Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سلام. توضیحی لازم نیست مگر: جمله ی قصار جمله ایست با اندازه ی حداقل ولی اندازه ای حداکثر! لطفا فقط جمله بنویسید. ممنون برای محو فاصله ها الکتریسیته تنها راه است. شگفتیهای امروز، وقایع روزمره ی فرداست. در طبیعت میشود از بیشمار راه به یک جواب رسید. نیکلا تسلا همه میتوانند تاریخ را بسازند، ولی فقط یک مرد بزرگ آن را مینویسد. هیچ گناهی بجز حماقت نیست. هنر تنها چیز جدی در دنیسات و هنرمند تنها شخصیست که هیچگاه جدی نیست. اسکار وایلد گناه، تاوان خودش است سنت آگوستین 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ عشق جستجو شده خوب است، ولی عشق داده شده بدون جستجو بهتر است. یک قلب سرزنده، زندگی دراز دارد. چه شاهکاری است هر انسان. ویلیام شکسپیر 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ هر دل که در آن اخلاصی نیست وی را به هیچ روی خلاصی نیست.(ابوسعید ابوالخیر) دل دریاست و زبان ساحل؛چون دریا موج کند به ساحل همان اندازد که در دریا بود.(ابوالحسن خرقانی) 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ کسی که دیگران را مغلوب می نماید، بزرگ است؛ کسی که بر خودش غلبه می کند، قادر و متعال است. کسی که اطمینان نمی کند، هرگز مورد اطمینان نخواهد بود. کسی که دیگران را می شناسد، خردمند است؛ کسی که خود را می شناسد، نورانی است. لائوتســه 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ برای پخته شدن کافیست که هنگام عصبانیت از کوره درنروید! هیچ کس آنقدر فقیر نیست که نتواند لبخندی به کسی ببخشد و هیچ کس آنقدر ثروتمند نیست که به لبخندی نیاز نداشته باشد مشکلی که با پول حل شود، مشکل نیست؛ هزینه است! 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ دل هرگز زنده نشود تا نفس نمیرد.(سهل تستری) بهترین چیزها دلی است که در آن هیچ بدی نباشد.(ابوالحسن خرقانی) دنیا نیرزد آنکه پریشان کنی دلی(سعدی) 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انگشتت فقط جای یک حلقه دارد ، دلت را ، دست به دست می کنی برای چه . 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوستداری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از زندگی پرسیدم : زندگی غم است یا شادی ؟ انگشت برلبانم گذاشت و گفت : انتظار ... 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گفتند عینک سیاهت را بردار دنیا پر از زیباییست!!! عینک را برداشتم.. وحشت کردم از هیاهوی رنگها عینکم را بدهید میخواهم به دنیای یکرنگم پناه ببرم... 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیدانم پس از مرگم که آید بر مزار من ؟؟ که بنشیند به سوگ من ؟؟ سیه چشمی , سیه بر تن کند یا نه !! تو را سوگند به جان دلبرت مرا هم یاد کن آن شب که من در زیر خاک سرد تنهایی , تنهایم 4 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دختري به کوروش کبيرگفت:من عاشقت هستم.کوروش گفت:لياقت شما برادرم است که از من زيباتر است و پشت سره شما ايستاده،دخترک برگشت و ديد کسي نيست.کوروش گفت:اگر عاشق بودي پشت سرت را نگاه نميکردي 5 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها کسی نیست ؟ جمله به نظرتون نمیاد که بگین؟ من منتظرتون میمونم 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مراقب باشید چیزهایی را که دوست دارید بدستآورید وگرنه ناچار خواهید بود ، چیزهایی را که بدست آوردهاید دوست داشته باشید. 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در زندگی انسان سه راه دارد: راه اول از انديشه ميگذرد،اين والاترين راه است. راه دوم از تقليد ميگذرد، اين آسانترين راه است. و راه سوم از تجربه ميگذرد، اين تلخترين راه است. (کنفسيوس) 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وضعیت زندگی شما باز تاب افکار شماست شما آن کسی می شوید که هر روز در باره اش فکر می کنید پس این روزها را به هم پیوند زنید و انسانی کامل بسازید این شمائید که افکار خود را خلق می کنید پس سعی کنید افکار خوب خلق کنی 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در برابرکسی که معنای پرواز را نمیفهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد..... 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نیاز نیست انسان بزرگی باشیم ... " انسان بودن " خود ، نهایت بزرگی است . می توان ساده بود ولی انسان بود به همین سادگی 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در شهر ما بوي خدا مي آيد! ولي افسوس كه اكثر مردم ما سرما خورده اند! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده