mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ نشود فاش کسی آنچه میان من و توست... 4 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ مطابقِ سلیقه ات شرابِ سرخ می خرَم....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ کنار تو ...شراب مرا مینوشد و مست میشود....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ آنان که تو را ندیده اند..پریشانی مرا..دیده اند! 5 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ اولین روز دبستان بازگرد شادی آن روزهایم بازگرد بازگرد ای خاطرات کودکی برسوار اسب های چوبکی خاطرات کودکی زیباترند یادگاران کهن ماناترند درسهای سال اول ساده بود آب را بابا به سارا داده بود مانده در گوشم صدایی چون تگرگ خش خش پاهای بابا روی برگ هم کلاسیهای من یادم کنید بازهم در کوچه فریادم کنید کاش هرگز زنگ تفریحی نبود جمع بودن و تفریقی نبود ای دبستانی ترین احساس من بازگرد این مشقها را خط بزن 7 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ باز باران با تمام بی کسی های شبانه میخورد بر مرد تنها میچکد بر فرش خانه باز می آید صدای چک چک غم،باز ماتم بی تبسم ، بی تکلم زندگی اندر غم و اندوه و ناله گاه عشق و گاه نفرت گاه امید گاه حسرت کاش می شد زندگی کرد عاشقانه ، دوستی کرد صادقانه خوبی کرد بی بهانه ، بی توقع از زمانه ... 7 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ این چِــشمهای توست که قافیه بازَنـــــد ؛ والّا دل ِمـن ردیفِ ردیف است.... 3 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ واعظ امشب سخن از هول قیامت میگفت:مستی ازپنجره لاحول وولایی زدورفت .!! 3 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ به کفرمستم وپیمانه میزنم با تو.چرا که معتقدم لا اله الا تو ... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ دوست داشتنت ، در شـعر جــا نمی شود ! در چشم هـایـم بخــوان ! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ دلخوشی ذهن خسته ام اینست ک در خیال خودم بی خیال من نشدی.... 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ دنیا بر مدار چشم های تو می چرخد چشم به جایی بدوزی دنیا می ایستد 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ جای خالی چشم هایت.... با هیچ مدادی پر نمی شود 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ تو مرا بسوزی و من بسوزم از این غم که مبادا باد بیرون برد از کوی تو خاکستر من 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ حرفی برای گفتن نیست ... بخواهی میمانی ... نخواهی .... نمیتوانم تو را اجبار به ماندن کنم ... دیگر انتخاب با توست .... میمانم با تو اگر بمانی ... میمانم بی تو و با خاطراتت اگر نمانی ... در هر دو صورت دوستت دارم خودت خوب میدانی ..... 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ روی آن شیشه تب دار , تو را کردم ..... اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم ....... شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد !!! - شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم ... - با سرانگشت کشیدم به دلش , عکس تو را .... عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم ....... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ هـــے روزگآر... مَنـــ بـــہ دَرَکــــــ .... خُودَتــــ خَستـِـــــ نَشـــدے... آز دیَدنـــ تَصویــر ـتــکرار ــے دَرد کَشیـــدنـــ مَنـــ......... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ مُـدتـیـست فـڪـرم درد مـے ڪـند... دڪـتـرها مـے گویند : توده اے از حـرفـهـاے ناگـفـتـہ در سر دارم... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ شبها که سکوت است و سکوت است و سیاهی آوای تو میخواندم از لایتناهی. آوای تو میآردم از شوق به پرواز شبها که سکوت است و سکوت و سیاهی. امواج نوای تو ، به من میرسد از دور دریایی و من تشنهی مهر تو ، چو ماهی. وین شعله که با هر نفسم میجهد از جان خوش میدهد از گرمی این شوق گواهی دیدار تو گر صبح ابد هم دهدم دست من سرخوشم از لذت این چشم به راهی ای عشق ، تو را دارم و دارای جهانم همواره تویی ، هرچه تو گویی و تو خواهی. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده