partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ مروری داریم بر حدسیات ... محمد ادمین نیست؟ نخیرم ... منم میخواستم بگم ممد ادمین نخیرم ... پیانیست نخیرم ... داداش ممد ادمین نیس؟؟ نخیرم ... شبیه ادمینه نخیرم ... بابا من نیستم... نکنه خودتو محمدرضا؟؟ من احساس کردم نوترون باشه... ملت چه حسه قوی ای دارن ... شانسه ما ... محمد ادمین نخیرم ... من با تمام بی استعدادیم در زمینه ی تشخیص چهره...ولی این دیگه خیلی شبیه ادمینه...زهرا دوباره ضایع شدهمه از پست اول تشخیص دادن... مسابقه ی تشخیص هویت 41:ws3: نخیرم ... مهندس اسی که فعلا غایب هستن نخیرم ... ادمین محمد نخیرم ... بابامه خودم عکسشو دادم به زهرا ها ؟ هنوز نوبتش نشده ... بهرام ؟؟؟ (senator ) نخیرم ... قیافش که عین محمده ( عارف ) . نیوترون ( محمد مهدی ) هم می خوره به تعریفا البته ولی خب هردوشو بچه ها زودتر گفتن حالا واسه اینکه حدسام نسوزه ، همینجوری رو هوا اینم بذار به حساب ما : El Roman ولی خب محمده همیشه تعریفام درسته ... :hapydancsmil: نوترون:w16: صحیح است ... جیمی رو قبلا گفتن... جیمیه بذار یکم فک فکنم بعد میام بحدسم خب اگر پسرم یا جیمی باشه که حدس زدنش فاده نداره دیگه همه حدسیدنش مدال من کوششششششششششش مداله چی ؟ کشکه چی؟ دوتا شونم دعوت کرده کسی شک نکنه همیشه دعوت میکردم ... چقد تابلو بود!!!!! خوب حالا که تشخیص هویت کردیم بریم سراغ امکانات نخیرم ... شادی نیست ؟مهند؟ نخیرم ... آخه این که معلومه کیه......محمد ....همین ریختیه الانشم فقط مقیاسش بزرگ شده نخیرم ... davood titan نیستش نخیرم ... کسایی که گفتن ادمین محمد؛ همه حدساتون سوخت ؛ من مطمئنم که نیست، این ادمین تو این سن موهاش روشن تر بود, تپل تر بود ونووووس ... دو تا پسته بالا گفتی محمده ها ... دیگ نبینم ملت رو راهنمایی کنی ... فعلاً 6 امتیازه منفی ... spow سجاد هم میتونه باشه ها نخیرم ... حسین تیپیانیست نخیرم ... bme.masoud نخیرم ... Neutron صحیح است ... برای اینکه سوابق فوق العاده درخشانم در زمینه حدس زدن مخدوش نشه این بار هیچ حدسی ندارم شما حدست رو بزن ... بابامه نخیرم ... وحید 2007 نخیرم ... منکه از اولش گفتم محمد ادمین میگین نه حالا نگا کنین اگه من 20 امتیازو نگرفتم میبینم که 20 امتیاز رو نگرفتی ... چرا منو دعوت کردید...ولی دعوت نامش تو پروفایلم نیست...ندیدم اصلن..... محمد ادمینیان....میباشد.... تو این عکس هم گذاشتنش اونجا که گلبه بیاد بخورش.... عه ... حتماً دعوت نامم بین بقیه دعوت نامه ها گم شده بود ... نخیرم ... من عکس این سنیه ادمین محمد رو دیدم؛ این شکلی نبود ؛ عکسشو دارما؛ میزارما عکس پسره مردم رو از کجا داری؟ مامانه ونوس کیه تا من باهاش دو کلمه صحبت خصوصی داشته باشم .. حامده؟؟ نخیرم ... زهرایی کجاییی ؟بیا کارت دارم دلم برات تنگیده خب اینجام ... :hapydancsmil: محمدهکف پاشم چقدر کثیفه آلوده نخیرم ... زهرا ؛کجاییی، بیا بگو که محمد نیست محمد نیست ... شما بگو عکس رو از کجا آوردی؟ :167: oخودتییییییییییی آلودهههههههه بشه ها همین الان خبر رسید که بابام نی:hapydancsmil: برین سراغ حدسایه بعدیتون آتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروس؟ نخیرم ... من دو هفته پیش بودم خیلیم تمیز و نظیف بودم محمد رضاست پَ نخیرم ... هر کسی غیر بابامبه آتروس خیلی شبیه بود که تکذیب کرد البت فقط از جهتِ آلودگیش El Roman میتونه باشه نخیرم ... اگر محمد ادمینیان نباشه...داداشش هست... نخیرم ... بعیدم نیست...سپیده ام می تونه باشه حالا که دقت می کنم --------------- دوستانه عزیز ... صاحب عکس Neutron هستن ... باتشکر از حضورتون ... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من گفتم مهندس اسی؟! اشتباه کردم می خواستم بگم مهندس نیوترون که... لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ نوترون بارها گفته ترکه. وگرنه من زودتر از همه حدسش میزدم.:icon_razz: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ نوترون فکرنکنم ترک باشه ولی تبریز درس خونده ترکی بلده .......... زهرا گنجینتو نگشتی؟ مرد باش دیگه دیگه نمیام تو مسابقاتت ها قهر میکنم ها لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ نوترون بارها گفته ترکه. وگرنه من زودتر از همه حدسش میزدم.:icon_razz: کِی گفته؟؟ ترک نیست تبریز درس خونده فقط لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ کِی گفته؟؟ ترک نیست تبریز درس خونده فقط نوترون خودش چندبار گفت. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ درست گفتم زهرایی امتیاز ما رو بده بریم کلی روش حساب کردم:gnugghender: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ نخيرشم اين حامده عكس بچگياي محمدو ديده بودم...اين شكلي نيستش كهههههههههههههههه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ نوترون خودش چندبار گفت. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه عزیزم ترک نیست...حالا خودش اومد بپرس ازش مطمئن شی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ کی برد ؟؟ به نظرم پیانیست ... من گفتم مهندس اسی؟! اشتباه کردم می خواستم بگم مهندس نیوترون که... ها ؟ اسی کجا ، نیوترون کجا ... نوترون فکرنکنم ترک باشهولی تبریز درس خونده ترکی بلده .......... زهرا گنجینتو نگشتی؟ مرد باش دیگه دیگه نمیام تو مسابقاتت ها قهر میکنم ها :icon_razz: نههههههههه ... میگردممممممم ... قهر نکن ... نوترون خودش چندبار گفت. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حتماً سره کار بودی ... درست گفتم زهرایی امتیاز ما رو بده بریم کلی روش حساب کردم:gnugghender: شما دیر گفتی دیگه ... از این به بعد زودتر بیا ... نخيرشم اين حامده عكس بچگياي محمدو ديده بودم...اين شكلي نيستش كهههههههههههههههه جداً؟ بده ببینم عکسارو ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده