Cannibal 3349 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سلام. توضیحی لازم نیست مگر: جمله ی قصار جمله ایست با اندازه ی حداقل ولی اندازه ای حداکثر! لطفا فقط جمله بنویسید. ممنون برای محو فاصله ها الکتریسیته تنها راه است. شگفتیهای امروز، وقایع روزمره ی فرداست. در طبیعت میشود از بیشمار راه به یک جواب رسید. نیکلا تسلا همه میتوانند تاریخ را بسازند، ولی فقط یک مرد بزرگ آن را مینویسد. هیچ گناهی بجز حماقت نیست. هنر تنها چیز جدی در دنیسات و هنرمند تنها شخصیست که هیچگاه جدی نیست. اسکار وایلد گناه، تاوان خودش است سنت آگوستین 5
Cannibal 3349 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2012 عشق جستجو شده خوب است، ولی عشق داده شده بدون جستجو بهتر است. یک قلب سرزنده، زندگی دراز دارد. چه شاهکاری است هر انسان. ویلیام شکسپیر 4
S.F 24932 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 هر دل که در آن اخلاصی نیست وی را به هیچ روی خلاصی نیست.(ابوسعید ابوالخیر) دل دریاست و زبان ساحل؛چون دریا موج کند به ساحل همان اندازد که در دریا بود.(ابوالحسن خرقانی) 3
Cannibal 3349 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2012 کسی که دیگران را مغلوب می نماید، بزرگ است؛ کسی که بر خودش غلبه می کند، قادر و متعال است. کسی که اطمینان نمی کند، هرگز مورد اطمینان نخواهد بود. کسی که دیگران را می شناسد، خردمند است؛ کسی که خود را می شناسد، نورانی است. لائوتســه 1
Cannibal 3349 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2012 برای پخته شدن کافیست که هنگام عصبانیت از کوره درنروید! هیچ کس آنقدر فقیر نیست که نتواند لبخندی به کسی ببخشد و هیچ کس آنقدر ثروتمند نیست که به لبخندی نیاز نداشته باشد مشکلی که با پول حل شود، مشکل نیست؛ هزینه است! 1
S.F 24932 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 دل هرگز زنده نشود تا نفس نمیرد.(سهل تستری) بهترین چیزها دلی است که در آن هیچ بدی نباشد.(ابوالحسن خرقانی) دنیا نیرزد آنکه پریشان کنی دلی(سعدی) 2
ماتینا 4434 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 انگشتت فقط جای یک حلقه دارد ، دلت را ، دست به دست می کنی برای چه . 4
real 1797 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ماتینا 4434 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوستداری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، 3
ماتینا 4434 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 از زندگی پرسیدم : زندگی غم است یا شادی ؟ انگشت برلبانم گذاشت و گفت : انتظار ... 3
ماتینا 4434 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 گفتند عینک سیاهت را بردار دنیا پر از زیباییست!!! عینک را برداشتم.. وحشت کردم از هیاهوی رنگها عینکم را بدهید میخواهم به دنیای یکرنگم پناه ببرم... 3
ماتینا 4434 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 نمیدانم پس از مرگم که آید بر مزار من ؟؟ که بنشیند به سوگ من ؟؟ سیه چشمی , سیه بر تن کند یا نه !! تو را سوگند به جان دلبرت مرا هم یاد کن آن شب که من در زیر خاک سرد تنهایی , تنهایم 4
ماتینا 4434 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دختري به کوروش کبيرگفت:من عاشقت هستم.کوروش گفت:لياقت شما برادرم است که از من زيباتر است و پشت سره شما ايستاده،دخترک برگشت و ديد کسي نيست.کوروش گفت:اگر عاشق بودي پشت سرت را نگاه نميکردي 5
ماتینا 4434 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 بچه ها کسی نیست ؟ جمله به نظرتون نمیاد که بگین؟ من منتظرتون میمونم 3
real 1797 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 مراقب باشید چیزهایی را که دوست دارید بدستآورید وگرنه ناچار خواهید بود ، چیزهایی را که بدست آوردهاید دوست داشته باشید. 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 در زندگی انسان سه راه دارد: راه اول از انديشه ميگذرد،اين والاترين راه است. راه دوم از تقليد ميگذرد، اين آسانترين راه است. و راه سوم از تجربه ميگذرد، اين تلخترين راه است. (کنفسيوس) 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 وضعیت زندگی شما باز تاب افکار شماست شما آن کسی می شوید که هر روز در باره اش فکر می کنید پس این روزها را به هم پیوند زنید و انسانی کامل بسازید این شمائید که افکار خود را خلق می کنید پس سعی کنید افکار خوب خلق کنی 7
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 در برابرکسی که معنای پرواز را نمیفهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد..... 4
sarevan 9753 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 نیاز نیست انسان بزرگی باشیم ... " انسان بودن " خود ، نهایت بزرگی است . می توان ساده بود ولی انسان بود به همین سادگی 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 در شهر ما بوي خدا مي آيد! ولي افسوس كه اكثر مردم ما سرما خورده اند! 3
ارسال های توصیه شده