.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بــی شــــکـــــ . . . جهــــان را بـــه عشــــق کســی آفـــریـــده اند چـــون مـــن کـــه آفـــریـــده ام از عشـــــق جهـــانی بـــرای تـــــو. . . 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ تــو را بــا تپــش هــای قلبــم ســرودم! بــه ایــن واژه هــا، احتیــاجی نــدیدم .. 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من تنهایم اما ... تنهایی ام را از تنهایی با تو بودن ، بیشتر دوست دارم . 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ هم ميزنم نگاهت را كه در ته چشمانم ته نشين شده اوقاتم شيرين شيرين مي شود... 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مشق امشب تكراریست .... هزار مرتبه ... دوستت دارم ... تا انتهای دفتر !! 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ می مانم چه جواب دهم به چشمان پرسشگرت که گاهی خیره خیره نگاهم را غافلگیر می کند... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ تو کجایی؟ در گسترهی بیمرزِ این جهان تو کجایی؟ من در دورترین جای جهان ایستادهام!!! 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ کاش چشمانت اینجا بود شبم را خوش روزم را به خیر می کرد . . . 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ یادت ای دوست بخیر، بهترینم خوبی؟ خبری نیست ز تو! دل من می خواهد که بدانی بی تو، دل من اندازه ی دنیا تنگ است…. 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ســخــت اســت دنــیـایـت یـکــ نفـر بـاشـد و تـو هـمان یـکـ نفـر را نـداشـته بـاشــی… 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ از روز برایم روشنتر است که مرا گریزی نیست از شب چشمانت ! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ مــانــده ام خــيره بــه راه! نــه مــرا پــاي گــريــز، نــه مــرا تــاب نگــاه! 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ با تو می شود تا تمامی فصول ، راهی بود بر خاک زمین بوسه زد – جاری بود. 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ من عاشق نيستم! فقط گاهي... حرف تو كه ميشود دلم... مثل اينكه تب كند گرم و سرد ميشود توي سينه ام چنگ مي زند آب ميشود... 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ وای بر من,تو همانی که امیدم بودی؟ تو همان چشم سیه,دلبر افسونگر من؟ هر چه کوشم مگر این حادثه باور نکنم میدود یاد خطاهای تو در باور من... 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ گُلها آرامش باغند چشمان تو گُلهای باغ من. 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ثانیه ها را با تو گم نخواهم کرد تو معنای ِلحظه های ِ تنفسی... دلیل ِاین حضور ِ بارانی! چترنباش درآغوشم ببار..... 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ از تمام این دنیا : یک صبح سرد ! یک چای داغ ! و یک صبح بخیر تو برایم کافی ست . . . 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چه ساده لوحانه ... چشم انتظار دلتنگی تو می نشینم! فراموش می کنم هی! اگر دل تو قرار بود تنگ من شود هیچ وقت نمی رفتی... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ دیشب که بغض کرده بودم باز هم به خودم قول دادم من سلام میگویم و لبخند میزنم و قسم میخورم و میدانم عشق همین است به همین سادگی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده