتن تو کل دانشگاه قطع میشه چی کارش کنیم :4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من نه اهلش هستم نه دلشو دارم نه میرسونم.......

جای این کارها بشین بخون درست و والا بخداvahidrk.gif

..........

دوترم قبل یکی از بچه های کلاسمون بچه اردبیل هم بود فکرکن پسر باشی پوست تم سفید بعد اومده بود روی دستاش تقلب نوشته بود و

آستینهاشم زده بالا

بهش گیر دادند برو دستاتو بشور:whistle:

تازه ما تو راهرو امتحان میدادیم برامون دوربین گذاشته بودند....

یه بار بچه ها رفتند یکیشو خاموش کردند بهش گیر دادند که فیلمت توی اون یکی هست.....

چقدر اون روز خندیدیم از دستشون:ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه
با یه درسخون هماهنگ کن پاسخ ها رو بنویسه بذار توالت:w58: یه جایی که قبلا هماهنگ کردین/ بعده از اینکه رفیقت اومد رخصت بگیر از مراقب ها برا دست به آب شدن .. اگه گیر دادن مشکل کلیه داری...

نمیزارن دستشویی بریم

اه اینا چه مثبتن:ws3:من زبان عمومی حال نداشتم بخونم دوستم جلو بود نوشت رو نیمکت رفت من از اون نگاه کردم زدم اون شد 11 من شدم 13:ws28:زبان تخصصی که دیگه هیچی نخوندم بازم هر چی زد زدم اخرش من شدم 12 اون شد 10:ws28:

• Like 9
لینک به دیدگاه

اینایی که میگن بشین درس بخون همونایین که قیمت گاز 10 برابر شده به جای دستکاری کنتر میگن کم مصرف کن چه کاریه :w000::w58: من دارم میرم امتحان خدافظ:sad0:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اینایی که میگن بشین درس بخون همونایین که قیمت گاز 10 برابر شده به جای دستکاری کنتر میگن کم مصرف کن چه کاریه :w000::w58: من دارم میرم امتحان خدافظ:sad0:

تو میتونی:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

داییم یه آهنربای قوی داره که از اون ور اومده تو ایران نیستش گذاشته روی کنتر برقش و شماره هاش نمی چرخه دیگه

البته کنتر جدیدا رو نمیدونم چیکارش باید کرد

• Like 6
لینک به دیدگاه

اول راهنمایی که بودم امتحان جغرافیا داشتم(ترم)منم از جغرافیا و تاریخ متنفرم بعد اومدم با خودم تقلب بردم گرفتنم از اون موقع دیگه جرات کاغذ بردنو ندارم ولی تا دلتون بخواد با چشم تقلب میکنیم البته ناظر جلسمون با من اکیه من با دوستان حرف میزنم کاری ندارن ولی خدا نکنه رییس دانشگا یا حراست بیان سر جلسه دمارررررررر از روزگارمون در میارن

امتحان تستی داشتم 40تا سوال یه 35تاییشو با مشورت دوستان زدیم اون 5تا هم مجبوری خودم زدم

• Like 6
لینک به دیدگاه

من فردا یه امتحان تستی دارم و تاکتیکمون برای این امتحان اینکه که چند نفری با گوشی آی دی آن کنیم و یه کنفرانس بزنیم و کسی که از جوابی مطمئن بود اونجا بنویسه، خیلی راحته گوشیتو یه لحظه برای نگاه کردن به ساعت در میاری و مینویسی یا میخونی

همیشه بشینید درساتون رو بخونید تا اگه موقع شروع امتحان آنتنا رو قطع کردن به چه کنم نیوفتید:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یک سئوال فنی از اهل فن:

اگه روی کارت ورود به جلسه و هیچ جایی عکس آدم نباشه چون ترم اول رفته یه دانشگاهی و هیچ استادی هم تو دانشگاه نشناستش آیا به نظر شما این که یک نفر معلم ریاضی ( :ws3: ) رو به جای خودش بفرسته سر امتحان ریاضی ریسک بزرگی هست؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
یک سئوال فنی از اهل فن:

اگه روی کارت ورود به جلسه و هیچ جایی عکس آدم نباشه چون ترم اول رفته یه دانشگاهی و هیچ استادی هم تو دانشگاه نشناستش آیا به نظر شما این که یک نفر معلم ریاضی ( :ws3: ) رو به جای خودش بفرسته سر امتحان ریاضی ریسک بزرگی هست؟

خیر :a030: من امروز داشتم با یکی میحرفیدم رو کارت ورود ب جلسش عکس نداشت واسه امتحان زبانش داداششو فرستاد ب جای خودش هیشکیم نفهمید :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خیر :a030: من امروز داشتم با یکی میحرفیدم رو کارت ورود ب جلسش عکس نداشت واسه امتحان زبانش داداششو فرستاد ب جای خودش هیشکیم نفهمید :w02:

من 3 تا ریاضی دارم این ترم، که امتحان 3تاش هم تو 2 روزه، یکی شنبه 2تا یکشنبه، امتحان شنبه استادش باهوشه ریسکه که بیاد گیر بده که من تورو ندیدم سر کلاس، ولی اونیکی استاد ببو هست، به دوستم زنگ زدم قبول نکرد گفت خطرناکه مدرکت به باد میره :hanghead: ولی اصلا خطری نداره آخه از کجا میفهمن؟ :w000: حتی میتونم یدونه از این گواهینامه کپی رنگیا که خیلیا به جای اصل از اونا با خودشون اینور اونور میبرن درست کنم با عکس اون و اسم من که اگه کارت شناسایی خواستن اونو رو کنه، وفتی وارد جلسه امتحان میشیم هم کارت ورود به جلسه نمیخوان اصلا :hanghead: فقط یه کاغذ میارن امضا میکنیم

• Like 5
لینک به دیدگاه
یک سئوال فنی از اهل فن:

بعید می دونم خطری داشته باشه...البته طرف باید خیلی طبیعی بازی کنه...امتحانش مجانیه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بعید می دونم خطری داشته باشه...البته طرف باید خیلی طبیعی بازی کنه...امتحانش مجانیه:ws3:

چی چیو مجانیه بفهمن فکر کنم علاوه بر اخراج زندان هم میتونه داشته باشه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چی چیو مجانیه بفهمن فکر کنم علاوه بر اخراج زندان هم میتونه داشته باشه:ws3:

زندان که نههههههههههه...

اخراجی از دانشگاه هم که مجانیه...:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...